...

Je wilt weg bij je werkgever want je trekt het niet meer!

Je wilt niet meer verder en bent het helemaal beu bij je werkgever. Je wilt dat het stopt, want je trekt het niet meer.

Misschien ben je ziek, mogelijk zelfs door je werk en/of zijn er veel spanningen. Je wilt eigenlijk helemaal niet meer gaan re-integreren bij je werkgever en ziet er als een blok tegenop. Je weet allang dat het hem niet meer gaat worden bij je werkgever.

Of je bent vastgelopen, ongelukkig, weet niet meer hoe het verder moet en je snakt naar rust. Je functie is bijvoorbeeld veranderd, het bedrijf is veranderd of je hebt een nieuwe leidinggevende met wie het echt niet klikt. Je wilt rust en ruimte zodat je van je slapeloze nachten af komt, omdat je iedere zondagavond met buikpijn op de bank zit omdat je werkweek weer begint. 

Of je bent bang om langdurig uit te gaan vallen omdat je tegen overspannenheid en burn-out zit en dit wil je juist voorkomen. Helaas ben je alleen nog niet zo ver dat je ander werk hebt gevonden en ontslag kunt nemen.

Je snakt naar rust!

Het allerliefste zou je ontslag nemen, echter kan je je dit niet veroorloven, want dan heb je geen recht op WW en kom je zonder inkomsten te zitten.

Of je wilt geen re-integratieactiviteiten meer moeten doen. Je werkgever en deze werkomgeving maken je alleen maar zieker. 

Je wilt weten dat het stopt bij je werkgever zodat je in alle rust weer kunt nadenken over wat je wilt gaan doen en waar je weer gelukkig van wordt. Je wilt een stip op de horizon en afronden bij je werkgever. Rust!

Je weet alleen niet hoe je dit moet aanpakken en of je werkgever hieraan mee wilt werken.

Hoe vraag je om een ontslag met behoud van een WW-uitkering?

Kan je wel veilig met ontslag gaan als je  ziek bent?

Wat is nu slim om te doen?

Je werkgever hoeft hier niet aan mee te werken

Allereerst is het belangrijk om te weten en beseffen dat je werkgever hier helemaal niet aan mee hoeft te werken. Er zijn veel werknemers in Nederland niet meer happy, zij gaan solliciteren, nemen ontslag en starten elders. Dit is eigenlijk the way to go.

Soms een win-win

Soms kan een vertrek bij je werkgever toch een win-win zijn voor beide partijen. Denk aan: 

  • Dat je werkgever zo ook van een dure langdurig zieke werknemer af kan komen en hier best voor openstaat om kosten te besparen. 
  • Je werkgever blij is als langdurige ziekte voorkomen kan worden. Dit bespaart hen namelijk veel geld en gedoe.
  • Dat de werkgever eigenlijk ook niet meer blij met jou is en hierdoor ‘makkelijk’ van je af komt. Je lost letterlijk het probleem van je werkgever mede op. 

Je hebt je werkgever dus wel nodig om een mogelijk ontslag met behoud van een WW-uitkering te krijgen en daarom is een goede strategische aanpak van cruciaal belang.

Meet het De Ontslagexpert team!

Hoe zou het zijn als…

Een ontslagexpert met verstand van zaken je adviseert over de beste aanpak zodat je een VSO krijgt en je werkgever mee wil werken aan een ontslag met behoud van je WW uitkering, zodat je rust krijgt.

Jij ieder moment kunt overleggen met je eigen toegewezen ontslagexpert zodat je niet in de zenuwen zit en je altijd iemand beschikbaar hebt die met jou meedenkt.

Je alles uit handen kunt geven aan een ontslagexpert met verstand van zaken en jij die lastige gesprekken met je werkgever niet zelf hoeft te doen.

‘Zet je uitkering niet op het spel en schakel een ontslagexpert in!’

Wat is de investering in ons?

Wanneer je zelf om een ontslag vraagt zijn werkgevers er vaak niet happig op om ook nog eens juridische kosten te moeten betalen. Jij wilt immers weg. Het is al fijn dat je werkgever aan een VSO wil meewerken zodat je in ieder geval de WW in kunt. Hier moeten we eerlijk over zijn.

Het ligt echt aan je situatie wat de werkgever nog wel of niet voor je wil doen. Toch zien we soms dat wanneer wij even bellen en polsen bij je werkgever en aangeven dat deze toch ook wel echt een win-win heeft, we er toch een betere deal uit kunnen halen. Wij kunnen echter niets beloven. Maar wanneer je je situatie met ons deelt, kunnen wij vaak een goede inschatting maken. Neem vooral gratis en vrijblijvend contact op. 

