...

Na jarenlang hard werken voel je je aan de kant gezet door je werkgever

Artsbezoeken onder werktijd hoe zit dit nu wettelijk? | De Ontslagexpert

Je weet niet meer wat je moet doen. Je hebt een vaststellingsovereenkomst gekregen in verband met een verschil van inzicht, sociaal plan, reorganisatie of om bedrijfseconomische redenen. Of je hebt een conflict of je bent bijvoorbeeld ziek en krijgt een VSO onder je neus. Het kan ook zijn dat je zelf om een vaststellingsovereenkomst (VSO) hebt gevraagd.

Opeens krijg je een vaststellingsovereenkomst onder je neus. Je werkgever wil van je af. Je bent boos, verdrietig, geschrokken en enorm teleurgesteld. Daarnaast ben je ook bang voor de toekomst, hoe moet het nu allemaal verder? Misschien sta je wel open voor een ontslag maar wil je wel zeker weten dat je de beste deal voor jezelf eruit haalt.

Je vraagt je af of je je werkgever wel kunt vertrouwen? Klopt het wat je werkgever zegt? Ze pushen je om dit te tekenen, maar is dit inderdaad de beste deal voor jou? 

Dit kunnen de effecten daarvan zijn

Je voelt je machteloos omdat je geen verstand van zaken hebt. Daardoor weet je ook niet waar je goed aan doet. Het voelt alsof je geen keuze hebt en je ontslag maar simpelweg snel moet accepteren.

Je voelt je onder druk gezet omdat ze haast hebben en deadlines stellen op zeer korte termijn. 

Je voelt een zware last op je schouders liggen omdat je niet weet hoelang dit conflict of deze situatie gaat duren. Wat wordt de uitkomst? Alles is nog onduidelijk en onzeker voor de toekomst.

Je voelt je onzeker over de situatie en de inhoud van de vaststellingsovereenkomst maar wie moet je hierbij helpen? Je hebt er zelf onvoldoende verstand van. Je googlet je suf voor informatie en hulp. Je vraagt je af of investeren in hulp eigenlijk wel zin heeft? Valt er nog wel iets uit te halen? 

Je ervaart een bak met stress die met de minuut verder toeneemt. Kan je met dit document echt een WW aanvragen? Wat gaat er gebeuren met je inkomen? Kan je de komende tijd de rekeningen nog betalen?

Je voelt je onrustig over de toekomst want je hebt geen idee of en wanneer je een nieuwe baan vindt. Is die net zo leuk? Krijg je daar dezelfde arbeidsvoorwaarden?

Je ziet door de bomen het bos niet meer, je slaapt slecht, bent continu gestrest en je voelt je onrustig en onzeker. Er komt opeens zoveel op je af waardoor je niet meer helder kunt nadenken.

Leg jij je toekomst in handen van een HR-adviseur, die aan de kant van je werkgever staat?

Je wilt die vervelende gesprekken met je werkgever helemaal niet zelf voeren

Je wilt dat alles goed geregeld wordt en je snakt naar rust. Support van iemand die er wel verstand van heeft en weet wat zij doet. Je wilt support van iemand die je begrijpt, voor je klaar staat en jou door deze lastige periode heen helpt.
Je hebt het gevoel dat er enorm veel op je afkomt. Je hebt geen kennis van of ervaring met arbeidsrecht. Je weet niet waar je op moet letten. Je weet ook niet wat er in de vaststellingsovereenkomst moet staan zodat je uitkeringsaanvraag niet in gevaar komt. Daarnaast heb je ook geen idee over welke punten je allemaal kunt onderhandelen en wat gebruikelijk is. Wat is eigenlijk een goede deal? Wat is goed voor jou? Waar zitten de risico’s? Klopt de berekening van de ontslagvergoeding wel? Hebben ze alle juiste looncomponenten wel meegeteld? De HR adviseur van je werkgever verkoopt het allemaal mooi aan je, maar kun je deze wel vertrouwen?

