DE GROND ZAKTE ONDER MIJN VOETEN WEG…

Dit heeft ervoor gezorgd dat het nu mijn missie is om werknemers die ontslagen worden middels een vaststellingsovereenkomst te helpen. Om op te komen voor jouw rechten. Je steun en toeverlaat te zijn in een stressvolle emotionele ontslagsituatie en te zorgen dat je financieel krijgt waar je recht op hebt. Een eerlijk en kloppend ontslag dat geen probleem wordt bij het UWV. Zo kan jij met opgeheven hoofd en positiviteit vooruit kijken naar een mooie toekomst.

Ik kreeg nare gesprekken..

Ik was 23 en opeens stond mijn leven op zijn kop. Mijn vader had kanker en het zag er slecht uit. De wereld zakte onder mijn voeten vandaan en ik meldde mij ziek. Ik was simpelweg niet in staat om te werken. Tijdens deze periode had ik nare gesprekken met mijn werkgever. Ze vroegen of ik niet verlof wilde opnemen in plaats van ziekte. Ik, die altijd zo hard had gewerkt, moest verlof gaan opnemen terwijl ik alleen maar kon huilen aan de telefoon omdat mijn vader snel kwam te overlijden. De ziekteperiode van mijn vader duurde in totaal 6 weken. Na de crematie besloot ik weer naar werk te gaan. Een paar uur. Want tja, het leven gaat ook weer door en ik voelde me schuldig dat ik al een tijd ziek was.

‘We gaan je ontslaan’

Mijn werkgever begon te pushen, meer uren, sneller, nog meer. Tot ik merkte: dit gaat niet goed. Mijn werkgever maakte opmerkingen: ‘Linda het is alweer 3 maanden geleden, je moet ook verder’. Het voelde voor mij nog als de dag van gisteren en ik trok het echt niet meer. De bedrijfsarts begon mij te pushen, de bedrijfspsycholoog waar ik in tranen zat zei ‘volgende week weer een uurtje erbij’. Het was verschrikkelijk! Het voelde als onrecht, ik kreeg geen ruimte of waardering meer. Ik had zoveel stress van de hele situatie, ik sliep niet meer en reed huilend van en naar mijn werk. Ik deed er opeens niet meer toe en voelde mij een nummertje die het bedrijf geld kostte. Uiteindelijk heeft deze werkgever gewacht tot ik beter was en kreeg ik een naar gesprek waarin ze mij vertelden dat ze afscheid van mij wilden nemen (ondanks mijn onbepaalde tijd contract).

HET WAS EEN ONZEKERE TIJD, MAAR IK NAM EEN CRUCIAAL BESLUIT

Ondanks dat het een nare, onzekere tijd was, wist ik als doorgewinterde HR Expert gelukkig hoe ik moest handelen!

Ik wilde een vaststellingsovereenkomst, waarin ik de ontslagvergoeding (transitievergoeding) zou krijgen waar ik recht op heb. Ik wilde die vervelende gesprekken met mijn werkgever helemaal niet zelf voeren. Ik wilde alles goed geregeld hebben, ontlast worden en steun krijgen om deze moeilijke periode toch op een fijne manier door te komen.

Dus ook al ben ik zelf HR Expert; ik verlangde naar rust en rechtvaardigheid. Ik nam het cruciale besluit om hulp in te schakelen bij een ontslagexpert. Er viel een last van mijn schouders. Ik kreeg rust, hulp en steun. Uiteindelijk ben ik met een goede, nette vaststellingsovereenkomst vertrokken.

HET MAAKTE VAN MIJ EEN ONTSLAGEXPERT VOOR WERKNEMERS IN HART EN NIEREN.

Het raakt mij enorm om te zien wat een enorme psychische klap werknemers krijgen, als ze worden ontslagen, de WIA in gaan of oneerlijk behandeld worden. Werknemers denken vaak dat ze het allemaal zelf moeten doen en beseffen zich niet dat ze hulp kunnen inschakelen. Deze hulp wordt zelfs in 98,5% van de gevallen vergoed door de werkgever.