Staar je niet blind op onze juridische kosten, weet dat er altijd nog geld naar je toekomt van je eindafrekening. Denk hierbij aan vakantiegeld, verlofuren die mogelijk nog uitbetaald worden of andere tegoeden. Gun jezelf de beste ontslaghulp en de mogelijkheid om rust te krijgen. Dit is voor veel van onze klanten onbetaalbaar.

7

Welke keuzes heb je?

Help mij aan een VSO

Wij helpen je maximaal 3 maanden om te kijken hoe we een VSO kunnen lospeuteren bij je werkgever.

Je kan dan met ons mailen, bellen of appen zo vaak als nodig is, om steeds te overleggen wat je moet doen en wat je moet bespreken met je werkgever. Maximaal 2 uur tijd.

Je betaalt dit bedrag direct, maar je kan het ook in termijnen betalen.

€247,- inclusief btw

+ Hoe gaat dit in zijn werk?

Stap 1: Gratis match-call

Je overlegt je situatie met een ontslagexpert om te kijken of het in jouw situatie zinvol en veilig is om een VSO ontslag aan te vragen. Als wij denken dat dit een optie is, dan kan je klant bij ons worden. Nadat je klant bent geworden gaan we verder naar stap 2.

 

Stap 2: Uitgebreid advies en plan bedenken hoe we om een VSO ontslag gaan vragen.
Je gaat samen met ons proberen om een VSO ontslag te vragen. We bespreken uitgebreid hoe je dit kunt aanpakken en/of wij je gaan helpen met het vragen om een VSO. Soms is het namelijk beter dat wij dit gaan vragen en soms is het juist beter om zelf een balletje op te gooien.

 

Stap 3: Telefonisch overleg tot er een VSO ontslag voorstel komt
Wij zijn continu beschikbaar voor vragen en overleg en hopelijk krijgen we snel een VSO ontslag over de brug. Dit kan per Whatsapp, mail of bellen. Je krijgt maximaal 2 uur van onze tijd over maximaal 3 maanden. Het kan ook zijn dat het niet lukt om een VSO te krijgen dan is dit helaas pech, maar dan hebben we het wel geprobeerd.

 

Ik heb een VSO ontvangen

Heb jij zelf al een VSO losgepeuterd, dan is dit super. Een VSO moet je altijd laten controleren anders bestaat de kans dat deze niet WW proof is en je in de problemen komt met de WW aanvraag. We zien helaas maar 1 kloppend ontslag per maand. Welke hulp je nu wilt moeten we bespreken. Wil je dat wij nog onderhandelen, wil je dat wij je VSO alleen controleren? Afhankelijk van je wensen kunnen wij onze vaste prijs geven.

Plan een Gratis match-call om te bespreken welke hulp jij wilt en wenst, want je hebt je VSO al.

vanaf €247,- inclusief btw

Reviews

Via Google kwam ik uit bij de site van De Ontslagexpert. Mijn gevoel was direct dat ik hierop verder moest lezen. De site is overzichtelijk en zeer informatief. De foto’s en persoonlijke noot van Linda maakte al snel dat ik een klik voelde. Dit alles heeft ze zeker waar gemaakt. Linda reageerde binnen een uur op mijn ingevulde formulier en gaf mij een vertrouwd gevoel in het gesprek. Ze komt snel in actie en samen met haar en mijn werkgever hebben we de afhandeling prettig afgehandeld. Mijn werkgever complimenteerde haar werkwijze en aanpak. Ik beveel Linda zeker aan… bedankt voor je hulp!!

Jannette

Senior Business Consultant / CSR Manager

Wanneer je plotseling je ontslag krijgt, weet je niet goed wat je allemaal moet regelen. Door jullie hulp kreeg ik direct veel duidelijkheid en kon ik de stress en onrust van de eerste dagen na het bericht loslaten. In mijn geval erg belangrijk, aangezien ik op dat moment halverwege mijn zwangerschap was. Door jullie hulp kon ik gelukkig blijven genieten en wist ik dat mijn ontslag ook in mijn belangen goed werd geregeld.

Sabine

Apothekersassistent

Linda is een meelevende professional. Zij geeft rust en vertrouwen in een periode waarin alles op zijn kop staat. Mede door het persoonlijk contact voel je je gehoord. Strijdlustig om voor jou de beste deal eruit te slepen, hierdoor is ze direct in haar handelen, maar altijd op een nette manier. Precies de nuance die voor mij en mijn ontslagzaak nodig was. En wist ze er nog een veel betere deal uit te slepen!
Joyce

HR Professional

Ik raad het echt iedereen aan om de onderhandelingen door De Ontslagexpert te laten voeren met zijn of haar werkgever. Vooral als je in het ziekteverzuim zit en zelf weg wil. Uiteindelijk heb ik er een betere deal aan over gehouden. Het scheelt een hoop stress en je kan erop vertrouwen dat het klopt. De bereikbaarheid via Whatsapp was super! Op het moment dat ik zenuwachtig werd en er gesprekken met HR gevoerd moesten voeren, net voor de onderhandelingen, kreeg ik goede tips met wat ik beter wel en niet kon zeggen. Door het inschakelen van De Ontslagexpert, heb ik de regie over mijn leven weer teruggekregen.

