...

DE GROND ZAKTE ONDER MIJN VOETEN VANDAAN TOEN IK ZELF ONTSLAGEN WERD…

Dit heeft ervoor gezorgd dat het nu mijn missie is om werknemers die ontslagen worden middels een vaststellingsovereenkomst te helpen om te krijgen waar ze recht op hebben.

Wij zijn je steun en toeverlaat in een stressvolle emotionele ontslagsituatie en zorgen dat je een fair deal krijgt met de juiste euro’s die recht doet aan je situatie. Iemand die voor je opkomt en die ervoor zorgt dat je geen problemen krijgt bij het UWV.

Zo kan jij met opgeheven hoofd en positiviteit weer vooruit kijken naar een mooie toekomst met een mooie (financiële) deal die bij jou past en waar jij echt mee geholpen bent.

Eigenaar Linda Zwanenburg

15+ jaar HR en Ontslag ervaring | De Ontslagexpert

15+ jaar
HR en Ontslag ervaring

1200+ ontslagzaken succesvol afgerond | De Ontslagexpert

1200+ Ontslagzaken
succesvol afgerond

Winst voor de werknemer | De Ontslagexpert

honderden euro’s extra vergoeding voor de werknemer

Inmiddels zijn we met een team van 20 om jou te helpen krijgen waar je recht op hebt

3
Team De Ontslagexpert | Fotograaf Sophie Oelrich

Ik kreeg nare gesprekken

Ik was 23 en opeens stond mijn leven op zijn kop. Mijn vader had kanker en het zag er slecht uit. De wereld zakte onder mijn voeten vandaan en ik meldde mij ziek. Ik was simpelweg niet in staat om te werken. Tijdens deze periode had ik nare gesprekken met mijn werkgever. Ze vroegen of ik geen verlof wilde opnemen in plaats van me ziek te melden. Ik, die altijd zo hard had gewerkt, moest verlof gaan opnemen terwijl ik alleen maar kon huilen aan de telefoon omdat mijn vader snel kwam te overlijden. De ziekteperiode van mijn vader duurde in totaal 6 weken. Na de crematie besloot ik weer aan het werk te gaan. Een paar uur. Want tja, het leven gaat ook weer door en ik voelde me schuldig dat ik al een tijd ziek was.

‘We gaan je ontslaan’

Mijn werkgever begon te pushen, meer uren, sneller, nog meer. Tot ik merkte: dit gaat niet goed. Mijn werkgever maakte opmerkingen: ‘Linda het is alweer 3 maanden geleden, je moet ook verder’. Het voelde voor mij nog als de dag van gisteren en ik trok het echt niet meer. De bedrijfsarts begon mij te pushen, de bedrijfspsycholoog waar ik in tranen zat zei ‘volgende week weer een uurtje erbij’. Het was verschrikkelijk! Het voelde als onrecht, ik kreeg geen ruimte of waardering meer. Ik had zoveel stress van de hele situatie, ik sliep niet meer en reed huilend van en naar mijn werk. Ik deed er opeens niet meer toe en voelde mij een nummertje die het bedrijf geld kostte. Uiteindelijk heeft deze werkgever gewacht tot ik beter was en kreeg ik een naar gesprek waarin ze mij vertelden dat ze afscheid van mij wilden nemen (ondanks mijn onbepaalde tijd contract).

HET WAS EEN ONZEKERE TIJD, MAAR IK NAM EEN CRUCIAAL BESLUIT

Ondanks dat het een nare, onzekere tijd was, wist ik als doorgewinterde HR Expert gelukkig hoe ik moest handelen!

Ik wilde een vaststellingsovereenkomst, waarin ik de ontslagvergoeding (transitievergoeding) zou krijgen waar ik recht op heb. Ik wilde die vervelende gesprekken met mijn werkgever helemaal niet zelf voeren. Ik wilde alles goed geregeld hebben, ontlast worden en steun krijgen om deze moeilijke periode toch op een fijne manier door te komen.

Dus ook al ben ik zelf HR Expert; ik verlangde naar rust en rechtvaardigheid. Ik nam het cruciale besluit om hulp in te schakelen bij een ontslagexpert. Er viel een last van mijn schouders. Ik kreeg rust, hulp en steun. Uiteindelijk ben ik met een goede, nette vaststellingsovereenkomst vertrokken.

