...

Reviews

Wat anderen over ons zeggen...
Neem contact met mij op

Linda is een meelevende professional. Zij geeft rust en vertrouwen in een periode waarin alles op zijn kop staat. Mede door het persoonlijk contact voel je je gehoord. Strijdlustig om voor jou de beste deal eruit te slepen, hierdoor is ze direct in haar handelen, maar altijd op een nette manier. Precies de nuance die voor mij en mijn ontslagzaak nodig was. En wist ze er nog een veel betere deal uit te slepen!

Joyce

HR PROFESSIONAL

Linda heeft mij erg goed geholpen mijn VSO uit te onderhandelen. Zij stond op voor mijn belangen. Linda heeft er alles aan gedaan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen voor mij en de onderhandelingen ondertussen toch soepel en respectvol te laten verlopen. Daarnaast kreeg ik veel persoonlijke support van haar door bemoedigende appjes en het bericht ‘ik sta naast je, je doet dit niet alleen’. Topper!
Sjoukje

Verpleegkundige

De hulp van Sanne was super fijn. Gemakkelijk contact, snel antwoord op mijn vragen en alles binnen een week goed afgerond. Hoop nooit meer ontslagen te worden, maar mocht het gebeuren, dan weet ik jullie te vinden!
Marieke

Verpleegkundige

Willianne heeft mij voortreffelijk geholpen om mij bij te staan bij mijn vso na 2jaar ziekte. Ik ben zeer blij met de deskundigheid en de rust die ze mij gaf met mijn parkinson en ze heeft geweldig werk geleverd. Ik raad iedereen die met een vso zit haar deskundigheid aan wat een topper!
Gerry

Chauffeur

Ik ben bij Linda terecht gekomen via een goede vriend. Linda heeft mij geholpen met de bemiddeling van mijn vso. Ik was hier vanaf het eerste moment erg blij mee. Door haar snel en ijzersterk handelen ontnam zij mij heel veel zorgen. Zij nam snel het contact met mijn werkgever over, dit zorgde meteen voor een stuk minder stress. Door haar heb ik het beste eruit kunnen halen en met een gerust hart die handtekening onder mijn vso gezet. Zelfs haar juridische kosten werden helemaal vergoed. Linda weet niet alleen wat zij doet in haar vak maar is als mens ook een grote steun voor mij geweest. Zij begrijpt echt wat je doormaakt!

Claudia

PLANNER

Fijne ervaring met dames die kennis van zaken hebben, snel schakelen en je geruststellen als je het even niet weet. Ze houden het hoofd koel en denken met je mee in oplossingen die voor mij persoonlijk het best waren. Mijn case was net weer even anders maar ook daarin hebben ze mij super geholpen. Zodat ik net zoveel (zo niet meer) kennis had in de gesprekken met mijn oude werkgever en HR waardoor ik mij zeker voelde. In een traject dat echt een beetje eenzaam kan voelen hebben ze mij echt super geholpen om bij mezelf te blijven en om een eerlijke overeenkomst te ontvangen.
Anoniem

Coördinator administratie

Ik heb geen moment spijt gehad van het benaderen van Linda. Ze is een professional die kennis heeft van zaken. Ze communiceert op een fijne en heldere manier en Linda houdt rekening met jouw wensen. Ik heb persoonlijk veel rust ervaren doordat zij alle communicatie van mij heeft overgenomen.
Ratna

HR BUSINESS PARTNER

Willianne heeft mijn vso van A tot Z op een persoonlijke manier geregeld. Ze toonde begrip voor de situatie en heeft mijn wensen bij mijn voormalig werkgever kenbaar gemaakt en is met een mooie regeling bij mij teruggekomen. Fijne samenwerking!
Martijn

Store Marketing Executive

Op het moment dat ik mijn VSO voor mijn neus kreeg, kampte ik al een tijdje met stressklachten. Omdat ik geen juridische kennis had, werd ik door mijn zus getipt om Linda in te schakelen. Het voorstel wat mijn werkgever me had gedaan bleek nog waardelozer dan ik vooraf dacht. Linda zocht voor me uit waar ik juridisch gezien allemaal recht op had. Samen overlegden we wat het beste tegenvoorstel was en dit communiceerde zij vervolgens met mijn oud werkgever. Uiteindelijk heb ik een hogere ontslagvergoeding en uitbetaling van overuren/vakantiedagen extra ontvangen. Linda gaf me het gevoel dat ik er niet alleen voor stond en dat zorgde voor rust in mijn hoofd. Ik ben haar erg dankbaar. Zeker een aanrader!
Dianne

MARKETING EN COMMUNICATIEMEDEWERKER

Linda en Willianne, ik wil jullie beiden hartelijk bedanken voor de ondersteuning en het snelle reageren en acteren. Jullie zijn top. Ik heb het gevoel dat ik, ondanks dat het me nog steeds zwaar valt, mijn baas weer recht in de ogen kan aankijken. Vooral omdat jullie als mental coach en mediator met de juiste juridische kennis twee tegenover elkaar staande partijen weer tot elkaar weten te brengen.
Piet

Projectleider

Ik ben heel tevreden over de hulp die ik van Willianne heb gekregen. Zij heeft het heel erg kundig en professioneel aangepakt. Heel fijn dat er iemand is die het van je overneemt, wanneer je er zelf totaal geen verstand van hebt. Top Willianne, dank je wel!
Alie

Praktijkassistente

Na een lastige periode heb ik de hulp ingeschakeld van Linda. Het was een openbaring dat iemand gelijk wist waar de angel zat. Linda haar daadkrachtig optreden heeft voor rust gezorgd. Meer gekregen dan wat er werd aangeboden en ik kan met een gerust hart verder. Nogmaals ontzettend bedankt voor de ondersteuning en hulp!! Kan het eenieder aanraden!
Wendy

SALESMEDEWERKER

Heel fijn geholpen door De Ontslagexpert (Willianne). Zij begrijpen wat voor impact het heeft als je na een zeer lange periode (34 jaar) bij een werkgever te maken krijgt met een VSO. Zij nemen de onderhandelingen van je over en dat geeft rust. Nogmaals dank Willianne

Linda

Medewerker Servicecenter HR & Payrol

Linda heeft mij geholpen bij het afhandelen van mijn ontslag. Het was een prettige samenwerking. Snel en vakkundig handelen zijn hierbij de kernwoorden.
Robert

SENIOR ACCOUNTMANAGER

Linda heeft mij goed geholpen, toen ik bij haar aanklopte. Haar deskundigheid, snelheid van handelen en duidelijke uitleg gaven me vertrouwen en rust. Uiteindelijk heb ik een mooie VSO mogen ondertekenen en dat in een vrij korte tijd.

ANONIEM

Ik heb Linda om hulp gevraagd bij een voor mij onbekend thema, namelijk ontslag bij een vast contract middels een VSO. Zij gaf na contact snel duidelijkheid over het proces waardoor ik meer op de achtergrond kon treden en wat rust kreeg in mijn hoofd. Alle stappen die zij wilde nemen zijn van te voren met mij afgestemd zodat ik altijd op de hoogte was en kon bijsturen als ik het niet eens was. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een overeenkomst waar zowel mijn (ex)werkgever als ik ons in konden vinden en het goed hebben kunnen afsluiten. Overall heb ik de hulp van Linda als erg positief ervaren door zaken beschreven hierboven, maar ook door haar persoonlijke aanpak en bereikbaarheid.
Rens

SECURITY OFFICER

Ik heb de hulp van Linda als heel fijn ervaren. Voelde me best opgelaten om bij mijn werkgever mijn VSO te bespreken. Nu hoefde ik zelf niet direct met mijn werkgever zaken te bespreken als bv vrijstelling van werk. Kan zeker iedereen aanraden om de hulp van Linda in te schakelen. Goed, snel en prettig!
Anoniem

Administratief Medewerkster

Het opstellen van een VSO was voor mij nieuwe materie wat veel tijd en stress opleverde. Door dit uit handen te geven aan Linda kreeg ik zelf meer rust en vertrouwen in een voor mij maximaal haalbare afloop. Linda is bekwaam, duidelijk, steunend en laagdrempelig. Hierdoor krijg ik nu al mijn opgebouwde vakantiedagen en eindejaarsuitkering uitbetaald wat anders wellicht niet gelukt was. Ik ben blij dat ik Linda haar hulp ingeschakeld heb.
Anoniem

Ambulant Jeugdhulpverlener

Een hogere ontslagvergoeding en extra maanden gekregen. Alle vakantiedagen zijn uitbetaald en het grootste deel van de juridische kosten heeft mijn werkgever betaald. Als ik dit zelf had moeten doen, zou ik dit nooit voor elkaar hebben gekregen. Je was een prettig persoon, erg duidelijk en altijd snel met reageren. Linda nog bedankt!
Bea

Commercieel Assistent

Toen ik Linda inschakelde, nam dat gelijk een hoop zorgen weg. Zij kwam met goede ideeën waar ik zelf niet aan gedacht had. De zaak is in mijn beleving snel rond gekomen maar zij heeft er een paar creatieve extra’s uit weten te halen. Ook na het tekenen was er nog even telefonisch contact waarbij ook nog tips voor de komende tijd werden aangeboden. Ze heeft echt voor mij waargemaakt wat ze belooft!
Jetro

Functioneel Beheerder Systemen en Processen

Ik heb echt heel fijn contact met Linda gehad. Echt iemand die naast je staat en meedenkt. En ben haar dankbaar dat ze mij zo fijn door deze vervelende situatie heeft geholpen. Ook zo fijn om even een berichtje te sturen en lekker snel reactie te krijgen.
Marlies

Verkoopadviseur

RUST & VERTROUWEN!! Ik ben zo blij dat ik Linda heb ingeschakeld en mezelf deze hulp heb gegund. Ik kreeg meer geld en de juridische kosten zijn volledig vergoed. Een 2-jarig ziektetraject is niet niks en zeer stressvol. Alles aan Linda overdragen was de beste beslissing. Je vechtlust en gevoel voor rechtvaardigheid is heel fijn. Je bent echt voor me opgekomen. Linda bedankt voor je hulp!
Anoniem

Ik zocht op korte termijn iemand die voor de zekerheid even mijn vso kon nalezen. Via een google zoektocht kwam ik bij Linda uit. Zij heeft mij vrijwel direct teruggebeld en heel goed geholpen bij dit traject. Ik voelde me bij het eerste gesprek al begrepen en ik ben heel goed begeleid in dit lastige traject. Linda bedankt voor je hulp!
Ellen

Als je ziek bent, ben je totaal niet bezig met je werk. Je wilt maar 1 ding; beter worden. Ik wist dan ook niet wat er allemaal op me af kwam en wat ik moest doen. Het was fijn voor mij dat je zo ontzettend snel reageerde en gelijk aan de slag ging zodat ik het een beetje kon loslaten. Het was namelijk erg stressvol. Ik voelde me begrepen en kreeg steun. Ik heb je hulp als erg fijn ervaren en bewonder hoe jullie voor mensen klaarstaan die in zo een situatie terecht komen. Heel erg bedankt!
Anoniem

Willianne is erg professioneel en tegelijkertijd heel begripvol en aardig. Het is erg fijn om met Willianne samen te werken. Doordat alles uit handen werd genomen, ervaarde ik een stukje rust. Wat erg fijn is bij vervelend bericht. Door hulp van Willianne heb ik een hogere ontslagvergoeding ontvangen, blijf ik extra maanden in dienst, de juridische kosten zijn volledig vergoed en heb ik een opleidingsbudget ontvangen. Al met al heb ik de hulp van Willianne als zeer prettig ervaren.
Anoniem

Ik ben supersnel en accuraat geholpen door Willianne. Ze weet wat ze doet en had binnen no-time een betere deal voor mij geregeld dan waar de werkgever mee kwam. Het gaf erg veel rust dat Willianne al het contact overnam. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik gewoon met mijn werkgever nog door een deur kan en dat die relatie gewoon nog goed is.
Leonie

Projectmanager IT

Linda heeft mij de hele afhandeling van de afwikkeling van mijn ontslag na 2 jaar ziekte uit handen genomen. En mij daarmee de zekerheid gegeven dat we er alles uit hebben gehaald wat er in zat. Dit geeft zoveel rust, nogmaals dank Linda.
Ester

Verkoopster

Uithanden nemen van iets waar ik geen kennis van hebt geeft super resultaat
Jeroen

Proces Operator

Linda heeft mij bijgestaan tijdens een minder leuke periode tijdens mijn loopbaan en heeft me geholpen dit op een goede manier af te sluiten. Ik kon mijn ei kwijt bij Linda en ze heeft goed met me meegedacht over wat er mogelijk zou kunnen zijn en hoe dit te bereiken. Het persoonlijke en laagdrempelige contact heb ik als zeer prettig ervaren en daarbij heb je een deal voor me uitonderhandeld waar ik heel tevreden mee ben. Onwijs bedankt Linda!
Marije

Studiecoach

Het was super waardevol om iemand met zoveel kennis en kunde aan mijn kant te hebben, in een proces dat mij totaal verraste. Niet alleen qua onderhandeling waar ik twee keer meer uit heb kunnen halen, ook op “emotioneel” vlak betekende het veel voor me dat er iemand voor me op kwam.
Tom

