Na 2 jaar ziekte moet je opeens met ontslag!

Na 2 jaar ziekte wil je werkgever van je af. Ze hebben je eerst 2 jaar begeleid, nu is je WIA beslissing binnen en willen ze je ontslaan. Of misschien is je WIA beslissing nog niet eens binnen en willen ze je al ontslaan. Werkgevers hebben hier soms ontzettend veel haast mee en dit voelt ontzettend vervelend na jaren hard te hebben gewerkt. Je hebt een VSO (vaststellingsovereenkomst na 2 jaar ziekte) ontslagvoorstel gekregen en je hebt geen idee of alles klopt. Krijg je wel waar je recht op hebt?

Een onzekere periode!

Je bent overgeleverd aan een partij, het UWV, waar iemand over jou gaat beslissen. Een onzekere periode volgt waarin je niet weet wat er gaat gebeuren en hoe je financiële toekomst eruit gaat zien. Dit gaat voor jou besloten worden. Het voelt ontzettend machteloos en eng. Daarnaast maak je je zorgen over je gezondheid. Hoe gaat dit verder verlopen? Worden mijn klachten in de toekomst nog erger? Wat ga ik ooit weer kunnen? En hoe ga ik mij financieel redden?

Het voelt als een rouwproces!

Natuurlijk vind je het niet fijn om ziek te zijn. Je wilt niets liever dan ‘gewoon’ gezond zijn en blijven werken. Opeens moet je afscheid gaan nemen van je werkgever, collega’s en een oud leven. Je hebt recent al veel stress gehad in afwachting van je WIA keuring en nu krijg je nog meer stress omdat je je ontslag moet gaan regelen.

Want hoe goed je relatie met je werkgever ook is… klopt het allemaal wel wat er in de VSO staat? Kan je deze veilig tekenen? Klopt de berekening van de transitievergoeding wel? Hebben ze alle juiste looncomponenten wel meegeteld? Hebben ze de juiste einddatum in de berekening gehanteerd? Hebben ze niet stiekem verlof weggeboekt? De HR adviseur van je werkgever verkoopt het allemaal mooi aan je, maar kun je deze wel vertrouwen? Krijg jij waar je recht op hebt?

Dit is mijn specialiteit

Ja, ik wil een eerlijk kloppend ontslag!

Je wilt rust en de zekerheid dat alles goed gebeurt!

Je ziet er tegenop om voor meer geld te moeten gaan ‘leuren”. Misschien is het al langere tijd een gespannen situatie of is je relatie met je werkgever juist heel goed. Je bent al 2 jaar ziek geweest en durft eigenlijk niet te gaan vragen om mogelijk meer geld. Je hebt je werkgever voor je gevoel al 2 jaar veel geld gekost, daarom voel je je enorm bezwaard.

Het liefst wil je dat iemand je ontslag volledig uit handen neemt. Je zit er zelf niet op te wachten omdat je geen verstand van zaken hebt en er fysiek en mentaal geen puf voor hebt. 

Wel weet je zeker dat je nu nog een laatste keer wilt krijgen waar je recht op hebt. Helemaal nu het vooruitzicht van je WIA uitkering een veel lager inkomen betekent. Je snakt naar rust en je wilt gewoon krijgen waar je recht op hebt. Zo kan je met een nette en rechtvaardige vaststellingsovereenkomst uit dienst gaan. Je zit natuurlijk niet te wachten op problemen met je WIA- uitkering. Wel wil je dat dit op een harmonieuze manier gebeurt en dat de spanningen niet verder oplopen.

Dit snappen wij als geen ander. Linda werd in 2017 namelijk volledig afgekeurd door haar spierziekte en heeft toen de IVA uitkering toegekend gekregen.

Hoe zou het zijn als…

iemand alle consequentiesmogelijkheden en opties in begrijpelijke taal met je bespreekt en aan jouw zijde meedenkt. Op deze manier kan jij een eerlijke keuze maken voor jezelf en jouw toekomst. Je werkgever zal je niet gaan vertellen welke opties er allemaal zijn. Zij hopen erop dat je zo snel mogelijk gaat tekenen.

je een steun en toeverlaat krijgt. Je kan volledig op de ontslagexpert vertrouwen. Daarnaast krijg je support bij het maken van de juiste beslissingen. Je kan met een gerust hart onder je VSO een handtekening zetten. Je weet zeker dat overal aan gedacht is.

v

alle communicatie met je werkgever door een ontslagexpert wordt gedaan. Zo kan het niet verder uit de hand lopen maar is er wel iemand die voor je belangen opkomt. De ontslagexpert is bezig om de beste deal voor jou eruit te halen. De deal waar jij volledig achterstaat.

je een juridisch kloppende VSO krijgt. Alle risico’s zijn voor je dichtgetimmerd. De juiste euro’s en voorwaarden staan zwart op wit. Dit doet recht aan je situatie.

dit allemaal snel achter de rug is zodat je weer opgelucht kunt ademhalen. Na alle stress van het WIA traject en je ontslagtraject kan je eindelijk echt tot rust gaan komen.

je duidelijkheid en zekerheid krijgt voor je toekomst omdat je VSO WIA of WW-proof is. Je weet eindelijk op welke bedragen je mag rekenen.

je met een fijn gevoel en een rechtvaardige vaststellingsovereenkomst uit dienst kunt gaan. Jij kan positief naar de toekomst kijken.