Het enige dat je nu wel weet is dat je de beste hulp wilt. Iemand die alles uit handen neemt, het contact met de werkgever overneemt en zorgt dat je krijgt waar je recht op hebt. Dit alles op een nette en harmonieuze manier. Je wilt een juridisch kloppende vaststellingsovereenkomst waarmee je een WW-aanvraag kan indienen.

Meet het De Ontslagexpert team!

Hoe zou het zijn als…

iemand alle consequenties, mogelijkheden en opties duidelijk en in begrijpelijke taal met je bespreekt en aan jouw zijde meedenkt. Zo kan jij een eerlijke keuze maken voor jezelf. Je werkgever gaat je namelijk niet uitgebreid vertellen welke opties er allemaal zijn. Zij hopen dat je gewoon zo snel mogelijk tekent.

je een steun en toeverlaat krijgt die er echt voor jou is en waar jij volledig op kan vertrouwen. Dat je support krijgt bij het maken van de juiste beslissingen voor jou zodat je met een gerust hart een handtekening kunt zetten onder je vaststellingsovereenkomst, wetende dat echt overal aan gedacht is. Je hoeft je niet af te vragen of je het wel juist hebt gedaan.

v
alle communicatie met je werkgever door een ontslagexpert gedaan wordt. Zo treedt er geen verdere escalatie op maar is er wel iemand die voor je belangen opkomt. Je wordt niet met lege handen naar huisgestuurd en weet zeker dat jij de beste deal voor jezelf eruit hebt gehaald. Een laatste stukje rechtvaardigheid.
je stopt met piekeren, rust krijgt en weer relaxed kunt slapen of afleiding kunt zoeken. Wij zijn druk bezig om over de beste deal voor jou te onderhandelen, waar jij zelf volledig achterstaat.

je een juridisch kloppende vaststellingsovereenkomst krijgt waarin alle risico’s voor je zijn dichtgetimmerd. De juiste kloppende euro’s staan op papier, die recht doen aan je situatie. 

dit allemaal snel achter de rug is zodat je weer opgelucht kunt ademhalen en die last van je schouders verdwijnt.

je duidelijkheid en zekerheid krijgt voor je toekomst omdat je vaststellingsovereenkomst WW-proof is. Je weet zeker dat je niet zonder WW komt te zitten. 

je met een fijn gevoel en een rechtvaardige vaststellingsovereenkomst uit dienst kunt gaan. Zo kan jij met opgeheven hoofd weer positief verdergaan met een nieuw hoofdstuk in je leven.

Hoe gaat dit dan in zijn werk?

Stap 1 Matchcall

Wanneer je het contactformulier onderaan deze pagina hebt ingevuld nemen wij telefonisch contact met je op. We bespreken gratis en vrijblijvend jouw situatie en of wij je kunnen helpen.

Stap 2 Onderzoek

We onderzoeken grondig al jouw aangeleverde documenten en beoordelen waar er winst te behalen valt.

Stap 3 Overleg

We bespreken uitgebreid de situatie, jouw opties, consequenties, wensen, belang en strategie. We doen niets waar jij niet achterstaat. Dus ben jij al tevreden met een klein deel, dan is dat prima. 

Stap 4 Communicatie overname

We nemen alle communicatie met de werkgever over en bespreken tussentijds steeds alles met jou. Er gebeurt niets waar jij niet achter staat. Je krijgt altijd een mail vooraf te zien voordat deze verzonden wordt. Daarnaast krijg je een BCC mail van al het contact. 

Stap 5 Good deal

We gaan door tot we het beste resultaat bereikt hebben, waar jij je goed bij voelt!

Stap 6 Final go

We controleren alle final documenten en geven je een go wanneer je alle papieren mag gaan tekenen (dit kan vaak digitaal en op afstand). We bespreken de laatste eindafwikkelingen en je krijgt nog een laatste mail met tips zodat je weet waar je nog op moet letten. 

Wie kunnen wij wel en niet helpen?

Werknemers die een vaststellingsovereenkomst hebben ontvangen en daaraan mee willen werken.