Manager Social & Content

Linda is voor mij een rots in de branding geweest. Het contact was vanaf het eerste moment zeer prettig. Ze reageerde supersnel op mijn eerste berichtje die ik via haar site had gestuurd en alle ontelbare keren dat wij via app, mail of telefoon contact hebben gehad zijn door mij als heel fijn ervaren. Ze is een doorzetter, legt moeilijke zaken heel helder uit en heeft gezorgd voor een mooi resultaat in de afhandeling van mijn zaak.
Karin

Medewerker Costumer Contact

Ik ben heel blij dat ik jouw hulp heb ingeschakeld. Ik heb met jouw hulp in korte tijd een vso ondertekend waar ik achter stond en het in korte tijd af kunnen ronden bij mijn ex-werkgever. Jij hebt hierdoor heel wat stress en zorgen van me weg kunnen nemen.
Anoniem

Leerkracht

Zorg ervoor dat je iemand inschakelt als je 2 jaar ziek bent en het ontslag staat voor de deur. Juridisch ben ik niet onderlegd en daarom gevraagd of Willianne mij kon bijstaan. Dit heb ik als heel prettig ervaren. Alles werd goed bekeken en het contact met werk werd overgenomen. Dit gaf mij veel rust. Werkgever heeft ook voor de service van Willianne betaald. Ik kan het iedereen aanraden!
Sylvana

Ketencoordinator van zorgorganisatie

Zeer goed geholpen en er veel beter uitgekomen dan dat het oorspronkelijke aanbod was.
Anoniem

Administratief medewerker

Soms sta je op een punt in je leven waarin je beslissingen moet nemen waarvan je je afvraagt wat wijsheid is, omdat het niet jouw kennisgebied is. Dan kan het raadzaam zijn om hulp in te schakelen en dat is wat ik heb gedaan. En ik vond het niet alleen fijn dat jij precies weet waar je het over hebt, maar ook gewoon de klik tussen ons. Duidelijkheid, geen onzin gesprekken. Maar wel durven wat ik zelf niet gedurfd had. Fijn als iemand voor je op komt op een manier die je zelf niet gekund of gedurfd had! En met een goede uitkomst! Hier zit een tevreden klant. 🙂 
Nelleke

Ik heb aan Willianne goede steun gehad bij de totstandkoming van mijn vso en ontslagregeling.
Dick

Met oog voor detail en een goed luisterend oor heeft Willianne door haar kennis mijn gedwongen ontslag in goede banen geleid. Dit heeft geresulteerd in een mooiere vergoeding dan ik had verwacht.
Kim

Secretaresse Relatiebeheer

In de aanloop naar mijn ontslag na 2 jaar ziekte, twijfelde ik er nog over om juridische hulp in te roepen. Toen we de VSO doornamen, merkte ik dat ik emotioneel reageerde op de inhoud; volgens mij klopte de transitievergoeding niet en ik werd overweldigd door alle details, waarvan ik geen verstand heb. De beslissing om de hulp van Linda in te roepen was toen snel gemaakt en dat was de beste beslissing, die ik kon nemen. Zij heeft de onderhandelingen voor mij gedaan en er veel meer uitgehaald, dan ik had verwacht. Alleen al de transitievergoeding viel 2200 euro hoger uit!. Het was heel fijn om een juridisch adviseur te hebben, die voor mijn belangen vocht. Ik kan het iedereen aanraden.
Maaike

Logopedist

Door de professionele, snelle en erg prettige werkwijze van Linda, realiseerde zij voor mij een hogere vergoeding en betere voorwaarden. Ook betaalde mijn werkgever alle juridische kosten. (Wat hij eerst niet wilde doen.)
Anoniem

Anoniem

Ineens beland je in een situatie waar je nooit in hoopt terecht te komen. Via een kennis informatie gekregen van De Ontslagexpert en zo ben ik in contact gekomen met Sanne. Ik heb eerst een goede uitleg gekregen over wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Hierna werd er direct actie ondernomen. Ik had direct het vertrouwen dat alles goed zou komen. Alles is netjes, snel en goed afgehandeld.
Marco

Lasser / Werkplaatsmedewerker

Linda heeft mij heel prettig geholpen. Ze neemt je de zaken uit handen, ze reageert snel, ze overlegt altijd. Daarnaast  weet ze de zaken netjes te verwoorden naar de werkgever toe.
Anoniem

Financial Controller

Ik heb de hulp van Sanne als positief ervaren. Ik kon haar bereiken op de voor mij juiste momenten. Verder was de duidelijkheid en betrokkenheid van Sanne heel fijn.
Amith

Begeleider GGZ

Linda heeft mij enorm geholpen van a naar b. Heel erg fijn dat ze de wet- en regelgeving goed kennen! Linda is erg meedenkend, luistert goed en begrijpt je helemaal.
Mandy

Service medewerker tankstation

Wanneer je plotseling je ontslag krijgt, weet je niet goed wat je allemaal moet regelen. Door jullie hulp kreeg ik direct veel duidelijkheid en kon ik de stress en onrust van de eerste dagen na het bericht loslaten. In mijn geval erg belangrijk, aangezien ik op dat moment halverwege mijn zwangerschap was. Door jullie hulp kon ik gelukkig blijven genieten, omdat ik wist dat er goed naar mijn belangen werd gekeken.
Sabine

Apothekersassistente

Na twee jaar ziekte volgde de onderhandelingen voor mijn VSO. Aangezien ik geen juridische kennis heb, heb ik de hulp van De Ontslagexpert ingeschakeld. Chantal was de juridische expert die mij bijstond. Ze was zeer vriendelijk, professioneel en goed in de communicatie. Met de hulp van Chantal hebben we het maximale resultaat behaald.
Anoniem

Declarant

In de moeilijke tijd die je ingaat op het moment dat er sprake is van ontbinding van de arbeidsovereenkomst door ziekte is het erg lastig om zelf helemaal de juiste focus te houden en on-edge te blijven. Daarom is het erg behulpzaam als er iemand is die jou belangen behartigt met een rationele blik maar wel op jou gericht. Dat is wat De Ontslagexpert voor mij met overtuiging gedaan heeft. Een aanrader!
Jeroen

Dispatcher Process Planner

Ik ben heel erg geholpen tijdens dit traject. Zelf heb ik mijn werkgever meerdere malen gevraagd actie onder te nemen, zonder resultaat. Na inschakelen van Sanne is dit heel snel gegaan. Alles was transparant.
Meral

Schoonmaakmedewerker

Willianne heeft op een vriendelijke manier zeer doortastend gewerkt. Hoewel de jurist van mijn werkgever niet adequaat reageerde, zette Willianne door en zorgde ervoor dat deze last bij mij werd weggenomen. Ik werd meegenomen in sleutelmomenten, dat vind ik prettig. De uitkomst is dat ik met een goed gevoel ga tekenen en prettig afscheid neem van mijn werkgever. En met extra geld, dat ik heb gekregen, omdat Willianne zag dat er iets niet klopte in de transitie vergoeding.
Anoniem

Docent Speciaal Onderwijs

Linda heeft bij mij de eerste aanzet gedaan, vervolgens ben ik door Chantal geholpen. Chantal is zeer kundig, betrokken en gedreven. Ze heeft mij geholpen om tot een goed en eerlijk VSO te komen, wat mij het nodige voordeel heeft opgeleverd.
Robert

Procesoperator

Ziet er heel deskundig en professioneel uit, met goede filmpjes op YouTube. Het was erg fijn dat Sanne deze zorg van mij afnam. Dit zorgde ervoor dat ik tijdens mijn ziekte nergens druk om hoefde te maken. Sanne wekte vanaf het begin zoveel vertrouwen, dat ik het met een gerust hart uit handen gaf. Sanne was altijd bereikbaar, reageerde snel en stelde mij vaak gerust.
Kees

Kwaliteitsinspecteur

De hulp van Chantal was heel fijn. Ik kreeg snel reactie op mijn vragen. Ze is deskundig en heeft er alles aan gedaan om een zo goed mogelijk resultaat te halen. De onderhandelingen zijn heel fijn verlopen .
Anoniem

Anoniem

Willianne heeft me goed geholpen. Ik heb deze hulp ingeschakeld, zodat het allemaal goed op papier zou staan en het geen verassingen meer zou brengen in de toekomst. De hulp zorgde het voor minder stress bij mezelf waardoor dit proces ook makkelijker te doorstaan was. Erg professioneel!
Jasper

Anoniem

Chantal is een leuke en spontane dame. Ik heb een leerzame ervaring opgedaan . Ze nemen veel werk van je over en hebben veel kennis op dit gebied. De Ontslagexpert is zeker aan te raden!
Louis

Floor Mechanic

De hulp die de dames van De Ontslagexpert mij geven en hebben gegeven is voor mij heel belangrijk geweest. Ik ben de meiden van Linda’s resource ontzettend dankbaar, zij namen de meeste zakelijke zorgen van mij over. Het contact is heel fijn en ze zijn er voor jou en willen voor jou het allerbeste. Het is zo fijn dat dit bedrijf bestaat. Gun jezelf deze hulp, dat verdien je!
Lisanne

Werknemer zorginstelling

Ik heb geen moment spijt gehad dat ik Linda, vertegenwoordigd door Chantal, heb benaderd voor ondersteuning bij het ontslag na 2 jaar ziekte. Ik voelde mij erg gesteund, was blij met de snelle reacties, persoonlijke aandacht in telefoongesprekken en via de mail. Mijn ontslagtraject is op een fijne en nette manier afgehandeld. Alles werd mij uit handen genomen en ik ondervond daardoor geen stress. Ik vond het fijn dat er zelfs na het traject contact was om het een en ander na te bespreken. Het voelt goed dat het contact met de werkgever prettig is verlopen.
Jolanda

Verzorgende

Willianne heeft alles duidelijk uitgelegd van te voren en was een fijn luisterend oor.  Ze alles uit handen genomen. Contact met de werkgever, ze nam de tijd voor al mijn vragen, onzekerheden en spanning. Dankzij haar duidelijke verwoording is er nauwelijks onderhandeling nodig geweest en heb ik met vertrouwen een kloppende VSO kunnen tekenen. Ook de juridische kosten zijn door mijn oude werkgever vergoedt. Ik ben echt geholpen door Willianne. Mocht je onverhoopt in eenzelfde situatie terecht komen, kan ik Willianne en De Ontslagexpert echt aanbevelen.

Anoniem

Anoniem

Ik zou iedereen die een VSO aangeboden krijgt, de hulp van Willianne aanraden. De kans dat je er meer uithaalt is groot en je hoeft de onderhandelingen dan niet zelf te doen.

Fleur

Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie

Ik denk dat Chantal meer voor mij heeft kunnen doen dan dat ik verwacht had. De effort die zij voor mij had, betekende heel wat voor mij. Ik heb in principe alles kunnen loslaten en ik kon op haar rekenen. Uiteindelijk heeft ze meer gedaan dan dat ik verwachte. Mijn ontslagvergoeding was hoger. Kortom, ik vond je hulp super!

Hijaab

Solution Integration Engineer

De onzekerheid ‘waar moet ik beginnen’ en de vragen/zorgen die ik had zijn gelukkig weggenomen door Willianne. Fijn contact en heldere afspraken, alles is zeer snel geregeld. Hartelijk dank!

Anoniem

Account Manager

Tja, daar sta je dan. Met al je goede bedoelingen en inspanningen plotsklaps ontslagen ! Je bent gefrustreerd, niet wetende hoe dit aan te pakken. Fijn als je dan iemand in je netwerk hebt die wél van wanten weet ! Chantal heeft heel doortastend voor mij gehandeld en vooral voor rust gezorgd. Ik ben erg blij met het resultaat wat zij voor mij heeft weten binnen te slepen. Ik hoop niet ooit nog van jullie diensten gebruik te hoeven maken, maar aanbevelen zal ik jullie bij iedereen !

Werner

Operational Manager en Business Developer

Na een mail naar Willianne gestuurd te hebben, nam ze eigenlijk na half uur contact met mij op per telefoon. Willianne had een correcte benadering, snelle actie en heel fijn dat Williane het mailcontact verder op zich nam naar mijn toenmalige werkgever. Ik ben erg tevreden hoe het verder allemaal is verlopen
Elly

VIG

Chantal heeft mijn onderhandeling overgenomen wat mij rust heeft gegeven. Tevens heeft ze meerdere zaken gecheckt in mijn VSO, waar ik nog niet eens aan gedacht had. Erg fijn dat het contact goed en snel was, via de app en email. Het was in korte tijd geregeld. Dankjewel Chantal!
Anoniem

Anoniem

Chantal heeft mijn onderhandeling overgenomen wat mij rust heeft gegeven. Tevens heeft ze meerdere zaken gecheckt in mijn VSO, waar ik nog niet eens aan gedacht had. Erg fijn dat het contact goed en snel was, via de app en email. Het was in korte tijd geregeld. Dankjewel Chantal!
Anoniem

Anoniem

Uit mijn oogpunt, een persoon (Sanne) en bedrijf (De Ontslagexpert) die staan voor wat ze doen. In mijn geval, een goed, snel en gedegen werk met als resultaat, een tevreden klant. Jullie zijn een aanrader voor andere mensen met hetzelfde probleem.
Ike

Meubelmaker

Dit is een fijne en betrokken organisatie. Ik ben zowel door Linda als door Sanne uitgebreid te woord gestaan, gerustgesteld en er is heel fijn meegedacht in oplossingen. Ze snappen wat twee jaar ziekte en een daaropvolgend ontslag met een mens doet. Ook was er alle ruimte voor mijn emoties en twijfels. Ik mocht mijn wensen en frustraties ongefilterd uiten en Sanne heeft alles netjes en zakelijk met de werkgever doorgenomen. Ze heeft er een heel goede deal uitgesleept! Dat ze alle contact met de werkgever van je overnemen geeft echt veel rust in een onstuimige periode. Het is het geld meer dan waard. Ik ben de dames erg dankbaar!
Yvette

Anoniem

Ik heb de samenwerking met Chantal als zeer prettig ervaren, al zou je niet in de situatie willen zitten om dit te moeten doen. Chantal heeft voor mij een juiste, hogere transitievergoeding onderhandeld en ervoor gezorgd dat de volledige juridische kosten werden vergoed.