Hoe gaat dit dan in zijn werk?

Stap 1 Matchcall

Wanneer je het contactformulier onderaan deze pagina hebt ingevuld nemen wij telefonisch contact met je op. We bespreken gratis en vrijblijvend jouw situatie en of wij je kunnen helpen.

Stap 2 Onderzoek

We onderzoeken grondig al jouw aangeleverde documenten en beoordelen waar er winst te behalen valt.

Stap 3 Overleg

We bespreken uitgebreid de situatie, jouw opties, consequenties, wensen, belangen en strategie. We doen niets waar jij niet achterstaat. Dus ben jij al tevreden met een klein deel, dan is dat prima.

Stap 4 Communicatie overname

We nemen alle communicatie met de werkgever over en bespreken tussentijds steeds alles met jou. Er gebeurt niets waar jij niet achter staat. Je krijgt altijd een mail vooraf te zien voordat deze verzonden wordt. Daarnaast krijg je een BCC mail van al het contact. 

Stap 5 Good deal

We gaan door tot we het beste resultaat bereikt hebben, waar jij je goed bij voelt!

Stap 6 Final go

We controleren alle final documenten en geven je een go wanneer je alle papieren mag gaan tekenen (dit kan vaak digitaal en op afstand). We bespreken de laatste eindafwikkelingen en je krijgt nog een laatste mail met tips zodat je weet waar je nog op moet letten. 

Wie kunnen wij wel en niet helpen?

Werknemers die een VSO hebben ontvangen en daar aan mee willen werken.

Voor wie het het allerbelangrijkste is dat ze de zekerheid willen hebben dat alles klopt. Hier staan wij voor.

Werknemers die hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zorgen voor het tijdig aanleveren van de juiste documenten.

Die zelf graag meedenken of met input komen (mag altijd!).

Werknemers die er de kantjes vanaf lopen en hun werkgever kapot willen maken. 

Die de zaken niet uit handen willen geven omdat ze denken het zelf beter te weten. Wij kunnen zo ons werk niet goed voor je doen.

Die al een handtekening onder een VSO hebben gezet. Wij kunnen dan niets meer doen om je te helpen.

Die ons alleen maar willen uithoren en niet de intentie hebben om ooit klant te worden. 

Goede juridische hulp verdient zichzelf terug

Het is van belang om te begrijpen dat in 98,5% van de gevallen de werkgever de kosten draagt voor onze juridische dienstverlening. De kosten worden vastgelegd en onderhandeld in jouw VSO (vaststellingsovereenkomst) ontslagregeling. Dit is een gebruikelijke praktijk waar werkgevers vertrouwd mee zijn. Je hoeft je hier zeker niet bezwaard over te voelen. Sterker nog, je werkgever zou je zelfs moeten adviseren om juridische hulp in te schakelen.

Als je toch kosten zelf moet dragen, dan is het bijna altijd het geval dat de werkgever deze verrekent met bruto-netto voordeel (waardoor je uiteindelijk 50% bespaart) tegenover de tegoeden die je van de werkgever ontvangt, zoals vakantie-uren en ontslagvergoedingen.

Werkgevers zijn over het algemeen bereid om juridische kosten te betalen als dit bijdraagt aan een succesvolle en snelle afhandeling van jouw ontslag. Onthoud dat. Er is slechts een hele kleine kans dat je een gedeelte zelf moet betalen.

*Mocht jouw werkgever weigeren om iets te verrekenen of te vergoeden, dan bieden wij de mogelijkheid om een betalingsregeling met ons te treffen. Uit onze ervaring blijkt dat de bedragen die je ontvangt uit de vaststellingsovereenkomst doorgaans voldoende zijn om onze kosten te dekken.

Wat is de investering in ons?

In 98,5% van de gevallen betaalt je werkgever dus onze factuur

DE INVESTERING IN ONZE ONTSLAGHULP

€997,-

excl. 21% BTW

Reviews

In een zeer onrustige periode een luisterend oor en kennis van zaken hebben mij er redelijk relaxt door heen gesleept. Het prettige contact met mijn leidinggevende is hierdoor blijven bestaan, dat was me veel waard en ik heb gekregen waar ik recht op heb.