Voor wie het het allerbelangrijkste is dat ze de zekerheid willen hebben dat alles klopt. Hier staan wij voor.
Werknemers die hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zorgen voor het tijdig aanleveren van de juiste documenten.
Die zelf graag meedenken of met input komen (mag altijd!).

Werknemers die er de kantjes vanaf lopen en hun werkgever kapot willen maken.

Die de zaken niet uit handen willen geven omdat ze denken het zelf beter te weten. Wij kunnen zo ons werk niet goed voor je doen.

Die al een handtekening onder een vaststellingsovereenkomst hebben gezet. Wij kunnen dan niets meer doen om je te helpen.

Die ons alleen maar willen uithoren en niet de intentie hebben om ooit klant te worden.

Goede juridische hulp verdient zichzelf terug

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de kosten van onze juridische dienstverlening in 98,5% van de gevallen op de werkgever worden verhaald. Dit doen we door deze kosten vast te leggen en daarover te onderhandelen in jouw vaststellingsovereenkomst ontslagdeal. Dit is iets wat werkgevers gewend zijn, je hoeft je hier niet bezwaard over te voelen. Je werkgever hoort je zelfs te adviseren om juridische hulp in te schakelen. 

Mocht je toch iets zelf moeten betalen dan staat een werkgever er bijna altijd wel voor open om dit met bruto netto voordeel (je bespaart dan onderaan de streep 50%) te laten verrekenen met de tegoeden die je van de werkgever krijgt (vakantieuren, ontslagvergoeding etc).

Werkgevers betalen graag juridische kosten als dit bijdraagt aan het voor elkaar krijgen van jouw ontslag. Houd dat dus in gedachten. Er bestaat een hele kleine kans dat je een gedeelte zelf moet betalen.

*Mocht je werkgever helemaal niks willen verrekenen en/of vergoeden en hebben wij geen enkele winst kunnen behalen wat zelden voorkomt dan hebben wij een speciale escape optie. Deze leggen we telefonisch graag aan je uit. 

 

Wat is de investering in ons?

In 98,5% van de gevallen betaalt je werkgever dus onze factuur en/of verdienen wij onszelf terug door een betere deal voor jou te regelen. Dit is een vaste all in prijs zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Let op: Wij zien maar één kloppende VSO per maand. Denk daarom goed na over welke hulp jij wilt inschakelen.

 

Uitgebreide controle

Wil je eerst weten hoe goed of slecht je VSO is voordat je ons All-in ontslaghulp pakket afneemt? Start dan eerst met de uitgebreide controle.

Wij inventariseren uitgebreid je hele VSO.

Wij zorgen dat het sociaal plan juist is toegepast op jou als individu.

We zorgen dat de VSO WW proof is.

Je krijgt een uitgebreid inventarisatie document met alle fouten en kansen en mogelijkheden die wij zien.

We bellen 1 keer om deze inventarisatie door te spreken.

Optioneel: Als we teveel fouten tegenkomen kan je beslissen dat je wilt upgraden naar het all-in ontslaghulp pakket.

750,- incl. btw

Bij dit pakket hebben wij géén contact met de werkgever, waardoor wij de kosten niet voor je kunnen onderhandelen. Je ontvangt wél een optioneel artikel voor in de VSO waarmee je onze factuur (deels) kan declareren.

All-in ontslaghulp

Wil jij sowieso volledig ontlast worden en van A tot Z hulp krijgen? Dan adviseren we het All-in ontslaghulp pakket.

Wij inventariseren uitgebreid je hele VSO.

Wij zorgen dat het sociaal plan juist is toegepast op jou als individu.

We zorgen dat de VSO WW proof is.

Je krijgt een uitgebreid inventarisatie document met alle fouten en kansen en mogelijkheden die wij zien.

We bellen zo vaak als je wilt om zaken te overleggen en bespreken. 

Wij nemen alle communicatie met je werkgever op een prettige manier over zodat de relatie goed blijft.

Wij onderhandelen de hele VSO correct uit zodat je krijgt waar je recht op hebt.

Wij controleren iedere nieuwe VSO versie totdat deze klopt en jij deze veilig kunt gaan ondertekenen.