Michel

Managing Director

Ik ben ontzettend blij met de hulp van Willianne! Zij gaf mij meteen een gevoel van vertrouwen en dat ik dit, aan haar kon overlaten. Zonder Willianne was ik zeker niet zo goed uit de onderhandelingen met mijn werkgever gekomen.

Frieda

Interieurstylist

Door Willianne’s hulp is mijn ontslag niet zwaar gevallen. Je hebt een grote last weggehaald en daardoor kon ik het goed verwerken. Je vriendelijke aanpak is ook mijn werkgever opgevallen en hebben zij het ook als prettig ervaren. Dank je wel.

Sarah

Servicedesk medewerker

Willianne heeft mij zeer begripvol en professioneel geholpen in een situatie die ik niet eerder meemaakte! Ze gaf mij rust en vertrouwen in een goede afloop. De Ontslagexpert beveel ik iedereen aan, die net als ik met een vaststellingsovereenkomst te maken krijgt.

Ria

Telefoniste/Receptioniste

Het gaf me rust te weten dat er iemand met kennis van zaken mee kijkt naar wat recht en billijk is. Er waren diverse contactmomenten en ik vond het vooral verrassend en plezierig dat er altijd snel antwoord kwam. 

Martien

Anoniem

Willianne heeft een professionele manier van werken en is zeer toegankelijk en open. Ze heeft mijn belangen met veel zorg en aandacht behartigd, waar ik zeer tevreden over ben. Ik kan haar van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professional, die kennis en ervaring heeft voor het juist afhandelen van een VSO.

Rob

IT Programma manager

Het was heel fijn om iemand te hebben die je ontlast, de zaken kan verhelderen en het contact met de werkgever onderhoudt. De VSO klopte net niet helemaal en is op jullie aangeven aangepast. Telefonisch prettig contact gehad en snel reactie. Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen en kan ik voor het arbeidsgeschikte deel fijn blijven werken bij mijn werkgever.

Cathelijn

Functioneel applicatiebeheerder

Ondanks dat het al een redelijke goede VSO was, heeft Chantal er meer uitgehaald voor mij. Daarnaast heeft ze ervoor gezorgd dat alles klopt. Ik vond het vooral fijn dat het onderhandelen werd overgenomen.  Alles werd in goed overleg gedaan. Tevens kon ik met vragen meteen terecht en kreeg ik bijna altijd gelijk antwoord. Ik ben heel blij met jullie hulp en dat ik voor De Ontslagexpert heb gekozen. 

Laura

Werkvoorbereider

Sanne heeft mij fantastisch geholpen in een situatie waarin ik mijzelf nooit gedacht had te vinden. Ik ben zeer tevreden met de uitkomst en pakket van de onderhandelingen die Sanne namens mij heeft gevoerd. Zelfs mijn werkgever gaf nadien aan dat Sanne een fijn persoon was om tegenover hen te hebben. De complexiteit en specifieke bewoordingen die nodig zijn in een VSO, zijn door haar in het document terecht gekomen. Van harte aan te bevelen!

Anoniem

Anoniem

Het was fijn met iemand te kunnen overleggen. Iemand die meedenkt en weet wat gebruikelijk met betrekking tot de transitievergoeding ook al startte we met mediation. Prettig om niet zelf te hoeven onderhandelen. Resultaat is prima.

Anoniem

Anoniem

Eline was super duidelijk en vriendelijk.  Ik ben heel erg blij dat ik jullie hulp heb ingeroepen, zelf was ik er niet uitgekomen.

Petra

Zorg

Ik ben zeer deskundig geholpen door Willianne. Ik kon goed mijn verhaal kwijt en werd nog op verschillende juridische punten gewezen. Het eindresultaat was zeer bevredigend. En ik kan het nu op goede wijze afsluiten.

Beert

Locatieleider

Het proces duurde uiteindelijk erg lang, maar Chantal heeft zich erin vastgebeten. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik een kloppende VSO heb kunnen tekenen met een aantal aanvullingen, zoals een iets hogere transitievergoeding. Bovendien worden de juridische kosten voor een groot deel betaald door de werkgever. Wat ik ook erg prettig vond is dat bv. mailtjes die verstuurd werden eerst met mij besproken werden en dat alle stappen vantevoren met mij werden overlegd. Verder heb ik het luisterend oor en de snelle reactie en daaropvolgende onmiddelijke actie richting werkgever van Chantal als zeer prettig ervaren.

Anoniem

Manager

Ik vond het fijn dat de VSO onder de loep werd genomen en mij daardoor een zorg uit handen werd genomen. Het gevoel te hebben dat, als er door mij wordt getekend dat ik zeker weet dat ik niets over het hoofd heb gezien en alles waar ik recht op heb, heb gekregen. Feedback vragen en dat werd gegeven was voor mij heel prettig en gaf mij een stuk rust in de laatste periode van de afronding van het proces na 2 jaar ziek. Daarbij dat de communicatie met mijn werkgever via Chantal liep zonder mij aan de zijlijn te plaatsen. Chantal hield telefonisch, per WhatsApp en per mail goed op de hoogte. Het gaf mij al met al een goed gevoel en ik vond de communicatie met Chantal, prettig, vertrouwelijk, helder en doortastend.

Evita

Medewerker HRM

Ik ben heel blij met de assistentie, tips en ondersteuning van Willianne tijdens het proces. Goede samenwerking, snelle handeling. Good job!

Anoniem

Anoniem

Omdat ik wist dat een ontslag heel veel gevolgen kan hebben voor je inkomen en eventuele uitkering, heb ik direct mij tot De Ontslagexpert gewend. Ze zorgen niet alleen voor een hele duidelijke opheldering over mijn situatie, maar een luisterend oor. Dit vond ik een superfijne ervaring. Ook de geruststelling, dat alles wettelijk in goede banen is geleid geeft mij een goed gevoel.  Daarnaast is het erg fijn dat ze het contact met de werkgever van je overnemen. Je hoeft het niet zelf te doen, met alle emoties die er kunnen spelen.

Ingrid

Sales Support

Tijdens het eerste telefoongesprek hebben we al veel doorgenomen en ik wist direct dat ik Joyce wilde om mij bij te staan. Toen de VSO kwam, had Joyce alle informatie al en kon er snel een tegenreactie worden gegeven. Zelf heeft Joyce nog goede input gegeven ter verbetering van de VSO (ook punten toegevoegd in het belang van de werkgever). Joyce is vriendelijk, geeft duidelijke informatie, goede tips en adviezen en als je een vraag hebt, kan je makkelijk via de Whatsapp contact opnemen, of even bellen. Vanaf het krijgen van de VSO en het zetten van de handtekening zat 2 weken, waarbij er ook nog een feestdag in die 2 weken zat. Als je een VSO krijgt, na 104 weken ziekte, is het erg fijn en prettig als iemand je bijstaat. Helemaal als die persoon kennis heeft van de WIA en de regelingen daaromheen. Op deze manier verloopt het proces een stuk minder stressvol en kan je met een gerust gevoel alles uit handen geven.

Marjolijn

Anoniem

Door De Ontslagexpert in te schakelen heb ik zekerheid dat het goed geregeld is voor beide partijen. Ik ben door mijn ziekte zeer beperkt en vond het ontzettend fijn om deze belangrijke stap in het proces uit handen te geven aan een deskundige. Het was goed om dit te laten uitvoeren door iemand die niet emotioneel betrokken is en zorgt voor een zakelijke en correcte doch zeer vriendelijke communicatie. De energie die ik hierdoor bespaarde kon ik besteden aan mijn herstelproces en ondertussen is alles naar behoren afgerond.

Monique

Manager kwaliteit en veiligheid

Ik ben via Linda met Willianne in contact gekomen omdat ik opzoek was naar iemand die mij kon helpen bij het controleren van mijn VSO. De samenwerking met Willianne was erg fijn, goed bereikbaar, open en snelle reacties en duidelijkheid. Door de hulp van Willianne heb ik nu een VSO gekregen waar ik erg tevreden mee ben. Een conflict op het werk is nooit fijn maar de hulp van Willianne heeft mij erg geholpen.
Lieke

Ik kan het iedereen aanraden om Willianne in te schakelen. Je krijgt snel een reactie en alles wordt voor je uitgezocht en geregeld. Fijn persoon!
Manon

Ondersteunend medewerker

Ik ben goed geholpen en juist geadviseerd. Mijn VSO is na onderhandelingen op persoonlijke afspraken positief aangepast op verzoek van Sanne, en uiteindelijk is mijn ontslagvergoeding hoger uitgevallen. Ik zou De Ontslagexpert zeker aanbevelen. Ben zeer tevreden. Bedankt!!
Amith

Ondersteuner GGZ

Ik ben erg tevreden met de harde en zachte aanpak van Wilianne. Ik kan je enkel aanbevelen. Ook het snelle handelen was goed.
Laurent

Manager Operations

Snelle reactie bij verzoek tot contact. Enorm betrokken en betrouwbaar. Ze geven een eerlijk antwoord en laten je weten dat ze er voor je zijn om je te helpen. Meegaand en bijzonder professioneel. Fijn om te weten dat mensen zo betrokken zijn en een helpende hand willen bieden.

Dieudonné

Linda heeft mij prima geholpen toen ik ben ontslagen. Prettige en snelle communicatie via Whatsapp en e-mail. Goed juridisch advies. Alles was heel kort dag maar toch alles naar tevredenheid in enkele dagen af kunnen handelen.

George

PURCHASE MANAGER

Linda weet van aanpakken! Ze ontzorgt je vanaf het eerste moment. Linda neemt het contact met je werkgever over en zet zich volledig in zodat je krijgt waar je recht op hebt! Door haar hulp heb ik een correcte VSO kunnen ondertekenen. Kom je in een ontslagsituatie terecht? Neem contact op met Linda, je kan het niet alleen.
Kimmylou

SECRETARESSE MAKELAARDIJ

In mijn geval heeft Willianne me geholpen. Dat deed ze heel vriendelijk moet ik zeggen. Je wordt direct op de hoogte gebracht van e-mail/bellen/apps tussen haar en de werkgever. En de juridische kosten heeft ze volledig uitonderhandeld, niet onbelangrijk…..top!
Robert

Mijn ontslagvoorstel van werk kwam redelijk plotseling en de manier waarop was onder hoge druk. Met Linda’s hulp ben je snel ontzorgd en krijg je de mogelijkheid om fair te onderhandelen. Het is fijn dat zij het contact regelt en het spel goed snapt. Met haar hulp kwam ik snel tot een nette afronding.
Patrick

PRODUCTSPECIALIST

Je hebt een burn out, je wilt reïntegreren maar je werkgever ziet het niet meer zitten en komt met een vso. En nu? Ik had geen idee. Ik was nog herstellend en dan zit je niet te wachten op randzaken. Een verschil van inzicht maakt het herstellen nog complexer. Via via kwam ik in contact met Linda. Zij weet waar ze het over heeft. Been there, done that!

Ze heeft ervaring en kennis en dit gaf mij zoveel rust. Ze is er voor jou! Ze neemt de communicatie over, ze denkt met je mee en komt met een (tegen) voorstel maar vooral haar herhalende woorden: het komt goed! Met een aardige deal van de werkgever wist Linda nog meer punten op de I te zetten en zo kan ik nu vooruit kijken naar een mooie toekomst zonder te twijfelen of ik wel op de juiste manier afscheid van mijn werkgever heb genomen.

Joyce

RECEPTIONISTE

Van de ene op de andere dag ontslagen en daar sta je dan zonder dat je weet wat je moet doen. Dan is het fijn dat er iemand is die je dit uit handen neemt. Het contact heb ik als zeer prettig ervaren tijdens de onderhandelingen een fijne communicatie en een positief resultaat. Dankjewel.
Rene

CARROSSERIEBOUWER

Open communicatie, en Linda denkt met je mee en nog verder dan dat. Ook een professional heeft zijn grenzen qua kennis. Door jullie hulp in te schakelen is alles veranderd in zekerheid. Nogmaals hartelijk dank.
Andre

DATA SECURITY OFFICER

Mocht je hulp nodig hebben bij een oneerlijke ontslag of ontbinding van je contract, bel, app of mail Linda. Werkelijk een fantastische persoon die weet hoe ze haar werk moet doen én je hiervan op de hoogte houdt wat de gang van zaken is. In 1 woord GEWELDIG.
Nancy

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Het traject met mijn werkgever en met Linda heb ik in zijn geheel als prettig ervaren. De professionele aanpak en de heldere en duidelijke communicatie vooraf en tijdens de onderhandelingen hebben precies gebracht wat ik verwachte.
Maroeska

PROJECTMANAGER

Ik wil je bedanken voor de goede service. Ik kreeg op al mijn vragen direct antwoord van je. Dat vond ik heel fijn. In dit soort situaties wil je dat gewoon. Helder en duidelijk wat wel en niet haalbaar is. Kortom je bent een topper en hebt mij erg goed geholpen.