Yvonne

Projectlead TSS

RUST & VERTROUWEN!! Ik ben zo blij dat ik Linda heb ingeschakeld en mezelf deze hulp heb gegund. Ik kreeg meer geld en de juridische kosten zijn volledig vergoed. Een 2-jarig ziektetraject is niet niks en zeer stressvol. Alles aan Linda overdragen was de beste beslissing. Je vechtlust en gevoel voor rechtvaardigheid is heel fijn. Je bent echt voor me opgekomen. Linda bedankt voor je hulp! 

Anoniem

Ik ben heel erg geholpen tijdens dit traject. Zelf heb ik mijn werkgever meerdere malen gevraagd actie onder te nemen, zonder resultaat. Na inschakelen van Sanne is dit opeens heel snel gegaan. Alles was transparant.

Meral

Schoonmaakmedewerker

Na een telefoontje met Linda wist ik het direct dat ik door haar mijn belangen wilde laten behartigen. Het gesprek voelde vertrouwt, ik voelde mij begrepen en Linda gaf mij het vertrouwen dat het goed zou komen. Na meerdere keren contact via mail, WhatsApp en telefoon is mijn vso akkoord bevonden en ondertekend.

Een golf van emoties volgde, maar op een positieve manier. Linda is een zeer kundige, vrolijke, begripvolle vrouw. Ze schakelt snel, is zeer adequaat, maar op een mooie persoonlijke manier, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Door het inschakelen van Linda is het proces omtrent mijn vso “ontspannen” verlopen. Ik zou iedereen die in zo’n situatie komt Linda aanraden!! Wat een topper!! Ben haar dankbaar.

Josje

Op het moment dat ik mijn VSO kreeg heb ik Linda ingeschakeld. Linda nam het contact met mijn werkgever over en heeft zich volledig ingezet met haar kennis van zaken, zodat ik heb gekregen waar ik recht op hebt! Door haar hulp heb ik een correcte VSO kunnen ondertekenen met een hogere ontslagvergoeding, extra maanden, meer geld.

Ronald

Je hebt ervoor gezorgd dat er een zware last van mijn schouder is gevallen! Ik heb geen contact meer hoeven hebben met mijn werkgever, je ont-zorgde me echt waar mogelijk maar hield me wel goed op de hoogte van alles. Ik heb ons contact fijn, warm en persoonlijk ervaren.

Miranda

Manager

Na twee jaar ziekte volgde de onderhandelingen voor de vso. Aangezien ik geen juridische kennis heb, heb ik de hulp van De Ontslagexpert ingeschakeld. Chantal was mijn juridisch expert die mij bijstond, zeer vriendelijk, professioneel en goed in de communicatie. Met de hulp van Chantal hebben we het maximale resultaat behaald. De misgelopen ploegentoeslag en een hogere ontslagvergoeding.

Declarant

“Hoeveel geld loop je mis als je zelf gaat onderhandelen en aanrommelen met je VSO?” 

Veelgestelde Vragen

dummy

Meestal niet, maar in een enkel geval kan dit wel. Dit is helemaal afhankelijk van de situatie. Het is wel mogelijk om alvast klant bij ons te worden. Vaak kunnen we het dossier en het contact met de werkgever wel alvast oppakken en alles gaan klaarzetten voor als je WIA beslissing er is.

KAN IK EEN VSO TEKENEN ALS MIJN WIA BESLISSING ER NOG NIET IS?

In veel gevallen kan een ontslag al geregeld worden. Dit is helemaal afhankelijk van de situatie.  Je kan alvast klant worden en wij kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden. Voordelen van een ontslag wel alvast regelen is dat je snel beschikt over alle tegoeden waar je recht op hebt. 

VOOR WIE IS EEN ONTSLAGEXPERT HET MEEST GESCHIKT?

Voor de mensen die beseffen dat wij de beste deal voor je kunnen regelen. Degenen die niet zelf willen gaan leuren en onderhandelen. Die ons vertrouwen dat wij weten wat reëel is in je situatie. Die erop vertrouwen dat het met de juridische kosten wel goed komt en dat zij het belangrijker vinden dat ze de beste hulp hebben gekregen.