Anoniem

Planner

Ik heb Willianne ervaren als een iemand die op komt voor mijn belangen, maar die ook als een professional wordt ervaren door mijn HR manager. Daardoor is de VSO snel tot stand gekomen, kon ik snel vrijgesteld worden van werkzaamheden. Het meest wat Willianne voor mij heeft betekend is dat ze mij uit een pijnlijke situatie haalde door het contact met HR en mijn leidinggevende over te nemen. Na het afronden van de VSO ontving van de HR manager een compliment over de door mij ingeschakelde Willianne. Ze benoemde met name de plezierige en professionele afhandeling van de VSO onderhandelingen.

Anoniem

Key Account Manager

Ik ben bij Linda terecht gekomen via een goede vriend. Linda heeft mij geholpen met de bemiddeling van mijn vso. Ik was hier vanaf het eerste moment erg blij mee. Door haar snel en ijzersterk handelen ontnam zij mij heel veel zorgen. Zij nam snel het contact met mijn werkgever over en dit zorgde meteen voor een stuk minder stress. Door haar heb ik het beste eruit kunnen halen en met een gerust hart die handtekening onder mijn VSO gezet. Zelfs haar juridische kosten werden helemaal vergoed. Linda weet niet alleen wat zij doet in haar vak maar is als mens ook een grote steun voor mij geweest. Zij begrijpt echt wat je doormaakt!
Claudia

Planner

Veelgestelde Vragen

dummy

dummy

Hoe moet ik zelf vragen om een ontslag?

Dit kan je het beste met een van onze ontslagexperts overleggen. Allereerst willen wij weten wat er aan de hand is en of je ziek bent. Als zieke kan en mag je namelijk niet zomaar met ontslag gaan. Wij moeten echt eerst kijken of het veilig is om deze optie mogelijk in te gaan zetten. En of het dan handig is dat jij óf wij om een ontslag gaan vragen met behoud van een WW-uitkering, dat ligt ook aan je situatie. Dit is echt maatwerk. Overleg altijd met ons. 

Ik twijfel om hulp van een ontslagexpert in te schakelen?

Je werkgever hoeft niet mee te werken aan een ontslag. Het is dus belangrijk om een goede strategie in te zetten, zodat we de kans vergroten dat ze er aan mee willen werken. Wij weten het beste hoe je dit kunt doen en of het überhaupt veilig is om in jouw situatie om een VSO ontslag te gaan vragen. Als je onze hulp niet inschakelt is de kans groot dat er mogelijk een conflict of escalatie plaatsvindt of dat het niet lukt om een VSO te krijgen. 

Is het slim om vooraf om een juridisch budget te vragen?

Nee, dit is niet slim. Het is onderdeel van ons werk en de onderhandeling. Wanneer je vooraf vraagt om een kostenvergoeding zeggen werkgevers heel makkelijk ‘nee’. Als wij daarna ons werk gaan doen en vragen om juridisch budget dan zeggen ze makkelijk ‘we hebben al nee gezegd’. Laat dit aan ons over. We nemen het mee in het algehele plaatje.

Ik twijfel om zelf te onderhandelen?

Velen zijn bang om ons in te schakelen. Dit komt vaak omdat ze tegelijkertijd bang zijn dat dit verkeerd valt bij de werkgever. Ze denken dat de werkgever boos wordt en dat de relatie onderling verslechtert. Niets is minder waar. Vaak vinden de werkgevers het fijn dat wij betrokken worden omdat wij geen emotionele band hebben en dat er een grotere kans is dat het ontslag binnenkort (snel) rond is. Doordat wij met de juiste tone of voice contact zoeken, wordt er vaak positief gereageerd. We zijn ook geen ‘zware’ advocaten die meteen met een gestrekt juridisch been binnenvallen. Hierdoor voelt de werkgever zich minder bedreigd. Ons doel is dat beide partijen elkaar nog steeds een hand kunnen geven en elkaar gedag kunnen zeggen. Goed aanvoelen wat werkt en nodig is, is echt waar wij goed in zijn. Vertrouw hierop. Daarnaast gaat alles in overleg met jou, dus mocht jij je ergens niet goed bij voelen dan kan je dit gewoon aangeven bij ons.