ANONIEM

Linda heeft mij geholpen met mijn VSO, ik heb het contact als zeer prettig en meegaand ervaren. De onderhandeling is daardoor soepel verlopen en ik heb daardoor met een prettig gevoel afscheid genomen van een niet zo’n prettig bedrijf. Linda reageert snel en is professioneel, ze geeft ruimte voor eigen inbreng en heeft goede tips. Ik zou haar zeker aanraden!
Wouter

SALES MANAGER

Mijn ervaring met De Ontslagexpert was ontzettend fijn. Linda is doortastend, de communicatie was snel en helder, en ze hield me gedurende het proces op de hoogte, waardoor ik precies wist wat ik kon verwachten. Naast dat het een enorme steun was dit allemaal niet meer alleen te hoeven doen, had ik ook eindelijk het gevoel dat niet alles achter mijn rug om gebeurde. Dat gaf ontzettend veel vertrouwen en rust. Ik raad De Ontslagexpert ontzettend aan — je hoeft het allemaal niet alleen te doen!

Maithe

Product Designer

Zeer tevreden over De Ontslagexpert. Linda heeft voor mij een VSO (na 2 jaar ziekte) uit onderhandeld die ik met een gerust hart en goed gevoel kon ondertekenen. Ik raad De Ontslagexpert ontzettend aan.

Anoniem

Operator

Linda heeft mij het vertrouwen gegeven dat alles goed zou komen. Ze heeft mij op persoonlijke en laagdrempelige manier geholpen, waardoor ik goed begreep wat er precies in de VSO stond. Door Linda’s doortastende aanpak weet ik zeker dat we niks over het hoofd hebben gezien! Het was een spannende tijd, maar na het ondertekenen van de VSO voel ik mij opgelucht en kan ik mij richten op de toekomst. Op naar nieuwe avonturen!
Kristel

Docent VO

Op het moment dat ik mijn VSO kreeg heb ik Linda ingeschakeld. Linda nam het contact met mijn werkgever over en heeft zich volledig ingezet met haar kennis van zaken, zodat ik heb gekregen waar ik recht op hebt! Door haar hulp heb ik een correcte VSO kunnen ondertekenen met een hogere ontslagvergoeding, extra maanden, meer geld.
Ronald

Dankzij Linda kon ik de gesprekken met mijn werkgever goed voorbereid aan gaan, dit was erg prettig. Ik voelde me heel erg gesteund door Linda in deze ongewenste situatie waarin ik terecht gekomen was. Linda biedt heel erg laagdrempelige, persoonlijke begeleiding en tegelijkertijd is ze zeer professioneel. Erg fijn!
Anoniem

Nadat mijn werkgever de samenwerking wilde stoppen heb ik Linda ingeschakeld. Linda had recent mijn schoonvader bijgestaan in zijn ontslagprocedure op mijn aanraden, niet wetende dat ik zelf in het zelfde schuitje zou komen in zeer korte tijd. Het was voor mij al snel duidelijk dat ik van dezelfde diensten gebruik wilde maken. Na een fijne voorverkenning heeft Linda ervoor gezorgd dat ik zelf niet meer rechtstreeks met mijn werkgever hoefde te communiceren. Dit scheelt een hoop emotionele situaties en geeft veel rust. Ook de kennis van Linda om tot een goede overeenkomst te komen was van grote toegevoegde waarde. Het geeft vooral rust voor alle partijen, daar ben ik van overtuigd.
Martin

Teamleider

Ik ben erg prettig geholpen met de afhandeling van mijn ontslag. Willianne heeft snel gehandeld en er een prima deal uitgehaald. Fijn ook dat de afwikkeling met mijn ex-werkgever is overgenomen. Top!
Maurice

Professioneel in aanpak maar ook super benaderbaar. Erg tevreden met het support!
Anoniem

Claims Consultant

Ik ben erg positief over de afronding en samenwerking. Linda voert met passie haar vak uit en is vanaf moment één erg betrokken. Linda heeft op een professionele en eerlijke manier de onderhandelingen gevoerd en dit voor mij met een waardevol eindresultaat afgerond. Als je een topper wilt inschakelen, dan raad ik zeker Linda aan :-)!
Jeroen

Accountmanager

Na 45 jaar voor een bedrijf gewerkt te hebben en ik te horen kreeg dat mijn arbeidscontract ten einde kwam, heb ik contact gelegd met De Ontslagexpert. Daar heb ik totaal geen spijt van gehad. Willianne heeft voor mij een hele zorg overgenomen. Alles is in overleg met mij gegaan voor zij zaken verder afhandelde met het bedrijf, er werden ook suggesties gedaan om enkele zaken op te nemen in de vso waar ik niet bij stil had gestaan. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben zoals Willianne de zaken geregeld heeft.

Jan

Vergunningmedewerker

Ben erg blij dat Willianne mij begeleid heeft tijdens dit traject. Het heeft mij erg het gevoel gegeven dat ik er niet alleen voor stond. De uitkomst van de onderhandelingen was zeer geslaagd. Voor mensen die twijfelen om hulp in te schakelen wil ik zeggen, gewoon doen! Het is echt het beste voor jezelf.

Inkoper

Fijn dat ook het contact en onderhandeling werd overgenomen. Willianne heeft het goed afgehandeld. Ik heb nu vertrouwen in de VSO en kan het met een gerust hart achterlaten.
Anoniem

Dankzij Linda heb ik gekregen waar ik recht op had en daar heeft zij echt voor gestreden. Daarnaast heeft Linda mij persoonlijk ook echt gesteund in deze lastige periode. Ze is snel bereikbaar voor overleg, heeft veel ervaring in het vak, neemt ruim de tijd voor het bespreken van vragen en misschien wel het belangrijkste: haar inlevingsvermogen in jou! Kortom ik voelde me gehoord en begrepen. Ik ben Linda daar echt heel dankbaar voor. Zij is echt een topper!!
Gina

Assistent Accountant

Via een kennis doorverwezen naar Linda. Heel fijn en prettig om met Linda te werken. Snelle reactie, duidelijke uitleg en een goede afhandeling. De kosten zijn vergoed door de werkgever. Aanrader.
Gerrie

Production Operator

Na een lange periode van ziek zijn en veel stress om een WIA aanvraag zat mijn ontslag er aan te komen. Nog meer stress erbij. Ik zag het allemaal niet zitten en heb uiteindelijk contact gezocht om hulp te vragen. Dat gesprek voelde zo goed. Dat alles uit handen genomen zou worden en gaf zoveel rust. De mails waren duidelijk en het was snel en op een fijne manier geregeld. Op deze manier heb ik het op een goede manier kunnen afsluiten.
Nadia

Leerkracht Basisonderwijs

Willianne heeft mij zeer goed geholpen bij het onderhandelen van mijn engelse VSO met mijn internationale werkgever. Het was mijn eerste VSO zonder enige kennis over het onderwerp. Maar het was wel heel duidelijk dat het een complexe zaak was. Daarom was het enorm fijn dat Willianne alle communicatie overnam met mijn werkgever. Zelf houdt ze je up-to-date met de stand van zaken en reageert ze snel en betrokken wanneer je vragen of problemen ervaart. Ze heeft echt alles uit de kast gehaald om mij bij te staan in deze complexe zaak zelfs met extra ondersteuning van een arbeidsrecht advocaat. Ik waardeer dit enorm. Ik had de volle vertrouwen dat het goed zal komen met Willianne aan het stuur. En dit was te zien in het resultaat! Wat een topper is Willianne! Nogmaals bedankt voor je inzet en hulp, Willianne. Zonder jou was het nooit gelukt.
Winnie

Marketing en Communicatie medewerker

Moeilijke kwestie die door Willianne top werd opgepakt. Ik raad haar aan iedereen die het horen wilt zeer zeker aan. Proffesioneel vriendelijk en een grote kennis van zaken en niet geheel onbelangrijk ook kennis van mensen. Zij was mijn laatste strohalm en heeft waargemaakt wat ze beloofde.
Haidie

Thuiszorg hulp

Willianne Winkel is zeer behulpzaam geweest bij mijn ontslagprocedure, met een goed resultaat! Helaas niet persoonlijk ontmoet (COVID), maar toch erg amicaal en doelgerichte gesprekken gevoerd via de telefoon. Dank je, Willianne.
Jo

Sales Manager

Via Google kwam ik uit bij de site van De Ontslagexpert. Mijn gevoel was direct dat ik hierop verder moest lezen. De site is overzichtelijk en zeer informatief. De foto’s en persoonlijke noot van Linda maakte al snel dat ik een klik voelde. Dit alles heeft ze zeker waar gemaakt. Linda reageerde binnen een uur op mijn ingevulde formulier en gaf mij een vertrouwd gevoel in het gesprek. Ze komt snel in actie en samen met haar en mijn werkgever hebben we de afhandeling prettig afgehandeld. Mijn werkgever complimenteerde haar werkwijze en aanpak. Ik beveel Linda zeker aan… bedankt voor je hulp!!

Jannette

Senior Business Consultant / CSR Manager

Mijn ervaring met Linda is uitzonderlijk goed. Ze heeft me echt totaal ontzorgd, hield me op de hoogte van alle ontwikkelingen. Heb ook de persoonlijke bejegening als zeer prettig ervaren. Haar kennis en kunde was zeer goed op zakelijk gebied, daarbij vertaalde ze het naar mij in begrijpelijke termen. Ze beantwoorde mijn appjes razendsnel. Ik vind dat ik het niet beter had kunnen treffen. Daarbij werd er goed onderhandeld in mijn voordeel.
Ze is een kei in haar werk, zeer gedreven. Ik kan haar echt aanraden. Ook het persoonlijk aspect komt aan de orde, begrip voor je persoonlijke situatie, echt een topper!!! Dankjewel Linda!!!!
Christine

Verpleegkundige

Na een kort telefoongesprek wist ik zeker dat ik de hulp van Linda in wilde zetten. Het snelle schakelen en de informele communicatie spraken mij enorm aan en maakten het proces soepel en snel. Na goed overleg en advies van Linda heb ik een mooie deal kunnen sluiten. Heel erg blij, opgelucht en dankbaar!
Anoniem

Ik ben heel blij dat ik jouw hulp heb ingeschakeld. Ik heb met jouw hulp in korte tijd een vso ondertekend waar ik achter stond en het in korte Via een online LOI cursus ben ik met Linda in contact gekomen. Ze reageerde binnen 2 uur op mijn aanmelding en die zelfde avond nog heb ik alle documentatie gemaild. Linda heeft er voor gezorgd dat ik kreeg waar ik recht op had, zodat ik met een goed gevoel deze baan kon afsluiten. Binnen no-time wist ze hoe de vork in de steel zat bij mij, heel knap, dat voelde als een enorme steun. Ook mentaal heb ik steun gehad aan Linda want een VSO gaat niet in de koude kleren zitten. Linda kent heel goed de klappen van de zweep en maakt hier dankbaar gebruik van. Ik kan Linda in een ontslag traject ten zeerste aanbevelen. Nogmaals bedankt Linda!
Bianca

Planner

Linda heeft mij bijgestaan met een vso die ik eind november heb ontvangen van mijn huidige werkgever die ik in deze tijd van het jaar niet zag aankomen. Linda heeft meteen met mij de koe bij de hoorns gevat en met het aanleveren van enkele stukken een tegenvoorstel gemaakt.

Tot onze verbazing is de werkgever hier direct mee akkoord gegaan en hebben we samen het maximale eruit gehaald wat voor mij rechtvaardig was. Ik heb de samenwerking met Linda als zeer prettig ervaren en ze heeft mij in ieder geval enorm geholpen en ik zal haar bij iedereen die in een soortgelijke situatie zou zitten aanraden.