1497,- incl. btw

Mocht je werkgever helemaal niks willen verrekenen en/of vergoeden en hebben wij geen enkele winst kunnen behalen, wat in 1,5% van de zaken voorkomt, dan hebben wij een speciale escape optie. Deze leggen we telefonisch graag aan je uit. 

Reviews

Via Google kwam ik uit bij de site van De Ontslagexpert. Mijn gevoel was direct dat ik hierop verder moest lezen. De site is overzichtelijk en zeer informatief. De foto’s en persoonlijke noot van Linda maakte al snel dat ik een klik voelde. Dit alles heeft ze zeker waar gemaakt. Linda reageerde binnen een uur op mijn ingevulde formulier en gaf mij een vertrouwd gevoel in het gesprek. Ze komt snel in actie en samen met haar en mijn werkgever hebben we de afhandeling prettig afgehandeld. Mijn werkgever complimenteerde haar werkwijze en aanpak. Ik beveel Linda zeker aan… bedankt voor je hulp!!

Jannette

Senior Business Consultant / CSR Manager

Wanneer je plotseling je ontslag krijgt, weet je niet goed wat je allemaal moet regelen. Door jullie hulp kreeg ik direct veel duidelijkheid en kon ik de stress en onrust van de eerste dagen na het bericht loslaten. In mijn geval erg belangrijk, aangezien ik op dat moment halverwege mijn zwangerschap was. Door jullie hulp kon ik gelukkig blijven genieten en wist ik dat mijn ontslag ook in mijn belangen goed werd geregeld.

Sabine

Apothekersassistent

Linda is een meelevende professional. Zij geeft rust en vertrouwen in een periode waarin alles op zijn kop staat. Mede door het persoonlijk contact voel je je gehoord. Strijdlustig om voor jou de beste deal eruit te slepen, hierdoor is ze direct in haar handelen, maar altijd op een nette manier. Precies de nuance die voor mij en mijn ontslagzaak nodig was. En wist ze er nog een veel betere deal uit te slepen!
Joyce

HR Professional

Ik raad het echt iedereen aan om de onderhandelingen door De Ontslagexpert te laten voeren met zijn of haar werkgever. Vooral als je in het ziekteverzuim zit en zelf weg wil. Uiteindelijk heb ik er een betere deal aan over gehouden. Het scheelt een hoop stress en je kan erop vertrouwen dat het klopt. De bereikbaarheid via Whatsapp was super! Op het moment dat ik zenuwachtig werd en er gesprekken met HR gevoerd moesten voeren, net voor de onderhandelingen, kreeg ik goede tips met wat ik beter wel en niet kon zeggen. Door het inschakelen van De Ontslagexpert, heb ik de regie over mijn leven weer teruggekregen.

Anoniem

Planner

Ik heb Willianne ervaren als een iemand die op komt voor mijn belangen, maar die ook als een professional wordt ervaren door mijn HR manager. Daardoor is de VSO snel tot stand gekomen, kon ik snel vrijgesteld worden van werkzaamheden. Het meest wat Willianne voor mij heeft betekend is dat ze mij uit een pijnlijke situatie haalde door het contact met HR en mijn leidinggevende over te nemen. Na het afronden van de VSO ontving van de HR manager een compliment over de door mij ingeschakelde Willianne. Ze benoemde met name de plezierige en professionele afhandeling van de VSO onderhandelingen.

Anoniem

Key Account Manager

Ik ben bij Linda terecht gekomen via een goede vriend. Linda heeft mij geholpen met de bemiddeling van mijn vso. Ik was hier vanaf het eerste moment erg blij mee. Door haar snel en ijzersterk handelen ontnam zij mij heel veel zorgen. Zij nam snel het contact met mijn werkgever over en dit zorgde meteen voor een stuk minder stress. Door haar heb ik het beste eruit kunnen halen en met een gerust hart die handtekening onder mijn VSO gezet. Zelfs haar juridische kosten werden helemaal vergoed. Linda weet niet alleen wat zij doet in haar vak maar is als mens ook een grote steun voor mij geweest. Zij begrijpt echt wat je doormaakt!
Claudia

Planner

“Hoeveel geld loop je mis als je zelf gaat onderhandelen en aanrommelen met je VSO?”