Wanneer kan ik niet terecht bij jullie?

Als je al een nieuwe baan hebt en je wilt er nog een slaatje uitslaan bij je werkgever, dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Wij willen alleen werknemers helpen die gewoon echt klem zitten bij hun werkgever en die weg moeten bij hun werkgever om erger te voorkomen. 

Wanneer moet ik jullie hulp inschakelen?

Liever te vroeg dan te laat zeggen wij altijd. Zodra er gesprekken op gang komen waarbij de werkgever suggereert om mogelijk met elkaar te stoppen.

  • Wanneer jij zelf om een ontslag wilt gaan vragen. Dit kan zijn omdat je het niet meer ziet zitten of omdat je bijvoorbeeld niet terug wil re-integreren bij je werkgever.
  • Per direct zodra er een eerste concept VSO is overhandigd.
Wat levert jullie hulp mij op?

Dat je zeker weet dat alles juridisch klopt en je VSO ontslag WW proof is. Je krijgt de beste hulp en de beste adviezen en wij zijn altijd beschikbaar voor je. 

Heb ik een advocaat nodig?

Nee absoluut niet. Ik durf zelfs te zeggen dat wij vaak beter zijn en betere resultaten behalen dan advocaten. Waarom? Omdat wij niet direct met zwaar geschut of als een bedreiging overkomen. Wij zoeken prettiger en zonder zware juridische taal contact met je werkgever. Wij houden goed aandacht voor de onderlinge relatie. Dit is gewoon onze CORE BIZZ. Wij doen niet anders dan onderhandelen over VSO’s.

Waarom zou ik voor jullie kiezen?

Wat alle klanten aan ons terugkoppelen, is dat ze zich begrepen en gezien voelen door ons. Ze ervaren een warm bad bij onze ontslagexperts. Onze steun en toeverlaat en het laagdrempelig contact via WhatsApp wordt ontzettend gewaardeerd. Je hoeft bij ons niet via de assistent van een advocatenkantoor een afspraak in te plannen. Je kan ons altijd even snel appen. Daarnaast hebben wij 100% aandacht en tijd voor je. Per teamlid nemen we maar een beperkt aantal zaken aan. Check onze review pagina eens. Wij hebben nog nooit een ontevreden klant gehad.

MEET HET De Ontslagexpert TEAM:

Met ontzettend veel trots stel ik graag mijn team ontslagexperts aan je voor. Mijn team is geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring. Ieder teamlid kent de impact van ontslag, omdat zij zelf ook een naar ontslag hebben meegemaakt.

Daarnaast heeft iedereen vele ontslagzaken behandeld waardoor jij absoluut de beste hulp en dus deal krijgt. De juridische kennis van iedereen is altijd up to date omdat ik blijf investeren in de kennis van ieder teamlid. Dit doen wij door jaarlijkse met het team in training te gaan.

Wij zijn je steun en toeverlaat in deze lastige tijd. Ik zeg altijd als je mij fijn vind qua persoon dan vind je mijn teamleden fantastisch. Je zult er geen spijt van krijgen en zult merken dat na het eerste telefoontje met je behandelaar er al een last van je schouders valt. Je kunt weer ademhalen en krijgt weer vertrouwen dat wij het goed voor je gaan oplossen. Je kan met een gerust hart gaan slapen of relaxen terwijl wij alles voor je regelen. Dat wil jij toch ook?

Ontslagexperts

Joyce van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Joyce

Ontslagexpert
Britt van De Ontslagexpert

Britt

Ontslagexpert
Elise van De Ontslagexpert

Elise

Ontslagexpert
Lobke van De Ontslagexpert

Lobke

Ontslagexpert
Chantal van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Chantal

Ontslagexpert
Sibrinne van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Sibrinne

Ontslagexpert
Hanneke van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Hanneke

Ontslagexpert
Margriet van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Margriet

Ontslagexpert
Janneke van De Ontslagexpert

Janneke

Ontslagexpert
Mahado van De Ontslagexpert

Mahado

Ontslagexpert
Sakina van De Ontslagexpert

Sakina

Ontslagexpert
Annemarie van De Ontslagexpert

Annemarie

Ontslagexpert

Wil je even bellen om te checken of wij jou kunnen bijstaan?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op via 085-7600891 of vul het contactformulier in. Dan kunnen we bespreken en kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Wij nemen altijd binnen 24 uur telefonisch contact met je op tijdens werkdagen. Vaak nog veel eerder omdat wij snappen dat de nood hoog is. Niets vernomen? Check dan je (spam) mailbox en of bel ons direct opnieuw want dan is er iets fout gegaan.​

 

Heb je al een VSO ontvangen?

Gelukt! Je ontvangt het e-book binnen een aantal minuten in je inbox.