Marcel

Projectleider

Willianne, je expertise gaf mij rust in het proces. Mijn werkgever had al een realistische vso opgesteld, daar was niet echt veel winst te behalen, wel heb je een regel mbt overlijden toegevoegd. Ik heb je hulp en betrokkenheid als zeer prettig ervaren. Bedankt.
John

landmeter

Je hebt de zorgen en stress weggenomen in het hele emotionele proces van afkeuren, ontslag en wia aanvraag. Ook heb je duidelijk laten zien dat je verstand van zaken hebt en alles netjes afgehandeld met de werkgever. Ik hoefde me nergens meer mee te bemoeien en dat gaf heel veel rust!! Als je contact had gehad met mijn werkgever legde je alles duidelijk uit zodat ik hierna kon beslissen om er wel of niet mee akkoord te gaan. Bij vragen van mijn kant, nam je de tijd om alles goed uit te leggen. Echt super fijn hoe jij alles hebt geregeld.
Anoniem

Toen ik voor het eerst op de website van De Ontslagexpert terecht kwam dacht ik: wat een toffe website! Mooie foto’s en duidelijke informatie, en niet te vergeten het onderdeel: als je mij zou kennen zou je van mij weten…: Linda kwam hierdoor heel benaderbaar over, en we hadden gelijk een klik. Doordat zij voor mij de onderhandelingen voerde heeft zij mij veel stress bespaard. Ze is professioneel en doortastend en dat blijkt ook wel want zij heeft de vso bij ziekte in 10 dagen afgerond. Als ik Linda niet had gehad dan was mijn ontslagvergoeding veel lager uitgevallen. Linda, bedankt!
Herma

Sociaal Medisch Verpleegkundige

Ik heb Willianne ervaren als een iemand die op komt voor mijn belangen, maar die ook als een professional wordt ervaren door mijn HR manager. Daardoor is de VSO snel tot stand gekomen, kon ik snel vrijgesteld worden van werkzaamheden. Het meest wat Willianne voor mij heeft betekend is dat ze mij uit een pijnlijke situatie haalde door het contact met HR en mijn leidinggevende over te nemen. Na het afronden van de VSO ontving van de HR manager een compliment over de door mij ingeschakelde Willianne. Ze benoemde met name de plezierige en professionele afhandeling van de VSO onderhandelingen.
Anoniem

Key Account Manager

Simone heeft mijn VSO gecontroleerd. Alle mails en het persoonlijk contact waren zeer goed. Je weet gelijk waar je aan toe bent en wat je wel en niet moet doen. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en dit is goed verwerkt in de inventarisatie. Hierdoor ben ik er met mijn werkgever heel goed en prettig uitgekomen. Het is altijd goed om juridisch advies in te winnen wanneer je een VSO ontvangt en dan zit je bij de experts van De Ontslagexpert helemaal goed. Ze geven je goede begeleiding en wijzen je op zaken waar je anders echt niet aan denkt.
Sjoerd

Channelmanager

Willianne heeft mij enorm geholpen, met haar snelle en professionele kwaliteiten. Willianne weet waar ze het over heeft en ze heeft dan ook direct gehandeld. Binnen 2 dagen was alles geregeld. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en dan zorgt Willianne weer overzicht en rust. Met een gevoel van vertrouwen en begrip wil ik haar ontzettend bedanken en zou haar dan ook bij iedereen aanbevelen!
Maarten

Supply Chain Planner

Als er iemand op een persoonlijke en deskundige manier van aanpakken weet dan is Linda het wel! Haar expertise op het gebied van VSO’s met daarbij het contact met de klant en haar aanpak richting werkgever, kan in een vervelende situatie direct verlichting geven. Daarbij kan je er volledig op vertrouwen dat ze altijd voor het beste resultaat gaat.
Patricia

Anoniem

Om een VSO op waarde in te schatten, heb je een objectieve blik nodig. Sanne was dat voor mij, met daarbij een helder advies over het voorstel dat er lag. Dankzij en met haar ondersteuning zijn we in een kort tijdsbestek tot een beter voorstel gekomen. Plus daarbij haar persoonlijke begrip, steun, heldere communicatie en snelle reacties op vragen en aanvullend advies. Tevreden over het gehele proces.
Anoniem

Adviseur

Willianne zorgt voor snelle actie richting de werkgever met een no-nonsense aanpak!
Selina

Manager

Willianne pakte het gelijk op en was strijdvaardig. Ik had gelijk een heel goed gevoel. Het bracht mij rust want nog meer onrust kon ik er niet bij hebben. Professioneel! Ik genoot eigenlijk wat je hun als antwoord mailde! Ik denk dat ze ook iemand hebben ingeschakeld omdat ze het niet aankonden.
Anoniem

Kassa medewerker

Ik bevond mij in een zeer onrustige periode. De kennis van zaken en het luisterende oor van Sanne hebben mij hier goed doorheen gesleept. Het prettige contact wat ik met mijn leidinggevende had is door jullie hulp blijven bestaan, dit was mij veel waard. Daarnaast heb ik met jullie hulp gekregen waar ik recht op had.

Yvonne

Projectlead TSS

Willianne heeft ervoor gezorgd dat er een zware last van mijn schouder is gevallen! Ik heb geen contact meer hoeven hebben met mijn werkgever. Willianne ontzorgde mij echt waar mogelijk was en hield mij wel goed op de hoogte van alles. Ik heb ons contact fijn, warm en persoonlijk ervaren.

Miranda

Manager

Top service! Professionele hulp waarbij de client centraal staat. Kortom; wil je een snelle en goede afwikkeling van een VSO, dan ben je bij De Ontslagexpert aan het juiste adres.

Tim

Account manager

Linda bood mij een gevoel van medestand en nam de onderhandeling over. Dus geen nare gesprekken meer met je baas of met HR. Daarnaast heeft Linda juridische kennis over de mogelijkheden en had ze een goed inzicht in de onderhandelruimte. De optie van een scholingsbudget was mij bijvoorbeeld onbekend. En nog het belangrijkst: nu werd het ontslag met wederzijds goedvinden een juridisch kloppend geheel zodat ik met een gerust hart verder kon!

Suzanne

Medewerker Marketing & Communicatie

Chantal heeft mij geholpen op een moment dat ik niet voor mezelf kon opkomen. Ik ben erg onder de indruk van je snelle reactie, luisterend oor en professionele kennis. Dat gaf mij in het begin erg veel rust. Door een vervelende tegenwerking is alles best lang bezig geweest. Toch heeft Chantal doorgepakt en uiteindelijk ben ik erg blij met het resultaat.

Anoniem

Administratief medewerker

Chantal was er altijd wanneer ik haar nodig had, ze was altijd bereikbaar. Ik voelde mij gesteund in een lastige en onzekere tijd. Ik was blij dat de onderhandelingen met mijn werkgever goed verliepen. Ik heb jullie bij mijn jobcoach aangeraden (zij zocht iemand voor hulp).

Jolanda

Verzorgende

Dankzij de hulp van zowel Linda, Simone en Willianne kan ik na 50 jaar overheidsdienst met een rustig gevoel afscheid nemen van mijn werkzame leven. Zij hebben mij volledig ondersteund en hun uiterste best gedaan om dit voor mij te bereiken. Hun oprechte meelevendheid heeft mij getoond dat er nog mensen zijn, die zich sterk voor anderen willen maken, in woord en daad. Ik ben hen erg dankbaar en wens hen alle goeds toe en veel succes in hun werk, zodat anderen ook ervaren met welk gevoel ik door hun inzet naar de toekomst kijk.
Paul

Medewerker digitale media

Hulp inschakelen en hiermee voor mijzelf kiezen was een hele stap. Echter, vanaf het moment dat ik met Sanne een soort plan de campagne kon opstellen heb ik haar hulp als positief ervaren. Sanne is deskundig op haar gebied, komt snel met antwoorden op vragen en heeft mij een stuk verder geholpen, Met haar hulp heb ik een hoofdstuk in mijn leven kunnen afsluiten en kan ik zonder te hoeven omkijken een mooie stap vooruit zetten. Waarvoor dank!
Gerard

Medewerker klantenservice callcenter

Ik ben tevreden over de inzet van Willianne. Ze is deskundig en reageerde snel op mijn vragen. Als ik de onderhandelingen zonder hulp had verricht had ik, vermoedelijk, geen ander financieel resultaat behaald, maar door samen met haar naar de overeenkomst te kijken viel er een last van mijn schouders af. Ik kreeg hierdoor meer rust.
Anoniem

Directeur

Chantal heeft mij goed geholpen en ze reageerde snel op mijn vragen. Zij heeft een hogere transatievergoeding geregeld. Daarnaast heeft ze geregeld dat ik twee maanden vrijgesteld ben van werk met behoudt van salaris. Hierdoor heb ik meer tijd gekregen om alles te verwerken en een plekje te geven. Kortom het was een fijne samenwerking.
Nourdin

Logistiek medewerker

Sanne je bent kordaat, betrouwbaar, komt je afspraken altijd na, je reageert snel op vragen van mijn kant, gaat recht op het doel af en blijft in het contact met mijn ex-werkgever duidelijk en correct. Ik ben ontzettend blij dat je mij geholpen hebt en zal je meteen aanbevelen als iemand juridische hulp nodig heeft op dit vlak.
Anoniem

Anoniem

De hulp van Chantal was zeer persoonlijk en de benadering naar mij als client toe ook. Ze heeft me zeer goed en fijn geholpen bij mijn onderhandelingen met de werkgever inzake een VSO. Het heeft zeer goed uitgepakt. Ik raad De Ontslagexpert en vooral Chantal ten zeerste aan. Chantal is een duidelijke en doortastend persoon. Ik was persoonlijk erg blij met haar hulp, dit had ik nooit alleen kunnen doen.
Carol

Operator

Na een telefonische kennismaking, heeft Willianne me een goed gevoel gegeven om voor jullie te kiezen. Ze heeft mijn zaak goed opgepakt en we hebben samen de juiste keuze gemaakt. Ik wil haar hierbij nogmaals danken.
Remco

Inkoopmanager

Fijn dat iemand het van je  overneemt. Chantal wees mij op punten van mijn VSO die helemaal niet klopte, terwijl ik zelf dacht dat ze oke waren. Chantal had goede communicatie! Het was fijn dat het zo snel geregeld was.
Esther

Anoniem

Ik heb de afgelopen 2 jaar heel veel telefonische gesprekken gehad, met heel veel verschillende mensen en deze kostte mij letterlijk bloed, zweet en tranen. Toen ik Chantal voor het eerst keer sprak, vertelde ik haar meteen al dat ik zo blij was met dit gesprek. Ze liet mij in mijn waarde en ik moest helemaal niks, hier was ik heel blij mee! We zijn op een hele respectvolle wijze, voor zowel werknemer als werkgever, tot een heel mooi eindresultaat gekomen.

Cora

Helpende in de zorg

Ik heb super fijne hulp gehad van Willianne, in voor mij lastige tijden. Veel ervaring en snel bereikbaar voor vragen. Ook mijn werkgever heeft de onderhandeling als prettig ervaren. Willianne gaf mij vertrouwen dat het goed geregeld ging worden en dat is ook gebeurd! Het is waar wat er beloofd wordt: ze regelen op een vriendelijke manier een goede deal voor je.

Anoniem

Anoniem

Chantal heeft direct contact met mij opgenomen en de opties met mij besproken. Alle communicatie omtrent de VSO-onderhandeling werd overgenomen door Chantal en ging altijd in overleg met mij. Hierdoor heb ik in zo’n vervelende periode meer rust ervaren en ook steun gehad. De VSO is grondig gecontroleerd en je ontvangt ook punten waar je op moet letten bij de volgende stap in dit proces.

Anoniem

Operationeel Manager

Chantal heeft mij snel geholpen met alles in orde maken. Ik had het zelf niet gekund. Ik ben blij dat je ervoor hebt gezorgd dat alles snel achter de rug is en ik heb gekregen waar ik recht op heb

Wilma

Verkoopmedewerker

Ik kan het iedereen aanraden om deze hulp in te schakelen. Ik heb alles gekregen waar ik recht op had. Had dit zelf denk ik niet voorelkaar gekrengen zonder de hulp. Alles is prima gelopen en ik heb er geen kosten aan overgehouden.

Marian

Anoniem

Sanne heeft mij heel vriendelijk geholpen en alles goed uitgelegd. Al het contact ging via de app bijvoorbeeld door middel van spraakmemo’s, ik mocht alles vragen. Onwijs fijn om zo, nadat de VSO nagekeken was, dit met een gerust hart te kunnen tekenen. Het heeft mij veel rust gegeven om haar hulp in te schakelen, omdat alles binnen een bepaalde tijd moest gebeuren. Heel fijn dat er snel gehandeld kon worden.

Jasmine

Storemanager

Ik heb de hulp van Chantal ervaren als: laagdrempelig, positief, sparringpartner en betrouwbaar. Het is fijn dat je weet dat je VSO juridisch klopt en dat je eventuele onderhandelingen niet zelf hoeft te doen. Plus het feit dat ze je wijst op de details die ook belangrijk zijn in het proces!
Annet

Consultant

Toen ik de teksten op de website las, wist ik al direct dat ik door De Ontslagexpert wilde worden bijgestaan. Ik had het gevoel dat jullie echt begrijpen hoe het voor iemand is om ziek te zijn en het gevoel te hebben dat je vast zit. Op basis van de website had ik al veel vertrouwen in jullie. Ik vulde het contactformulier in en Willianne nam diezelfde avond contact met me op. Dat vond ik heel fijn, vanwege de tijdsdruk. Ik had een fijn kennismakingsgesprek en besloot vrij snel over te stappen van de rechtsbijstand naar De Ontslagexpert. Ik voelde me gesteund en ontzorgd door Willianne. Zij heeft de onderhandelingen voor mij gedaan en ervoor gezorgd dat ik een paar maanden rust krijg in de vorm van vrijstelling van werk. Naast de wettelijke transitievergoeding krijg ik ook een coachingsbudget waardoor ik met vertrouwen weer de arbeidsmarkt op kan. De vriendin, die me tipte over De Ontslagexpert, en ik noemen jullie ‘Linda’s angels’.  Willianne was mijn last minute reddende engel waardoor ik met vertrouwen de onderhandelingsruimte inliep.
Anoniem

Beleidsondersteunend medewerker

Ik ben zeer goed geholpen door Willianne. Het was een goede keuze om de hulp van De Ontslagexpert in te schakelen.
Rob

Anoniem

Het is niet te beschrijven wat jullie allemaal gedaan hebben en met enorme engelengeduld. Het maximale bereikt wat eruit te halen was en ik voelde me enorm gesteund.  Zonder Simone was het vast uit de hand gelopen met de werkgever.
Linda