Nadat mijn vader overleed, werd ik ontslagen

Na het overlijden van mijn vader kreeg ik een vaststellingsovereenkomst onder mijn neus gedrukt. Ik, die altijd zo hard had gewerkt! Ik voelde me belazerd, boos, verdrietig en teleurgesteld. Het voelde als onrecht en ik was lamgeslagen. Ondanks dat het een nare, onzekere tijd was wist ik als doorgewinterde HR Expert gelukkig hoe ik moest handelen en ik schakelde meteen de hulp in van een ontslagexpert!

Dit was in ieder geval hoe ik nooit met mensen om wilde gaan. Deze ervaring maakte van mij een ontslagexpert voor werknemers in hart en nieren. Ik wist dat ik er voor altijd voor werknemers wilde zijn, zodat er iemand is die voor je opkomt. Je voelt je ook meteen sterker in je schoenen staan als je goede hulp inschakelt. Er valt letterlijk een last van je schouders. Als geen ander kan ik me voorstellen hoe graag jij uit deze situatie wilt komen. Ik gun het je zo om weer rust te hebben en te krijgen waar je recht op hebt!

Samen met mijn team hebben we inmiddels al meer dan 1200 klanten succesvol aan een eerlijk kloppend ontslag geholpen waarmee ze zonder zorgen hun uitkering bij het UWV konden aanvragen. Vaak levert dit honderden en soms duizenden euro’s aan winst op. Inmiddels helpen wij tussen de 50-100 klanten per maand die wij met volle aandacht en focus kunnen helpen. Dit komt doordat wij nooit meer dan 10 ontslagzaken per persoon in behandeling hebben. Van al deze ontslagzaken die wij behandelen, zien wij maar één kloppend ontslag per maand. Dit is echt zorgelijk.

Daarnaast word ik als ontslagexpert regelmatig benaderd voor een interview door grote namen zoals NRC, NU.nl en AD, om mijn visie te geven over ontslag.

Veelgestelde Vragen

dummy

dummy

VOOR WIE IS EEN ONTSLAGEXPERT HET MEEST GESCHIKT?
Voor de mensen die beseffen dat wij de beste deal voor je kunnen regelen. Degenen die niet zelf willen gaan leuren en onderhandelen. Die ons vertrouwen dat wij weten wat reëel is in je situatie. Die erop vertrouwen dat het met de juridische kosten wel goed komt en dat zij het belangrijker vinden dat ze de beste hulp hebben gekregen.
IK TWIJFEL OM JE HULP ALS ONTSLAGEXPERT IN TE SCHAKELEN
We snappen dat dit alles ontzettend spannend is en al helemaal niet leuk. Heb je twijfels? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in en wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Mochten wij niet reageren dan is waarschijnlijk je mail niet aangekomen. Zoek dan nogmaals contact met ons en controleer je spambox op een reactie. Wij reageren altijd en meestal vrij snel want wij snappen dat de nood hoog is!
IS HET SLIM OM VOORAF OM EEN JURIDISCH BUDGET TE VRAGEN?
Nee dit is niet slim. Het is onderdeel van ons werk en de onderhandeling. Wanneer je vooraf vraagt om een kostenvergoeding zeggen werkgevers heel makkelijk ‘nee’. Als wij daarna ons werk gaan doen en vragen om juridisch budget dan zeggen ze makkelijk ‘we hebben al nee gezegd’. Laat dit aan ons over. We nemen het mee in het algehele plaatje.
IK TWIJFEL OM ZELF TE ONDERHANDELEN
Velen zijn bang om ons in te schakelen. Dit komt vaak omdat ze tegelijkertijd bang zijn dat dit verkeerd valt bij de werkgever. Ze denken dat de werkgever boos wordt en dat de relatie onderling verslechtert. Niets is minder waar. Vaak vinden de werkgevers het fijn dat wij betrokken worden omdat wij geen emotionele banden hebben en er een grotere kans is dat het ontslag binnenkort (snel) rond is. Doordat wij met de juiste tone of voice contact zoeken wordt er vaak positief gereageerd. We zijn ook geen ‘zware’ advocaten die meteen met een gestrekt juridisch been binnenvallen. Hierdoor voelt de werkgever zich minder bedreigt. Ons doel is dat beide partijen elkaar nog steeds een hand kunnen geven en elkaar gedag kunnen zeggen. Goed aanvoelen wat werkt en nodig is, is echt waar wij goed in zijn. Vertrouw hierop. Daarnaast gaat alles in overleg met jou, dus mocht jij je ergens niet goed bij voelen dan kan je dit gewoon aangeven bij ons.
WANNEER MOET IK JE HULP ALS ONTSLAGEXPERT INSCHAKELEN?
  • Zodra er gesprekken op gang komen waarbij de werkgever suggereert om mogelijk met elkaar te stoppen.
  • Wanneer jij zelf om een ontslag wilt gaan vragen. Dit kan zijn omdat je het niet meer ziet zitten of omdat je bijvoorbeeld niet terug wil re-integreren bij je werkgever.
  • Per direct zodra er een eerste VSO concept overeenkomst is overhandigd.
WAT ALS MIJN WERKGEVER DE JURIDISCHE KOSTEN NIET BETAALT?