Deze werknemers hebben een ontslagexpert nodig die voor hen opkomt, die hen steunt en helpt om te krijgen waar ze, ook financieel, recht op hebben. Dat scheelt ze uiteindelijk zoveel tijd, geld en energie!

Ik weet als geen ander hoe je je als werknemer voelt in deze situatie. Daarom besloot ik om met mijn bedrijf De Ontslagexpert werknemers te helpen om in hun recht te gaan staan en de waardering te krijgen die zij verdienen. Een eerlijk ontslag!

IK KOOS DE MINOR ARBEIDSRECHT!

Al 14 jaar werk ik met passie in het HR vak. Ik volgde de deeltijd HBO opleiding Human Resources Management en volgde de minor arbeidsrecht. Ik ben dus zeer jong aan mijn carrière begonnen waardoor ik nu, nog steeds op jonge leeftijd, gigantisch veel kennis heb. Ik was altijd bezig met het uitpluizen van arbeidsvoorwaarden, CAO’s en contracten hoe zaken geïnterpreteerd moesten worden. Daarnaast hielp ik altijd familie en vrienden met wat hun rechten waren.Ook hielp ik met het schrijven van e-mails aan hun werkgevers.

Sinds 2018 heb ik mijn eigen bedrijf De Ontslagexpert officieel ingeschreven bij de KVK. Dit heb ik niet van een vreemde, zelfs mijn moeder zit in het HR vak. Door mijn eigen (nare) ervaringen met ontslag en het feit dat mijn werkgever niet netjes met mij om ging wilde ik opkomen voor iedereen die in dezelfde situatie terecht kwam. Ik wil mensen bijstaan en zorgen dat iemand voor hen opkomt die wel verstand van zaken heeft. Simpelweg omdat je dit niet zelf kan en niet zelf zou moeten willen doen.

ALS KLAP OP DE VUURPIJL KREEG IK MIJN DIAGNOSE!

Na jaren klachten en zware overbelasting kon ik niet meer. Ik kreeg de diagnose van mijn zeldzame spierziekte. Ik ging een tweejarig ziektetraject in en ben uiteindelijk in 2017 volledig IVA afgekeurd. Werken voor een baas is geen optie meer, maar stilzitten kan ik niet. Ik zeg altijd: ik ben te goed in mijn werk en onze hulp is te hard nodig. Er gaat zo veel mis en er zijn zo veel zaken die niet eerlijk verlopen.

zaken succesvol afgerond

Samen met mijn team hebben we inmiddels al meer dan 1000+ klanten succesvol aan een eerlijk en kloppend ontslag geholpen. Hiermee kunnen ze zonder zorgen hun uitkering bij het UWV aanvragen. Vaak levert dit honderden tot duizenden euro’s winst op. Inmiddels komen er gemiddeld 45 klanten per maand bij die wij met volle aandacht en focus kunnen helpen. Dit komt omdat wij nooit meer dan 10 zaken per persoon in behandeling hebben. We zien 1 kloppend ontslag per maand. Dit is echt zorgelijk.

Daarnaast word ik regelmatig als ontslagexpert benaderd voor interviews door grote namen zoals NRC, NU.nl en AD, om mijn visie te geven over ontslag.

MEET HET De Ontslagexpert TEAM:

Met ontzettend veel trots stel ik graag mijn team ontslagexperts aan je voor. Mijn team is geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring. Ieder teamlid kent de impact van ontslag, omdat zij zelf ook een naar ontslag hebben meegemaakt.

Daarnaast heeft iedereen vele ontslagzaken behandeld waardoor jij absoluut de beste hulp en dus deal krijgt. De juridische kennis van iedereen is altijd up to date omdat ik blijf investeren in de kennis van ieder teamlid. Dit doen wij door jaarlijkse met het team in training te gaan.