Automatenoperator

Laura heeft mij erg goed geholpen bij de onderhandeling van mijn VSO na twee jaar ziekte met mijn (ex) werkgever. Dit nam bij mij een hoop stress weg. Zij is duidelijk in haar uitleg en snel met reageren. Ik ben erg tevreden met het resultaat van mijn VSO. Ik kan Laura bij iedereen aan raden!
Nancy

Anoniem

Mijn ervaring was dat er naar me geluisterd werd. Niet passief, maar actief. Ik werd gezien en gehoord. Voelde me vrij om hulp te vragen. Ik voelde me begrepen en gerespecteerd. Met jullie hulp stond ik er niet alleen voor en ervaarde ik rust.
Ria

ZEG Begeleider

Sanne heeft me uitstekend geholpen. Zo prettig om je gesteund te voelen. (Iets wat ik juist op het werk zo miste.) Zeker als je weet dat het eerste aanbod van een VSO altijd het minimale is en ik niet de juiste kennis heb, is het prettig om een deskundig persoon te laten meekijken en meedenken. Sanne heeft er meer uitgehaald dan ik ooit zelf had kunnen doen. Het is altijd lastig en pijnlijk om zo afscheid te nemen van je werk. Uiteindelijk kan ik nu een periode afsluiten en op dit laatste stuk met een goed gevoel terugkijken.
Anoniem

Teamleider

Wat Chantal betekent heeft, is het ontzorgen door het contact volledig over te nemen. Dit vond ik zeer prettig omdat juist het contact mij erg veel energie kostte. De dienstverlening, Chantal zelf, haar kennis/expertise en precisie zijn echt fantastisch en ik zou haar ten zeerste aanbevelen en ben erg dankbaar dat ik jullie in mijn case erbij betrokken heb.
Anoniem

Anoniem

Ik ben vreselijk goed geholpen door Sanne, ze wist precies waar ze het over had, en de communicatie richting de werkgever was perfect. Ik hoop dat het niet nodig zal zijn , maar ik zou het iedereen aanraden om gebruik te maken van de dienstverlening van De Ontslagexpert.
Hayrettin

Change & Release manager

Willianne is een krachtige, fijne en vakkundige vrouw die direct weet wat er gedaan moet worden tijdens de mediation. Ze stelde mijn belang voorop, ontzorgt, stelt gerust en regelt het allemaal op een snelle manier. Het behaalde resultaat is boven verwachting en dat geeft een fijn gevoel in zo’n moeilijke tijd. De hulp die Willianne geboden heeft voelt erg veilig en vertrouwt.
Maarten

Account Manager

Doordat alle contact vanaf het begin werd overgenomen door Willianne, gaf mij dit rust om tot mezelf te komen. Ze gaf me goed advies, wat wel/niet te kunnen vragen en wat wel/niet te doen richting mijn werkgever en collega’s. Alles is in overleg met mij gedaan. Ik ben blij met het advies wat ik heb gekregen van Willianne en over de uitkomst van mijn VSO.
Wenda

Anoniem

Wanneer je plotseling je ontslag krijgt, weet je niet goed wat je allemaal moet regelen. Door jullie hulp kreeg ik direct veel duidelijkheid en kon ik de stress en onrust van de eerste dagen na het bericht loslaten. In mijn geval erg belangrijk, aangezien ik op dat moment halverwege mijn zwangerschap was. Door jullie hulp kon ik gelukkig blijven genieten en wist ik dat mijn ontslag ook in mijn belangen goed werd geregeld.

Sabine

Apothekersassistent

Het is erg fijn dat Aimée alles uit je handen neemt in een periode waarin alles teveel is. Al bij het eerste gesprek kreeg ik goede adviezen en  snelle terugkoppeling als ik vragen had. Maar vooral het gevoel dat alles goed wordt geregeld en een vertrouwensgevoel, die je al krijgt vanaf het eerste gesprek was erg fijn.
Anoniem

Anoniem

Simone is zeer kundig en bevlogen in haar vak. Ze gaf mij vanaf het eerste moment dat ik haar sprak een gerust gevoel. Communicatie verliep zeer prettig. Dit gaf mij als klant vertrouwen. Door de kennis en ondersteuning van Simone heb ik nu met een goed gevoel mijn VSO ondertekend. Ik ben dankbaar met de hulp en ik zou het iedereen kunnen aanraden.
Manon

Williane is top. Alles word je uit handen genomen, wat heel fijn voelt. Je krijgt niet elke dag met ontslag te maken. Er wordt snel gereageerd op je vragen en met het uiteindelijke resultaat ben ik ook blij.
Anoniem

Wanneer je wegens een verschil van inzicht na vele jaren je werkgever verlaat, heeft dit best een grote impact. Je weet niet zo goed wat er op je af komt. Met haar expertise heeft Willianne ervoor gezorgd dat ik heb gekregen waar ik recht op heb. Met haar laagdrempelige en toegankelijke aanpak komen werkgevers eerder over de brug. De verschillende contact momenten die we hebben gehad heb ik als zeer prettig ervaren. Dankjewel voor al je hulp en de prettige manier van samenwerken Willianne!
Antje

Management assistente

Mijn eerste keer – en hopelijk ook de laatste – opeens in een VSO-traject. Door omstandigheden zullen we maar zeggen. Zelf was ik sowieso al langer van plan een keer iets anders te gaan doen; ik had alleen nog niet iets anders (ik wilde wel een andere baan die minstens zo leuk is; ik heb gewoon een mooie baan). Ik was in de veronderstelling dat ikzelf dat moment mocht kiezen, maar ineens had de werkgever ook belang bij mijn vertrek en werd die beslissing voor mij genomen. Ik vond dat daar dan wel iets tegenover mocht staan – een gebaar, zeg maar -. Zelf had ik het niet voor elkaar gekregen om zoiets uit te onderhandelen, ik houd daar niet van en kan het ook helemaal niet, maar Linda heeft het gefixt. Ik heb nu het gevoel dat ik ook echt een tegemoetkoming heb gekregen waar iets van waardering uitspreekt voor datgene dat ik voor de werkgever heb betekend. Dank Linda, voor de snelle afhandeling, heldere communicatie en sowieso het prettige contact.

Irma

QESH OFFICER

Willianne is een echte vriendelijke, begripvolle, meelevend. Ze laat zich niet makkelijk uit het veld slaan en gaat voor het einddoel ook al heeft de weg er naar toe wellicht wat hobbels. Alles om jou de zorg en stress te ontzien wat bij een VSO komt kijken. Ik ben Willianne in elk geval erg dankbaar!

Petra

Via Youtube ben ik eigenlijk beland bij De Ontslagexpert. Er werd datzelfde weekend op mijn hulpvraag geanticipeerd. Ik hoefde niet tot maandag te wachten om mijn verhaal te kunnen doen. Het gesprek was vrijblijvend maar voelde meteen persoonlijk, alsof mijn zaak de enige was. Ik heb geleerd en ervaren dat het ondanks dat het onrechtvaardig voelt toch beter is om op de langere termijn, met een goede VSO zo’n hoofdstuk af te ronden. Willianne heeft voor mij een hogere transitievergoeding kunnen realiseren, ik krijg langer salaris doorbetaald en haar onkosten worden vergoed door het bedrijf. Ik heb nu meer de rust, tijd en kans om ergens anders opnieuw te kunnen beginnen. Willianne en Linda, dank jullie wel voor de deskundigheid, ontzorging en toegankelijkheid!! Goed dat jullie er zijn!

Claudia

Teamlead

Voelde vanaf begin betrokkenheid. Fijn telefonisch overleg. Daarnaast zeer goed geholpen door Willianne bij mijn VSO en de juridische kosten vergoed gekregen. 
Nick

Bedrijfsleider

Nadat ik te horen kreeg dat mijn arbeidscontract zou worden beëindigd, was ik enigszins in paniek. “Wat moet ik doen, wat zijn mijn rechten en klopt de overeenkomst die mij wordt aangeboden?” Nog vele meer van dit soort vragen gingen door mijn hoofd. Het was een nieuwe situatie en onbekend terrein voor mij.

Gelukkig hoorde ik kort daarna over De Ontslagexpert en na het bekijken van de website, heb ik contact met Linda gezocht. Linda reageerde snel en stelde mij gerust dat ze mij hierbij wilde helpen en de best mogelijke deal eruit te slepen. Dat bleken geen loze woorden want nadat ze alle documenten had doorgenomen en contact met mijn (voormalige) werkgever had gehad, heeft Linda inderdaad een betere deal voor me weten te bewerkstelligen!

Paul

SUPPLYCHAIN MEDEWERKER SEMI-OVERHEID

Ondanks dat ik Linda eigenlijk net iets te laat in het proces had ingehuurd, was het toch heel fijn. Dankzij haar was de VSO snel rond en was er zelfs nog wat ruimte om naar mijn contract bij mijn volgende werkgever te kijken.

PROJECTMANAGER

De begeleiding van Linda rondom mijn VSO heb ik als zeer prettig ervaren. Persoonlijk en laagdrempelig contact, waarbij zij met haar expertise handvatten biedt waar je wel zelf de regie blijft behouden. Met haar daadkracht en enthousiasme heeft ze ervoor gezorgd dat ik met meer rust en meer centen bij mijn werkgever weg ga. Geen fijne periode, maar doordat Linda een stukje zorgen uit handen neemt en voor je rechten opkomt geeft dit je uiteindelijk toch een fijn gevoel. Ontzettend bedankt hiervoor!
Linda

PARAMEDICUS

Snel gereageerd op mijn eerste mail en direct actie ondernomen. Ze weet waarover ze praat. Een heerlijk mens. Dank je wel voor alles.
Susan

BACKOFFICE MEDEWERKER

Wat een topper is dit! Totaal onbekend met het ontvangen van een VSO vond ik jou en hadden we kort contact. De klik was er direct en je pragmatische en no-nonsense manier van communiceren sprak me direct aan. Je hebt alles voor me geregeld waardoor ik me feitelijk nergens druk om hoefde te maken. Hoewel we elkaar nooit gezien hebben hadden we zeer korte lijnen, stemden we regelmatig antwoorden af en handelde je alles zeer snel en professioneel af. Wat mij betreft een topper alom, ik raad je bij iedereen aan!
Bart

BEDRIJFSLEIDER

Met dank aan u heb ik wat extra’s gekregen! Alleen was mij het niet gelukt!

ANONIEM

Door Linda heb ik gekregen waar ik recht op heb. Daar waar ikzelf de handdoek al lang in de ring had gegooid, bleef zij me steeds op de been houden en liet ze me zien welke onderhandelingsmogelijkheden er steeds waren. En wat was het een opluchting dat zij de gesprekken voerde. Dankzij Linda heb ik minimaal 1750 euro meer gekregen, dan wanneer ik geen hulp had ingeschakeld. Als je twijfelt, dan raad ik haar dus zeker aan!
Tamara

KOPERSBEGELEIDER

Linda is professioneel, daadkrachtig en heeft diepgaande kennis van zaken en gaat voor het best haalbare. Daarnaast is het een hele fijne samenwerking. Ik ben enorm tevreden over de samenwerking en het resultaat. Super!!!

ANONIEM

Linda heeft voor mij de administratieve afhandeling geregeld mbt de VSO bij ontslag na 2 jaar ziekte. Alhoewel het eindresultaat duidelijk was en de verstandhouding met de werkgever goed was, moet er toch nog iets opgesteld worden. Beide partijen doen dat vanuit hun eigen kennis en kunde. Al dan niet correct. Het is dan zo fijn om in plaats van zelf je hiermee te moeten bemoeien, je iemand in kunt schakelen die gewoon echt weet hoe het moet en hoort. Linda nam daarin ook alle communicatie op zich richting de werkgever. Dat was voor mij zo’n grote opluchting. Je relatie met je werkgever is toch kwetsbaar en gevoelig na 2 jaar ‘gedoe’ rondom re-integratie. Je wordt daardoor voorzichtig en het gaf me vaak een knoop in m’n maag als ik weer met de werkgever moest discussiëren over een punt wat naar mijn idee niet correct was. Linda heeft dat helemaal overgenomen waardoor er echt een last van m’n schouders viel. En nu weet ik zeker dat alles wat op papier staat klopt, juridisch juist is en ik gekregen heb waar ik recht op heb. Alhoewel ik het vooraf spannend vond om Linda in te schakelen: het klonk voor mij als ‘to good to be true’ (wat dan vaak ook zo is). Maar het tegendeel is gebleken: ik ben echt super blij met alle hulp van Linda!
Rianne

Online Marketeer

Linda heeft me heel erg geholpen. Sowieso door alle stress hierover weg te nemen. Maar ook omdat ze weet waar ze het over heeft. Ze kijkt met je mee en laat je dan je opties zien. Ze is heel duidelijk en staat open voor jouw bevragingen.
Gabrielle

PLANNER

Linda heeft de communicatie en onderhandelingen met mijn oude werkgever overgenomen, dat nam veel stress weg. Ze handelt snel en professioneel, en is in ons contact altijd betrokken geweest. Daarnaast heeft ze ervoor gezorgd dat ik kreeg waar ik recht op had en is mijn VSO geschikt gemaakt voor de aanvraag van WW. Ik ben heel blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld. Ik wens niemand een ontslag, maar als het dan toch gebeurd dan kan ik aanbevelen om je te laten bijstaan door Linda en haar team.
Marloes

Marketing- en Communicatiemedewerker

Linda heeft mij in een zeer roerige periode rust geboden en heeft professioneel advies gegeven en mij echt alles uit handen genomen. Linda heeft een luisterend oor en weet op de juiste punten door te pakken. Ze geeft hierbij een zeer reëel en haalbaar beeld. Ik ben tevreden met het eindresultaat.
Vincent

In eerste instantie wil je het goed oplossen met je werkgever, maar dan komt er toch een punt dat je aan jezelf wilt denken. Linda heeft me op een rustige en correcte manier geholpen met het afsluiten van het proces. Je bent een Topper Linda!
Susan

Back Office Medewerker

Het was erg fijn om de vso door Linda te laten regelen. Ze is zeer kundig en duidelijk in haar uitleg. En heeft verschillende tips gegeven waar we op moesten letten en waar we veel aan hebben gehad.