In 98,5% van alle gevallen lukt het ons om de kosten op de werkgever te verhalen. Dit is zeer gebruikelijk. Lukt het niet, dan lukt het vaak wel als we 50-50 voorstellen. Daarnaast zijn er allemaal financiële trucs mogelijk met bruto netto voordeel, waardoor het je onderaan de streep bijna niets kost. Wil je werkgever echt helemaal niks voor je doen op dit gebied, besef je dan dat er geld jouw kant op komt. Daarnaast staan wij altijd open om een betaalafspraak met jou te maken. Wanneer je uit dienst gaat krijg je vaak nog een eindafrekening met je opgebouwde vakantiegeld, dertiende maand, bonus en vakantiedagen. Afhankelijk van de onderhandeling krijgen de meeste mensen ook een ontslagvergoeding mee.

WAT LEVERT JULLIE HULP MIJ OP?
Wij zeggen vaak dat wij onszelf terugverdienen doordat wij een betere deal voor je regelen. Daarnaast kennen onze klanten de mogelijkheden en opties niet die er allemaal zijn. Wat wij doen is zorgen dat jij al je keuzes en opties kent. In 90% van de zaken die wij doen leveren wij onze klanten honderden tot duizenden euro’s winst op doordat er fouten worden gemaakt in berekeningen of artikelen die juridisch niet kloppen. We blijven ons verbazen hoe zelfs juridische partijen en advocaten vandaag de dag nog fouten maken.
HEB IK EEN ADVOCAAT NODIG?
Nee absoluut niet. Ik durf zelfs te zeggen dat wij vaak beter zijn en betere resultaten behalen dan advocaten. Waarom? Omdat wij niet direct als zwaar geschut of als een bedreiging overkomen. Wij zoeken prettiger en zonder zware juridische taal contact met je werkgever. Wij houden goed aandacht voor de onderlinge relatie. Dit is gewoon onze CORE BIZZ. Wij doen niet anders dan VSO’s onderhandelen.
IK DENK DAT ALLES WEL KLOPT EN TWIJFEL OM JULLIE HULP ALS ONTSLAGEXPERT IN TE SCHAKELEN.
Oef wij krijgen het hier spaans benauwd van. Hoeveel klanten dit wel niet hebben gezegd en na een controle van ons toch schrokken over hoeveel er mis was of wat er allemaal nog mogelijk was. Laat je dus niet verleiden door te denken dat het wel klopt omdat de relatie met elkaar zo goed is of omdat een advocaat het heeft opgesteld. Ook bij je werkgever werken mensen die vaak een oude template overeenkomst kopiëren, plakken en aanpassen. Het is en blijft mensenwerk en daar kunnen fouten in voorkomen. Bewust of onbewust! Kan jij de HR van je werkgever echt vertrouwen? Of moet zij het toch ‘proberen’ van de directeur? De laatste dame die zei “ik wil het laten controleren maar ik denk dat het klopt” verdiende €9.500,- euro bruto extra dankzij onze hulp! Dit kwam door verlofuren die weg gesjoemeld werden en een transitievergoeding die compleet verkeerd berekend was. Wij zien op jaarbasis minder dan 2% kloppende vooraf opgestelde VSO’s. Ga er niet van uit dat het ‘wel klopt’ en schakel onze hulp in.
WAAROM ZOU IK VOOR JULLIE KIEZEN?