Wij zijn je steun en toeverlaat in deze lastige tijd. Ik zeg altijd als je mij fijn vind qua persoon dan vind je mijn teamleden fantastisch. Je zult er geen spijt van krijgen en zult merken dat na het eerste telefoontje met je behandelaar er al een last van je schouders valt. Je kunt weer ademhalen en krijgt weer vertrouwen dat wij het goed voor je gaan oplossen. Je kan met een gerust hart gaan slapen of relaxen terwijl wij alles voor je regelen. Dat wil jij toch ook?

Medewerkers De Ontslagexpert | Annette

Annette

Ontslag medewerker

Annette is het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en haar krijg je dus aan de telefoon als je ons belt. Wil je ons inschakelen of overleggen of wij je kunnen helpen? Dan kan je bij Annette terecht. Ook zal zij je helpen met de do’s en dont’s onderweg naar jouw ontslag.

Marieke kraan | De Ontslagexpert

Marieke

Ontslag medewerker

Marieke krijg je bij ons als eerste aan de lijn wanneer je ons belt. Marieke helpt jou verder met wat wij voor jou kunnen betekenen en wanneer jij een vraag hebt. Met Marieke haar ervaring in de zorg, helpt ze jou perfect op weg met jouw vraagstukken.

Medewerkers De Ontslagexpert | Willianne

Willianne

Ontslagexpert

Willianne volgde tegelijk met mij de HR opleiding en volgde vervolgens nog een opleiding arbeidsrecht. Inmiddels zit zij al meer dan 13 jaar in het HR vak en heeft al honderden VSO’s onderhandeld en gezien. Willianne kan niet tegen onrecht en vindt mensen helpen aan eerlijk en kloppend ontslag het fijnste om te doen. Haar quote: ‘Iedereen verdient de juiste hulp!’. Daarnaast runt zij samen met mij De Ontslagexpert en neemt zij de zaken waar als ik met vakantie ben of door eigen gezondheid afwezig moet zijn.

Medewerkers De Ontslagexpert | Sanne

Sanne

Ontslagexpert

Sanne volgde de minor Arbeidsrecht en Sociale Zekerheidsrecht. Sanne is persoonlijk door mij opgeleid tot ontslagexpert en al sinds 2019 betrokken bij De Ontslagexpert. Sanne schrikt er iedere keer weer van hoeveel zaken er in de VSO’s niet kloppen. Ze vindt het fantastisch om kloppende en eerlijke ontslagen te onderhandelen. Sanne helpt mij verder met veel projecten binnen mijn bedrijf en daarnaast begeleidt zij dus vele ontslagklanten met fantastische resultaten.

Medewerkers De Ontslagexpert | Chantal

Chantal

Ontslagexpert

Chantal volgde diverse opleidingen waaronder Arbeids- en organisatiepsychologie en Arbeids- en Sociaal recht. Chantal zit al sinds 2007 in het HR vak. Ze heeft haar eigen ontslag bedrijf, maar wilde graag nog meer klanten helpen aan een eerlijk ontslag. Chantal haar hart gaat sneller kloppen wanneer ze jou mag helpen aan een eerlijk ontslag. Zeker wanneer de werkgever niet netjes is of stug in de onderhandeling zit. Chantal krijgt er altijd weer beweging in.

Medewerkers De Ontslagexpert | Eline

Eline

Ontslagexpert

Eline heeft al jaren ervaring als arbeidsdeskundige en in het HR vak. Deze ervaring en kennis komen erg goed van pas bij het werk als ontslagexpert. Eline heeft al vele VSO’s gezien en ziet overal kansen. Ze kent de werkgeverskant goed en weet daarom als geen ander hoe ze de werkgevers moet overtuigen.