Timmerman

Willianne heeft een sterke persoonlijkheid waardoor zowel ik als mijn werkgever beide achter mijn VSO stonden. Dankjewel.
Marianne

Senior Administrateur

Willianne is snel in contact opnemen en neemt alle zorgen en contact met de werkgever uit handen. Alles is snel en netjes geregeld.
Joyce

Afdeling Assistent IC

Willianne heeft mij geholpen bij het onderhandelen van mijn VSO. Binnen een uur nadat ik contact had gezocht via de mail kreeg ik antwoord voor het inplannen van een bel-afspraak. Ik voelde mij gehoord en begrepen! Willianne heeft mijn zorgen weggenomen door alles telefonisch met mij te bespreken omtrent mijn huidige situatie en mijn recht als werknemer. Samen hebben wij in kaart gebracht wat ik belangrijk vind om te benoemen in de VSO voor een goede afsluiting van mijn huidige baan. Hierdoor voelde ik me heel erg betrokken bij het proces, maar heb ik de onderhandeling met mijn werkgever niet zelf te hoeven uitvoeren. Mijn werkgever is uiteindelijk akkoord gegaan met ons voorstel! Hartstikke bedankt voor de hulp.
Faria

Product Developer

Ik kreeg mijn VSO. Dit vertelde ik aan mijn familie en vrienden. Mijn zwager kwam met Linda aan en zei dat ik even haar verhaal op haar website moest lezen. Dit heb ik dan ook gedaan en haar verhaal pakte me meteen. We hebben niet geaarzeld en meteen contact opgezocht met Linda. Ze gaf ons een bepaalde rust en vertrouwen dat het goed zou komen. Het is uiteindelijk ook helemaal goed gekomen. Ik ben super blij met het resultaat en zou Linda zeker aanraden aan een familielid of kennis. Bedankt Linda.
Muamer

Accountmanager

Het was prettig om van je hulp gebruik te maken. Je legde duidelijk uit wat de voors en tegens zouden zijn van bepaalde beslissingen. Goed bereikbaar en snel met reacties als het erom ging. Het uiteindelijke resultaat was het maximale bij een werkgever die het minimum eruit wilde halen en in eerste instantie tot weinig bereid was. En ook inhoudelijk is de VSO er op meerdere punten op verbeterd.

Maintenance Engineer

Fijne hulp gehad van Linda met het klaarmaken van de VSO na 2jaar ziekte. Linda heeft verstand van zaken, staat altijd voor je klaar en heeft een betere VSO onderhandeld. Erg blij met haar dienst!
Peter

Iedereen die na langdurig ziekte te maken krijgt met een ontslagregeling zal ik De Ontslagexpert aanraden. Omdat ik denk dat niemand zo goed voor zichzelf kan opkomen of (onder)handen, als dat je het voor een ander zou doen. De benodigde kennis en ervaring zijn daarbij erg waardevol. Met hoog inlevingsvermogen en deskundigheid zal alles in goed overleg gedaan worden. Ondanks de vervelende situatie had ik deze positieve ervaring van hulpvragen niet willen missen.

Assistent Manager

Vriendelijk, professioneel een betrokken. Fijn om steun te krijgen tijdens een moeilijke periode in je werkrelatie. Inhoudelijk ook sterk dus leverde ook absoluut voordeel op.
Anoniem

Beleidsadviseur verzuim

Doordat ik alle vlogs op YouTube al had bekeken van Linda vóór ik contact zocht had ik het idee dat ik haar al kende en dat het zou klikken. Niet zo’n stugge, onbekende jurist maar een ‘gewoon’ iemand zoals ik.

Super fijn hoe ze alles van mij over heeft genomen inclusief al het contact met mijn werkgever zodat ik die stress niet had. Ze heeft vriendelijk druk achter de zaak gezet bij mijn werkgever en waardoor het ook heel vlot is gegaan. Vooral de vriendelijkheid naar mijn werkgever vond ik prettig, dat past ook bij mij. Ze heeft ervoor gezorgd dat er een goed opgestelde VSO op tafel kwam, met de juiste ontslagvergoeding en de juiste rechten. Het ging me niet allemaal om meer geld. Het was vooral fijn dat ik als leek de stress niet had hierom. Dat is wat mij betreft al genoeg waard!

Linda is super laagdrempelig bereikbaar geweest. Kon haar altijd appen als ik even in paniek was. En met de woorden;, ‘Je doet het goed’, ‘Je bent een topper’.. was alles weer OK voor mij. Dat is gewoon heel fijn om te horen als je overal onzeker over bent.
De hulp was in totaliteit zeer zorgvuldig, netjes en professioneel. Controle op VSO en handtekeningen tot aan het allerlaatste eindje. Inclusief alle mentale steun. Ik zou Linda aan iedereen aanraden!

Veerle

Verpleegkundige

In mijn geval, waarbij na de overname van een deel van het personeel afscheid werd genomen, heeft Linda dit proces voor mij met veel daadkracht en expertise begeleid. Dit heeft geresulteerd in een vso met voor mij acceptabele voorwaarden. De contacten als ook de frequente terugkoppeling heb ik als plezierig ervaren.
Anoniem

Marketing Manager

Fantastisch!
Het heeft mij veel rust gegeven. Na het 1ste gesprek had ik direct het vertrouwen om dit geheel uit handen te durven/ kunnen geven.
Je was heel helder in wat wel en niet kon/haalbaar was. Dit laatste vond ik zeer prettig, je maakte het niet mooier dan het was.
Je was heel lief maar straight tegelijk, je wist mij weer even back to earth te brengen als ik in de ‘paniek’ schoot. Deze combi vond ik het meest prettig in de manier van werken van Willianne.
Je was ten alle tijden bereikbaar.
Proces is sneller gegaan dan ik had gehoopt, heel fijn. Doordat Willianne het van mij overnam kon ik me nog op de laatste werkzaamheden richten zonder het te laten beïnvloeden. Dit was voor zowel mijn werkgever, team en bovenal mezelf heel prettig.
Ik had me geen betere uitdiensttreding kunnen wensen en ik zou iedereen aanraden hulp in te schakelen van Willianne wanneer je werkgever een vso aanbiedt. Dit geeft je rust, focus en je krijgt wat je verdiend mede dankzij haar hulp!
Janneke

Recruitment Manager

Ik heb jullie hulp als zeer fijn, deskundig en betrokken ervaren! Zal jullie echt aanraden!
Anoniem

Linda heeft mij veel rust gebracht door de zwaarte van VSO en de druk die daarbij komt kijken, van mij af te halen. Met de volste vertrouwen heeft Linda alles geregeld en ben ik tevreden en blij met het eindresultaat.
Ik kan iedereen aanraden om De Ontslagexpert in te schakelen. Mijn motto: wanneer ik het zelf niet weet, vraag ik het aan iemand die er verstand van heeft, blijkt maar weer te kloppen!
Dank!!

Sandra

POH-GGZ

Willianne heeft mij het volle vertrouwen gegeven dat wij samen tot een snel en passend resultaat zouden komen m.b.t. de vso met mijn ex-werkgever. Haar up-to-date juridische kennis, overname in communicatie met mijn werkgever, snelheid in handelen, betrokkenheid en sterke communicatie skills hebben mij vertrouwen gegeven en vooral veel zorgen en stress weggenomen. Ook heeft Willianne voor vertrouwen gezorgd bij mijn werkgever door als tussenschakel op te treden, waardoor beide partijen welwillend waren om tot een goede afronding te komen. Heel erg bedankt Willianne!
Sanne

Sanne is een schat, ze neemt alles over van je en dat geeft een enorme rust. Ze denkt aan alles en is erg begaan en geeft je veel vertrouwen dat t goed komt. Het is een kanjer van een vrouw!
Emmy

Kok

Ik ben erg dankbaar met de hulp die Willianne me heeft gegeven, ze legt dingen goed uit en weet wat ze doet waardoor ik wat meer rust heb gekregen. Ik vond het erg fijn dat ik de onderhandelingen kon overhandigen aan één persoon die er meer over weet en die aan mijn kant stond waardoor ik één eerlijke en goede vso heb kunnen ondertekenen.
Lieselot

Magazijn medewerker

Ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Janneke

Salarisadministrateur

Via internet kwam ik op de site van De Ontslagexpert terecht en heb ik besloten om de afwikkeling van mijn VSO door Willianne te laten doen. Dit gaf mij veel duidelijkheid en haalde bij mij veel druk weg. Voor mij, maar ook voor mijn werkgever is een VSO geen dagelijkse kost, ik ben dan ook blij dat dit door De Ontslagexpert is afgehandeld. Het resultaat is een duidelijke omschrijving en geen heen en weer ergernissen over de afhandeling. Bij deze nogmaals bedankt.
Ruud

Jobcoach

Duidelijk, goede communicatie snel afhandelen top.
Mina

Roomservice medewerker

Ik heb jouw hulp als heel prettig ervaren. Weinig stress. Je gaf mij het vertrouwen dat je het voor mij zo goed mogelijk ging regelen en dat heb je ook gedaan. Je hebt zaken meegenomen waar ik zelf niet aan zou hebben gedacht. Ook heb je geregeld dat ik mijn ontslagvergoeding bruto aan een opleiding mocht besteden die door de werkgever zou worden voldaan.
Lies

HB coach en zorgconsulent Havo/ VWO school

Willianne reageert snel en geeft je het vertrouwen dat het goed gaat komen.
Jannet

Apothekersassistent

Mijn ervaring is positief, door het snelle handelen en door veel begrip en medeleven van de situatie waarin ik zat. Het heeft geleid tot meer geld. Het was erg fijn dat de communicatie met mijn werkgever werd overgenomen door Willianne.
Lucienne

Onderwijs assistent

Via Google ben ik bij jullie website terecht gekomen, deze was heel open wat mij erg aantrok. Ik ben heel fijn benaderd, ik kreeg snelle reacties en ik werd overal bij betrokken. Jullie hulp nam veel stress en slapeloze nachten bij mij weg, omdat ik wist dat alles in jullie handen lag. Ik heb gekregen waar ik recht op had. Hartelijk bedankt voor alles.
Natasja

Anoniem

Ik heb de hulp als zeer prettig ervaren! De communicatie verliep makkelijk, duidelijk en snel. Korte lijntjes en professioneel. Dank voor je hulp en expertise Sanne!
Anoniem

Project Manager

Mijn ervaring met De Ontslagexpert was zeer goed. Ik had een fijne samenwerking met Willianne. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, ik werd altijd betrokken bij de mailwisselingen, Willianne was goed bereikbaar en altijd vriendelijk. Ik heb met een goed gevoel een goede VSO gekregen.
Gina

Administratief medewerker

Linda heeft mij uitstekend geholpen. In een tijd van stress en onrust bracht zij mij rust en zekerheid. Zekerheid dat er op een gebied waar ik niet in thuis ben, eerlijk en correct werd gehandeld.
Mathilde

Ambulant hulpverlener pleegzorg

Ik heb de hulp van De Ontslagexpert als erg prettig ervaren. Het eerste contact was erg open. Ze waren goed bereikbaar via telefoon en WhatsApp. Ze nemen de tijd voor je en luisteren naar je verhaal/situatie. Ze verstaan hun vak en gaan niet met een gestrekt been de onderhandeling in. De onderhandeling gaat gemoedelijk, maar met de juiste daadkracht. Ik heb voor De Ontslagexpert gekozen, omdat ze ruime ervaring hebben met het onderhandelen bij een VSO. Ze nemen je alles uit handen en zorgen voor de juiste deal.
Bas

Mechanical Project engineer

Er wordt snel gehandeld. De resultaten zijn goed en snel binnen. Ook was er fijn en duidelijk contact.

Anoniem

Anoniem

Ik heb de bemiddeling als zeer prettig ervaren. Mijn zaak werd voor mij op een deskundige, prettige manier opgepakt en ik ben zeer tevreden met de uitkomst.
Anoniem

Senior Acceptant

Ik raad het echt iedereen aan om de onderhandelingen door De Ontslagexpert te laten voeren met zijn of haar werkgever. Vooral als je in het ziekteverzuim zit en ook zelf weg wil. Uiteindelijk heb ik er een betere deal aan over gehouden. Het scheelt een hoop stress en je kan erop vertrouwen dat het klopt. De bereikbaarheid via Whatsapp was super! Op het moment dat ik zenuwachtig werd en er gesprekken met HR gevoerd moesten voeren, net voor de onderhandelingen, kreeg ik goede tips met wat ik beter wel en niet kon zeggen. Door onder andere van het inschakelen van De Ontslagexpert, heb ik de regie over mijn leven weer teruggekregen.

