Gratis download: 7 cruciale tips die jou helpen aan een betere deal bij je ontslag

Wil jij een eerlijk en kloppend ontslag, zonder je eigen glazen in te gooien?

Ontdek de 7 cruciale tips die jou helpen aan een betere deal bij je ontslag

Ontdek waarmee De Ontslagexpert jou kan helpen

Ontdek wat je als werknemer moet doen en vooral niet moet doen bij (dreigend) ontslag

Ontdek hoe De Ontslagexpert meer dan 1000+ mensen zoals jij heeft geholpen

Ontdek hoe je voorkomt dat je te snel akkoord gaat met een onjuist ontslagvoorstel

Ontdek hoe je zorgt voor helderheid in de chaos en hoe jij de beste beslissing kunt nemen

“Door De Ontslagexpert in te schakelen heb ik zekerheid dat het goed geregeld is voor beide partijen. Ik ben door mijn ziekte zeer beperkt en vond het ontzettend fijn om deze belangrijke stap in het proces uit handen te geven aan een deskundige. Het was goed om dit te laten uitvoeren door iemand die niet emotioneel betrokken is en zorgt voor een zakelijke en correcte doch zeer vriendelijke communicatie. De energie die ik hierdoor bespaarde kon ik besteden aan mijn herstelproces en ondertussen is alles naar behoren afgerond.”

Monique

Manager kwaliteit en veiligheid

“Linda is een meelevende professional. Zij geeft rust en vertrouwen in een periode waarin alles op zijn kop staat. Mede door het persoonlijke contact voel je je gehoord. Strijdlustig om voor jou de beste deal eruit te slepen, hierdoor is ze direct in haar handelen, maar altijd op een nette manier. Precies de nuance die voor mij en mijn ontslagzaak nodig was. En wist ze er nog een veel betere deal uit te slepen!”

Joyce

HR-professional

“Omdat ik wist dat een ontslag heel veel gevolgen kan hebben voor je inkomen en eventuele uitkering, heb ik direct mij tot De Ontslagexpert gewend. Ze zorgen niet alleen voor een hele duidelijke opheldering over mijn situatie, maar een luisterend oor. Dit vond ik een superfijne ervaring. Ook de geruststelling, dat alles wettelijk in goede banen is geleid geeft mij een goed gevoel. Daarnaast is het erg fijn dat ze het contact met de werkgever van je vernemen. Je hoeft het niet zelf te doen, met alle emoties die er kunnen spelen.”

Ingrid

Sales Support

Ik vind dat jij recht hebt op een ontslagexpert die voor je opkomt, die je steunt en helpt om te krijgen waar je, ook financieel, recht op hebt. Dat scheelt je uiteindelijk zoveel tijd, geld en energie!

Linda & Willianne | De Ontslagexpert

“Het afhandelen van een (dreigend) ontslag, dat kan ik toch prima zelf?”

We begrijpen maar al te goed hoe overweldigend en verontrustend de dreiging van ontslag kan zijn. Nu, meer dan ooit, is het van essentieel belang om de juiste stappen te zetten. Het zelf afhandelen van een ontslagzaak kan onbedoelde en diepgaande negatieve gevolgen hebben. Denk aan de verslechtering van de relatie, principiële kwesties of zelfs een complete stilstand van de situatie. Wij zeggen altijd: ‘Als wij iets vragen, dan doen wij ons werk. Als jij vraagt om meer geld, kan dit verkeerd overkomen.’ Klanten die zelf het ontslagproces aangingen, belden ons vaak huilend op om de zaak alsnog over te nemen. De praktijk leert ons dat ontslagexperts betere deals kunnen sluiten, inclusief een betere financiële regeling.

Daarom is het van uiterst belang om een professional in te schakelen die jou begrijpt. Iemand die ervaren is in dit complexe proces en die jouw belangen met de hoogste prioriteit behandelt. Een goed geïnformeerde ontslagexpert met uitgebreide kennis van zaken en persoonlijke aandacht voor jouw situatie maakt het verschil. Neem zelf de regie over jouw toekomst. De vervelende gesprekken met je werkgever hoef je niet zelf te voeren. Kies voor de expertise die jij verdient. Samen zetten we de eerste stap naar een nieuwe start. Laat ons je helpen deze overgang zo soepel mogelijk te maken, met zorg en aandacht voor jouw welzijn en toekomstplannen.

Samen met mijn team hebben we inmiddels al meer dan 1000+ klanten succesvol aan een eerlijk en kloppend ontslag geholpen. Hiermee kunnen ze zonder zorgen hun uitkering bij het UWV aanvragen. Vaak levert dit honderden tot duizenden euro’s winst op. 

Je (dreigende) ontslag op de juiste manier afhandelen?