Wat alle klanten aan ons terugkoppelen is dat ze zich begrepen en gezien voelen door ons. Ze ervaren een warm bad bij onze ontslagexperts. Onze steun en toeverlaat en het laagdrempelig contact via WhatsApp wordt ontzettend gewaardeerd. Je hoeft bij ons niet via de assistent van een advocatenkantoor een afspraak in te plannen. Je kan ons altijd even snel appen. Daarnaast hebben wij 100% aandacht en tijd voor je. Per teamlid nemen we maar een beperkt aantal zaken aan. Daarom kunnen we van tevoren nooit beloven welk teamlid je krijgt. Dit komt omdat we op het moment dat je VSO over de brug komt kijken wie er het beste plek in zijn agenda heeft of het beste bij jouw zaak past. De resultaten liegen er niet om. Check onze review pagina eens. Wij hebben nog nooit een ontevreden klant gehad.

MEET HET De Ontslagexpert TEAM:

Met ontzettend veel trots stel ik graag mijn team ontslagexperts aan je voor. Mijn team is geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring. Ieder teamlid kent de impact van ontslag, omdat zij zelf ook een naar ontslag hebben meegemaakt.

Daarnaast heeft iedereen vele ontslagzaken behandeld waardoor jij absoluut de beste hulp en dus deal krijgt. De juridische kennis van iedereen is altijd up to date omdat ik blijf investeren in de kennis van ieder teamlid. Dit doen wij door jaarlijkse met het team in training te gaan.

Wij zijn je steun en toeverlaat in deze lastige tijd. Ik zeg altijd als je mij fijn vind qua persoon dan vind je mijn teamleden fantastisch. Je zult er geen spijt van krijgen en zult merken dat na het eerste telefoontje met je behandelaar er al een last van je schouders valt. Je kunt weer ademhalen en krijgt weer vertrouwen dat wij het goed voor je gaan oplossen. Je kan met een gerust hart gaan slapen of relaxen terwijl wij alles voor je regelen. Dat wil jij toch ook?

Ontslagexperts

Joyce van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Joyce

Ontslagexpert
Britt van De Ontslagexpert

Britt

Ontslagexpert
Elise van De Ontslagexpert

Elise

Ontslagexpert
Lobke van De Ontslagexpert

Lobke

Ontslagexpert
Chantal van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Chantal

Ontslagexpert
Sibrinne van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Sibrinne

Ontslagexpert
Hanneke van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Hanneke

Ontslagexpert
Margriet van De Ontslagexpert | Sophie Oelrich

Margriet

Ontslagexpert
Mahado van De Ontslagexpert

Mahado

Ontslagexpert
Paulo van De Ontslagexpert

Paulo

Ontslagexpert
Sakina van De Ontslagexpert

Sakina

Ontslagexpert
Annemarie van De Ontslagexpert

Annemarie

Ontslagexpert

Wil je even bellen om te checken of wij jou kunnen bijstaan?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op via 085-7600891 of vul het contactformulier in. Dan kunnen we bespreken en kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Wij nemen altijd binnen 24 uur telefonisch contact met je op tijdens werkdagen. Vaak nog veel eerder omdat wij snappen dat de nood hoog is. Niets vernomen? Check dan je (spam) mailbox en of bel ons direct opnieuw want dan is er iets fout gegaan.​

 

Heb je al een VSO ontvangen?

Gelukt! Je ontvangt het e-book binnen een aantal minuten in je inbox.