Anoniem

Planner

We zijn ontzettend blij dat wij De Ontslagexpert hebben ingeschakeld. Het heeft ons veel rust gegeven tijdens de toch wel spannende afwikkeling. Resultaat had niet beter gekund. Duidelijk uitleg, begeleiding en adviezen van begin tot einde.
Evert

Conciërge

Willianne neemt alle zorgen uit handen. De onderhandelingen verliep vanuit de werkgever stroef, maar ze zette haar tanden erin en liet niet meer los.

Remko

Douane Belastingdienst

Ik ben geholpen door Sanne en heb het als supergoed ervaren. Het snel reageren, via de whatsapp en altijd beschikbaar. Dat vond ik echt superfijn. Ik vond het fijn dat het erg snel is gegaan met het nachecken van het VSO. Ik heb veel goede informatie gekregen en ik weet nu goed waar ik op moet letten. Sanne, heel erg bedankt en ga zo door met het goede werk dat je levert !
Ticem

Verkoopmedewerker

Ik wil jullie bedanken voor de enorme inzet en kennis. Ik waardeer de inzet en het prettige contact heel erg, vooral met mijn toch wel moeilijke werkgever.

Anoniem

Anoniem

Enorm blij dat ik gebruik heb kunnen maken van de deskundigheid van Linda. Hiermee zijn zowel mijn werkgever als ik geholpen met een juiste berekening van de transitievergoeding richting het UWV én de juiste opstelling van de VSO. Linda is bloed fanatiek, zet je aan het werk en gaat voor het beste en juiste resultaat.
Mandie

Medewerker financiële administratie

Veel kennis van zaken, duidelijke en directe communicatie zonder poespas. Erg prettig wanneer je zelf niet meer zo goed weet waar je moet zijn, wat wel of niet goed is etc. Fijne communicatie en duidelijke uitleg over de processen.
Ella

Anoniem

Willianne heeft mij heel goed bijgestaan en geholpen. Door haar inzet heb ik een goede VSO gekregen. Zelf had ik dit nooit voor elkaar gekregen. Willianne legt alles heel duidelijk en goed uit. Bij vragen kun je haar altijd bellen of appen.
Anoniem

Verpleegkundige

Ik ben blij dat ik jullie hulp heb ingeschakeld, waardoor er een goede overeenkomst is opgesteld waarin ik mij kan vinden. Sanne nam zeer snel contact met mij op. Ook het onderlinge contact via WhatsApp heb ik als zeer prettig ervaren! Daarnaast werd alles eerst met mij besproken, alvorens er stappen richting mijn werkgever werden gezet! Ik ben blij dat ik jullie heb ingeschakeld!
Emma

Verkoopmakelaar

Ik ben zeer vriendelijk én kundig geholpen met mijn VSO na 2 jaar ziekte. Dankzij de inzet van Simone een fors hogere ontslagvergoeding gehad.
Ruud

Anoniem

Willianne is een baken van rust tijdens een periode van onrust. Goed bereikbaar, geen vraag of bericht wordt als teveel beschouwd. Een vakvrouw waar je prettig mee samenwerkt en waarbij je ingewikkelde materie met een gerust hart bij achter kan laten. Dank voor al je hulp.
Mario

Manager

Er wordt snel gehandeld, en de goede resultaten zijn snel binnen. Er is fijn en duidelijk contact!
Anoniem

Anoniem

Vanaf het eerste telefoon gesprek met Willianne had ik een goed gevoel, wat ook direct vertrouwd voelde. Direct advies, rust en een kort stappenplan. Dit alles was nog zelfs voordat ik akkoord had gegeven om samen in zee te gaan, maar dit was nadien snel genoeg bepaald. Voor mij was de combinatie van expertise, doorpakken en persoonlijke benadering zeer prettig. Via mijn rechtsbijstandsverzekering kreeg ik een zeer afwachtend advies, waarbij ik alsnog alles zelf zou moeten gaan onderhandelen met mijn werkgever. Willianne heeft alle acties verder uitgezet en de onderhandelingen gedaan, maar alles werd keurig vooraf met mij gecommuniceerd en alles werd vooraf toegelicht. Vanaf nu ben ik zeer graag een wandelend reclame bord voor Willianne, want dat heeft ze met haar hulp en de uitkomst meer dan verdiend!
Jeroen

Manager

Ik ben zeer tevreden over de professionele hulp van Chantal. Uiteindelijk een VSO die juridisch volledig klopt, met daarbij de financiële vergoedingen waar ik recht op had!
Danny

Manager IT

Sanne gaf mij veel rust en vetrouwen. Ze was heel duidelijk voor mij. Ik weet dat ze er alles aan heeft gedaan om een goede en eerlijke deal voor mij te sluiten. Dit heeft dan ook geresulteerd in een VSO waar ik tevreden mee ben. 

Marc

Allround operator

Ik ben ontzettend blij dat ik De Ontslagexpert heb ingeschakeld. Het heeft me veel rust gegeven, wetende dat Chantal mij gedurende de hele ontslagperiode bijstond. Chantal is betrokken, eerlijk en zegt waar het op staat. Ik heb alles als erg prettig ervaren.

Astrid

Secretaresse

Sanne heeft mij geholpen met mijn VSO, het persoonlijk contact en de (steeds) snelle terugkoppeling waren zeer positief. De VSO heeft voor mij het gewenste resultaat behaald, al met al ben ik erg te spreken over Sanne

Remco

Planner

Jouw hulp heeft me veel rust gebracht. Je adviseerde me vooraf, over de te nemen stappen en gaf me het vertrouwen dat het wel goed kwam. Tijdens de VSO onderhandeling was het erg prettig dat je al het contact overnam en met jouw expertise ervoor kon zorgen dat het een kloppende VSO werd, waarin alles ook voor mij goed geregeld was. Dat scheelde mij veel stress en irritatie waardoor ik op mijn eigen gezondheid kon focussen. Ook top dat je zo goed bereikbaar was en snel reageerde!

Anoniem

Consultant

Sanne heeft alle zorg uit handen genomen, dat heb ik als heel fijn ervaren. Geen vraag was te gek, en kon ze ook altijd stellen.

Desiree

Anoniem

Dankzij Sanne heb ik binnen een paar dagen een kloppende VSO kunnen ondertekenen. Ze gaf mij continu het gevoel dat alles goed zou komen, wat ook gebeurde. Haar hulp was persoonlijk, snel en professioneel. Ze heeft me hier echt doorheen gesleept!
Anoniem

Communicatieadviseur

Ik ben erg enthousiast en professioneel geholpen door Chantal. Zij heeft alle VSO documenten goed doorgenomen, een zorgvuldige berekening van de transitievergoeding gemaakt en heeft de onderhandeling met mijn werkgever overgenomen. De werkgever had de vakantiedagen verkeerd opgenomen en na correctie van Chantal is dat rechtgezet. Het resultaat is fantastisch en daar ben ik erg blij mee.

Anoniem

Anoniem

Linda reageerde heel snel en persoonlijk. Dat gaf me direct rust en een vertrouwd gevoel. Ik kon dezelfde dag nog alle informatie verzamelen en toesturen, zodat zij ermee aan de slag kon. Het contact tussen ons en ook tussen haar en mijn werkgever is heel vriendelijk verlopen. Precies wat ik zocht. Ze heeft heel kritisch gekeken naar de VSO. Ondanks dat het een goed aanbod was, heeft ze toch nog details eruit gehaald, die we hebben aan laten passen. Ik ben super blij dat iemand met expertise naar heeft gekeken. Dat heeft mij vertrouwen gegeven om het te tekenen.

Rian

Leefstijladviseur

Willianne heeft mij goed geholpen om een VSO te controleren en waar nodig aan te passen. Willianne was heel duidelijk in uitleg en voortgang. De uiteindelijke VSO was een mooi resultaat en heeft mij veel rust gegeven.
Mireille

Verkoopmedewerker

Het is vooral echt SUPPORT geweest, die op het juiste moment en op de juiste wijze geleverd is. Financieel heeft het mij ook nog extra transitievergoeding opgeleverd. Maar voor mij zijn vooral het ontzorgen, het contact overnemen en het onderhandelen met werkgever en haar advocaat, relevant geweest. Dit heeft mij veel minder stress gegeven. Ik voelde mij gesteund door een specialist in VSO’s. En ik ben content met het resultaat.
Louise

Product Manager Benelux

Ik heb het als erg prettig ervaren om de onderhandeling uit handen te geven. De situatie met mijn werkgever heeft mij veel spanning opgeleverd. Het was daarom prettig om de onderhandeling zelf niet zelf te hoeven doen. De contact momenten met Aimee waren goed. Ik voelde mij gehoord en er werd met mij meegedacht. Het resultaat is, dat ik met een goed gevoeld mijn werkgever heb kunnen verlaten en dat ik op een ‘normale’ manier afscheid heb kunnen nemen. Dit geeft mij een goed gevoel.

Anoniem

Anoniem

Het was voor ons erg prettig dat Sanne ons uitgelegd heeft, wat er nou precies in de VSO staat en wat nu een eerlijke overeenkomst was. Over sommige dingen hebben wij niet eens over nagedacht. Fijn dat ze haar kennis en ervaring gebruikte om ons te helpen.
Anoniem

Anoniem

Door de filmpjes op Youtube van Linda, kreeg ik meer duidelijkheid en uitleg wat betrekking had op mijn situatie, en heb ik besloten contact op te nemen. Vrij snel werd ik gebeld door Willianne. Veel steun aan gehad in de voor mij emotionele en stressvolle situatie. Ze is menselijk, adequaat en een echte doorpakker! Supersnelle en correcte afhandeling van mijn VSO. Ik ben heel blij en dankbaar voor de hulp die ik gekregen heb! Bedankt Willianne! 

Sandra

Tandartsassistente

Door de deskundige hulp en advies van De Ontslagexpert hebben we het hoogst haalbare gescoord. Super blij met dit positieve einde.
Douwe

Automonteur

Ik ben zeker goed geholpen gedurende het ontslagproces. Bij het vaststellen van de ontslagvergoeding is er rekening gehouden met factoren waar ik zelf niet bij stil gestaan zou hebben. Ik wilde het afhandelen van mijn ontslag eerst zelf doen, maar toen ik hoorde van jullie diensten, heb ik toch besloten om deze ondersteuning aan te vragen. Ik ben blij met het resultaat en hoop dat de volledige afhandeling met m’n werkgever verder ook goed zal verlopen.
Pieter

Anoniem

Het allereerste en vrijblijvende informatie gesprek vond ik echt heel fijn. Weten wat me te wachten staat en de do’s en donts hebben mij scherp gehouden tijdens de eerste gesprekken met mijn werkgever.
Wat heel fijn is in zo’n traject is dat ik heel snel gebeld werd door Joyce (’s avonds mailen, ’s ochtends al aan de telefoon). Ik ervaarde het contact met haar als open, zeer duidelijk en to the point en tegelijk heeft zij behalve veel kennis, ook empathie en aandacht voor het emotionele aspect van zo’n traject. Ze heeft me gedurende het proces continue op de hoogte gehouden, dat heb ik ook als heel prettig ervaren.
De sneltreinvaart van informatie verzamelen en vervolgens onderhandelen was verbluffend. Zeker omdat de organisatie waar ik werk(te) niet zo heeeeel snel is met besluiten nemen of reageren überhaupt. Echt super super fijn. In een tijdsbestek van nog geen 3 weken is alles in kannen en kruiken. Van een standaard VSO voorstel naar een VSO die recht doet aan mijn situatie. 
Echt super dankbaar dat ik dit hele traject aan de goede zorg van Joyce over kon laten. Dat nam heel veel stress weg en kon ik in vertrouwen achter over leunen omdat het hoe dan ook beter uit zou pakken dan waar het mee begon. Met een goed gevoel, ook richting werkgever, kan ik deze deur nu sluiten. Nu heb ik alle tijd en ruimte om verder te herstellen en kan ik zonder belemmeringen een nieuwe weg inslaan.
Astrid

Administratief medewerker

Het eerste contact wat ik met Aimee had voelde gelijk goed; de persoonlijke aandacht, het snel en correct schakelen van haar gaf mij de doorslag om de communicatie met mijn werkgever uithanden te geven aan Aimee. Het zakelijke conflict was dusdanig vertroebeld, dat ik het als zeer fijn heb ervaren dat er ook naar mij persoonlijk werd geluisterd. Mijn verhaal kon doen en daar de juiste adviezen in kreeg. Dankzij het correct handelen van Aimee is het resultaat behaald die ik van te voren zeker niet bedacht had. En kan ik het afsluiten zodat ik met een grote glimlach verder kan kijken naar een nieuwe passende functie!

Anoniem

Anoniem

Ik ben bij Linda terecht gekomen via een goede vriend. Linda heeft mij geholpen met de bemiddeling van mijn vso. Ik was hier vanaf het eerste moment erg blij mee. Door haar snel en ijzersterk handelen ontnam zij mij heel veel zorgen. Zij nam snel het contact met mijn werkgever over en dit zorgde meteen voor een stuk minder stress. Door haar heb ik het beste eruit kunnen halen en met een gerust hart die handtekening onder mijn VSO gezet. Zelfs haar juridische kosten werden helemaal vergoed. Linda weet niet alleen wat zij doet in haar vak maar is als mens ook een grote steun voor mij geweest. Zij begrijpt echt wat je doormaakt!
Claudia

Planner

Gelukt! Je ontvangt het e-book binnen een aantal minuten in je inbox.