HET MAAKTE VAN MIJ EEN ONTSLAGEXPERT VOOR WERKNEMERS IN HART EN NIEREN.

Het raakt mij enorm om te zien wat een enorme psychische klap werknemers krijgen, als ze worden ontslagen, de WIA in gaan of oneerlijk behandeld worden. Werknemers denken vaak dat ze het allemaal zelf moeten doen en beseffen zich niet dat ze hulp kunnen inschakelen. Deze hulp wordt zelfs in 98,5% van de gevallen vergoed door de werkgever.

Deze werknemers hebben een ontslagexpert nodig die voor hen opkomt, die hen steunt en helpt om te krijgen waar ze, ook financieel, recht op hebben. Dat scheelt ze uiteindelijk zoveel tijd, geld en energie!

Ik weet als geen ander hoe je je als werknemer voelt in deze situatie. Daarom besloot ik om met mijn bedrijf De Ontslagexpert werknemers te helpen om in hun recht te gaan staan en de waardering te krijgen die zij verdienen. Een eerlijk ontslag!

Ik koos de minor arbeidsrecht!

Al 15 jaar werk ik met passie in het HR vak. Ik volgde de deeltijd HBO opleiding Human Resources Management en volgde daarnaast de minor arbeidsrecht en mediation. Ik ben dus zeer jong aan mijn carrière begonnen waardoor ik gigantisch veel kennis heb.

Ik was altijd bezig met het uitpluizen van arbeidsvoorwaarden, CAO’s en contracten hoe zaken geïnterpreteerd moesten worden. Daarnaast hielp ik altijd familie en vrienden met wat hun rechten waren en het opstellen van mails aan de werkgevers.

Sinds 2018 heb ik mijn eigen bedrijf De Ontslagexpert officieel ingeschreven bij de KVK. Dit heb ik niet van een vreemde, zelfs mijn moeder zit in het HR vak. Door mijn eigen (nare) ervaringen met ontslag en het feit dat mijn werkgever niet netjes met mij om ging wilde ik opkomen voor iedereen die in dezelfde situatie terecht kwam. Ik wil mensen bijstaan en zorgen dat iemand voor hen opkomt die wel verstand van zaken heeft. Simpelweg omdat je dit niet zelf kan en niet zelf zou moeten willen doen.

ALS KLAP OP DE VUURPIJL KREEG IK MIJN DIAGNOSE!

Na jaren van klachten en zware overbelasting kon ik niet meer. Ik kreeg de diagnose van mijn zeldzame spierziekte. Ik ging een tweejarig ziektetraject in en ben uiteindelijk in 2017 volledig IVA afgekeurd. Werken voor een baas is geen optie meer, maar stilzitten kan ik niet. Ik zeg altijd: ik ben te goed in mijn werk en onze hulp is te hard nodig. Er gaat zo veel mis en er zijn zoveel zaken die niet eerlijk verlopen.

zaken succesvol afgerond

Samen met mijn team hebben we inmiddels al meer dan 1200+ klanten succesvol aan een eerlijk en kloppend ontslag geholpen. Hiermee kunnen ze zonder zorgen hun uitkering bij het UWV aanvragen. Vaak levert dit honderden tot duizenden euro’s winst op. Inmiddels helpen wij tussen de 50-100 klanten per maand die wij met volle aandacht en focus kunnen helpen. Dit komt doordat wij nooit meer dan 10 ontslagzaken per persoon in behandeling hebben. Van al deze ontslagzaken die wij behandelen, zien wij maar één kloppend ontslag per maand. Dit is echt zorgelijk.

Daarnaast word ik regelmatig als ontslagexpert benaderd voor interviews door grote namen zoals NRC, NU.nl en AD, om mijn visie te geven over ontslag.

