ALLES OVER ONTSLAG 

Vaststellingsovereenkomst laten controleren

Vaststellingsovereenkomst laten controleren

“Linda, waarom is het zo belangrijk om mijn vaststellingsovereenkomst te laten controleren?” Omdat wij maar één kloppende vaststellingsovereenkomst per maand zien! Alle andere VSO’s doen geen recht aan de situatie van de werknemer. Een controle op de...

Lees meer
Verschil ontslagvergoeding en transitievergoeding

Verschil ontslagvergoeding en transitievergoeding

Wat is het verschil tussen de ontslagvergoeding en de transitievergoeding? Is er überhaupt een verschil? De transitievergoeding is de basis, de leidraad waar je mee werkt, maar wordt deze altijd gebruikt? Of zijn er ook casussen waarbij de ontslagvergoeding leidend...

Lees meer
Hulp bij ontslag: De Ontslagexpert

Hulp bij ontslag: De Ontslagexpert

Heb jij een vaststellingsovereenkomst gekregen van je werkgever of denk je dat er een ontslag gaat volgen? Wij zijn er om je te helpen bij alle aspecten van het ontslag. Hulp bij ontslag: de ontslagexpert! Hulp bij ontslag krijgen Heb je een vaststellingsovereenkomst...

Lees meer
Kan ik ontslagen worden als ik zwanger ben?

Kan ik ontslagen worden als ik zwanger ben?

Wanneer kun je nu wel of niet ontslagen worden wanneer je zwanger bent? De veronderstelling is er dat dit nooit kan, maar dit klopt niet helemaal. Kijk de hele video of lees deze blog voor alle antwoorden.  https://www.youtube.com/watch?v=mWmEE1xqDnY   Kan ik tijdens...

Lees meer
Waarom heeft mijn werkgever haast met mijn ontslag?

Waarom heeft mijn werkgever haast met mijn ontslag?

Veel werkgevers zetten strakke deadlines wanneer jij je ontslagvoorstel uiterlijk zou moeten tekenen of moet reageren. Zeker wanneer we richting het einde van de maand gaan. Maar waarom heeft jouw werkgever zoveel haast? https://youtu.be/e-VnsCa16N4   Een...

Lees meer
Mag ik ontslagen worden als ik ziek of zwanger ben?

Mag ik ontslagen worden als ik ziek of zwanger ben?

Hoe zit het nu precies als je ziek of zwanger bent. Mag je dan ontslagen worden en of meewerken aan een ontslag? In deze blog leg ik alles uit. https://youtu.be/ljFcCEN3zJc Er geldt een ontslagverbod als je ziek of zwanger bent! Wanneer je ziek of zwanger bent, geldt...

Lees meer

Waar moet ik op letten in een vaststellingsovereenkomst?

In een andere blog heb ik verteld wat de vaststellingsovereenkomst is en wat je moet doen en vooral niet moet doen. Ik heb hierin ook verteld dat je niet zomaar ontslagen kunt worden. Dus teken niet te snel iets omdat je denkt het beste bod te hebben. Wanneer er geen...

Lees meer