Medewerkers De Ontslagexpert | Joyce

Joyce

Ontslagexpert

Joyce heeft al jaren ervaring in het HR vak. Ze heeft een hart voor de werknemer en haar vuurtje gaat aan als er sprake is van onrecht. Het gaat haar aan het hart wanneer ze een “slechte” VSO voorbij ziet komen. Joyce helpt jou graag aan een voorstel dat recht doet aan de situatie.

Medewerkers De Ontslagexpert | Hanneke

Hanneke

Ontslagexpert

Hanneke heeft al jaren ervaring in het HR vak. Ze heeft een hart voor de werknemer en ontslagwerk. Hanneke haar hart gaat sneller kloppen wanneer ze jou mag helpen aan een eerlijk ontslag. Zeker wanneer de werkgever geen nette of onrechtvaardige VSO opstelt voor de werknemer. Hanneke gaat op zoek naar de mogelijkheden en gaat altijd voor een eerlijke en rechtmatige deal!

Medewerkers De Ontslagexpert | Joyce

Britt

Ontslagexpert

Britt heeft al jaren ervaring als arbeidsrecht jurist. Werknemers bijstaan is voor haar dagelijkse routine. Doordat zij werkzaam is geweest als advocaat heeft ze beide kanten van de medaille gezien. Zij kan zich goed inleven in beide partijen en de juiste schakel zijn tussen werknemer en werkgever. Britt zet zich met heel haar hart en kennis in om jou te helpen aan een eerlijk ontslag.

Medewerkers De Ontslagexpert | Hanneke

Sibrinne

Ontslagexpert

Sibrinne heeft jarenlange expertise in het HR vak. Hierdoor heeft zij vele VSO’s gezien en spreekt zij de taal van de werkgever.  Met haar verbindende vermogen en pragmatische aanpak trekt zij graag samen met jou op in dit onzekere traject. Ze vindt het belangrijk om aandacht te hebben voor jouw gevoelens, wensen en inbreng en kan ze ook de zakelijke kant goed aan je uitleggen. Met deze ingrediënten werkt zij samen met jou aan een eerlijk ontslag!  

Leer mij kennen

HIERBIJ NOG EEN PAAR WEETJES OVER MIJ ALS JE MIJ ECHT ZOU KENNEN

Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn vriend Mark en hond Cooper in Bergeijk. Geboren in Schiedam, lang op de veluwe gewoond en een tijd in mijn favoriete stad Den Bosch.

Ik ben zelf in 2017 IVA afgekeurd door mijn spierziekte.Ik wandel iedere dag met mijn oud duitse herder Cooper in het bos. Hij zorgt voor mijn ritme, regelmaat en beweging. 

Ik ben positief, energiek, enthousiast en denk altijd in mogelijkheden. Ik kan soms pittig overkomen (als het moet) maar eigenlijk ben ik heel lief, gevoelig en kwetsbaar. Ik ben een enorm gevoelsmens die meeleeft met jou. Dit waarderen klanten enorm in mij.

Thee fan – no coffee!
Sneaker fan – no heels!

Mijn bijnaam is lompie omdat ik heel vaak dingen uit mijn handen laat vallen.

Ik ben een saus monster. Overal sausjes bij jum.

Ben je ontslagen?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. Jij verdient het om netjes behandeld te worden en te krijgen waar je recht op hebt. En ja, ik weet dat dit spannend is maar een aanpak met de juiste tone of voice van een echte ontslagexpert kan wonderen verrichten, zodat er geen conflict ontstaat of een ongemakkelijke situatie. Laten wij hier nou juist heel goed in zijn.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen altijd binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Vaak nog veel eerder omdat wij snappen dat de nood hoog is. Niets vernomen? Check dan je (spam) mailbox en of bel ons direct opnieuw want dan is er iets fout gegaan 085-7600891.

De Ontslagexpert in de media:

PODCASTS

Gelukt! Je ontvangt het e-book binnen een aantal minuten in je inbox.