MEET HET De Ontslagexpert TEAM:

Inmiddels ben ik allang geen eenpitter meer en heb ik een geweldig team. Met ontzettend veel trots stel ik je dan ook graag voor. Het team is geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring. Daarnaast heeft iedereen vele ontslagzaken behandeld waardoor jij absoluut de beste hulp en dus deal krijgt. De juridische kennis van iedereen is altijd up to date omdat ik blijf investeren in de kennis van ieder teamlid. Dit doen wij door regelmatig met het team in training te gaan.

Wij zijn je steun en toeverlaat in deze lastige tijd. Je zult er geen spijt van krijgen en zult merken dat na het eerste telefoontje met je vaste behandelaar er al een last van je schouders valt. Je kunt weer ademhalen en je krijgt weer vertrouwen dat wij het goed voor je gaan oplossen. Je kan met een gerust hart gaan slapen of relaxen terwijl wij alles voor je regelen. Dat wil jij toch ook?

Management

Linda Zwanenburg - De Ontslagexpert

Linda

Eigenaresse
Sanne van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Sanne

Operationeel Manager
Annette van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Annette

Coördinator Back office
Anke van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Anke

Personal Assistant

Backoffice

Marieke van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Marieke

Back office medewerker / telefoniste
Larissa van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Larissa

Back office medewerker
Monique van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Monique

Back office medewerker
Ramona van De Ontslagexpert

Ramona

Back office medewerker / telefoniste
Djoerd van De Ontslagexpert

Djoerd

Back office medewerker

Ontslagexperts

Joyce van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Joyce

Ontslagexpert
Britt van De Ontslagexpert

Britt

Ontslagexpert
Elise van De Ontslagexpert

Elise

Ontslagexpert
Lobke van De Ontslagexpert

Lobke

Ontslagexpert
Chantal van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Chantal

Ontslagexpert
Sibrinne van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Sibrinne

Ontslagexpert
Willianne van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Willianne

Ontslagexpert
Hanneke van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Hanneke

Ontslagexpert
Margriet van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Margriet

Ontslagexpert
Janneke van De Ontslagexpert

Janneke

Ontslagexpert
Mahado van De Ontslagexpert

Mahado

Ontslagexpert
Sakina van De Ontslagexpert

Sakina

Ontslagexpert
Annemarie van De Ontslagexpert

Annemarie

Ontslagexpert

Marketing

Jeneh van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Jeneh

Social Media Manager
Britt van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Britt

Webdesigner
Noëlle van De Ontslagexpert

Noëlle

Copywriter

Leer mij kennen

HIERBIJ NOG EEN PAAR WEETJES OVER MIJ ALS JE MIJ ECHT ZOU KENNEN

Ik ben 36 jaar en woon samen met mijn vriend Mark en hond (Oud Duitse Herder) Cooper in Bergeijk.

Ik ben zelf in 2017 IVA afgekeurd door mijn spierziekte.
Ik ben positief, energiek, enthousiast en denk altijd in mogelijkheden. Ik kan soms pittig overkomen (als het moet) maar eigenlijk ben ik heel lief, gevoelig en kwetsbaar. Ik ben een enorm gevoelsmens die meeleeft met jou. Dit waarderen klanten enorm in mij.

Geboren in Schiedam, lang op de Veluwe gewoond en een tijd in mijn favoriete stad Den Bosch.

Thee fan – no coffee!
Sneaker fan – no heels!

Mijn bijnaam is lompie omdat ik heel vaak dingen uit mijn handen laat vallen.

Ik ben een saus monster. Overal sausjes bij jum.

Ben je ontslagen?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. Jij verdient het om netjes behandeld te worden en te krijgen waar je recht op hebt. En ja, ik weet dat dit spannend is maar een aanpak met de juiste tone of voice van een echte ontslagexpert kan wonderen verrichten, zodat er geen conflict ontstaat of een ongemakkelijke situatie. Wist je dat je werkgever je erop moet wijzen om juridisch advies in te winnen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen altijd binnen 24 uur (werkdagen) telefonisch contact met je op. Vaak nog veel eerder omdat wij snappen dat de nood hoog is. Niets vernomen? Check dan je (spam) mailbox en of bel ons direct opnieuw want dan is er iets fout gegaan 085-7600891.

De Ontslagexpert in de media:

PODCASTS

Gelukt! Je ontvangt het e-book binnen een aantal minuten in je inbox.