WANNEER MOET IK JE HULP ALS ONTSLAGEXPERT INSCHAKELEN?
  • Zodra er gesprekken op gang komen waarbij de werkgever suggereert om mogelijk met elkaar te stoppen.
  • Wanneer jij zelf om een ontslag wilt gaan vragen. Dit kan zijn omdat je het niet meer ziet zitten of omdat je bijvoorbeeld niet terug wil re-integreren bij je werkgever.
  • Je WIA beslissing binnen is.
IK TWIJFEL OM ZELF TE ONDERHANDELEN

Velen zijn bang om ons in te schakelen. Dit komt vaak omdat ze vooral bang zijn dat dit verkeerd valt bij de werkgever. Ze denken dat de werkgever boos wordt en dat de relatie onderling verslechtert. Niets is minder waar. Vaak vinden de werkgevers het juist fijn dat wij betrokken worden omdat wij geen emotionele banden hebben en er een grotere kans is dat het ontslag binnenkort (snel) rond is. Doordat wij met de juiste tone of voice contact zoeken wordt er vaak positief gereageerd. We zijn ook geen ‘zware’ advocaten die meteen met een gestrekt juridisch been binnenvallen. Hierdoor voelt de werkgever zich minder bedreigt. Ons doel is dat beide partijen elkaar nog steeds een hand kunnen geven en elkaar gedag kunnen zeggen. Goed aanvoelen wat werkt en nodig is, is echt waar wij goed in zijn. Vertrouw hierop. Daarnaast gaat alles in overleg met jou, dus mocht jij je ergens niet goed bij voelen dan kan je dit gewoon aangeven bij ons.

WAT LEVERT JULLIE HULP MIJ OP?

Wij zeggen vaak dat wij onszelf terugverdienen doordat wij een betere deal voor je regelen. Daarnaast kennen onze klanten de mogelijkheden en opties niet die er allemaal zijn. Wat wij doen is zorgen dat jij al je keuzes en opties kent. In 90% van de zaken die wij doen leveren wij onze klanten honderden tot duizenden euro’s winst op doordat er fouten worden gemaakt in berekeningen of artikelen die juridisch niet kloppen. We blijven ons verbazen hoe zelfs juridische partijen en advocaten vandaag de dag nog fouten maken.

Twijfel je nog? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op dan kunnen we bespreken en kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

BEN IK VERPLICHT OM EEN VSO TE TEKENEN?

Nee, je bent dit niet verplicht. Wanneer er sprake is van 2 jaar ziekte dan zijn er 2 mogelijkheden voor de werkgever om tot een ontslag te komen. Namelijk via de ontslagvergunning UWV of middels een vaststellingsovereenkomst, de VSO. Echter is de voorkeur altijd om dit via de VSO te regelen omdat je dan de unieke kans krijgt alles in een keer goed vast te leggen. Een rechter achteraf is hierdoor niet nodig.

WAT ALS MIJN WERKGEVER DE JURIDISCHE KOSTEN NIET BETAALT?

In 90% van alle gevallen lukt het ons om de kosten op de werkgever te verhalen. Dit is zeer gebruikelijk. Lukt het niet, dan lukt het vaak wel als we 50-50 voorstellen. Daarnaast zijn er allemaal financiële trucs mogelijk met bruto netto voordeel, waardoor het je onderaan de streep bijna niets kost. Wil je werkgever echt helemaal niks voor je doen op dit gebied, besef je dan dat er geld jouw kant op komt. Daarnaast staan wij altijd open om een betaalafspraak met jou te maken. Wanneer je uit dienst gaat krijg je vaak nog een eindafrekening met je opgebouwde vakantiegeld, dertiende maand, bonus en vakantiedagen. Afhankelijk van de onderhandeling krijgen de meeste mensen ook een ontslagvergoeding mee.

HET JURIDISCH BUDGET IN DE VSO IS TE LAAG VOOR JULLIE PRIJS, WAT KAN IK DOEN?

Dit zien we heel vaak. Er is óf helemaal geen juridisch budget óf een veel te laag juridisch budget in de VSO. Dit zegt allemaal nog niks. Hier valt gewoon over te praten met elkaar en dit nemen wij mee in het algehele plaatje.

HEB IK EEN ADVOCAAT NODIG?

Nee absoluut niet. Ik durf zelfs te zeggen dat wij vaak beter zijn en betere resultaten behalen dan advocaten. Waarom? Omdat wij niet direct als zwaar geschut of als een bedreiging overkomen. Wij zoeken prettiger en zonder zware juridische taal contact met je werkgever. Wij houden goed aandacht voor de onderlinge relatie. Dit is gewoon onze CORE BIZZ. Wij doen niet anders dan VSO’s onderhandelen.

IK DENK DAT ALLES WEL KLOPT EN TWIJFEL OM JULLIE HULP ALS ONTSLAGEXPERT IN TE SCHAKELEN.

Oef wij krijgen het hier spaans benauwd van. Hoeveel klanten dit wel niet hebben gezegd en na een controle van ons toch schrokken over hoeveel er mis was of wat er allemaal nog mogelijk was. Laat je dus niet verleiden door te denken dat het wel klopt omdat de relatie met elkaar zo goed is of omdat een advocaat het heeft opgesteld. Ook bij je werkgever werken mensen die vaak een oude template overeenkomst kopiëren, plakken en aanpassen. Het is en blijft mensenwerk en daar kunnen fouten in voorkomen. Bewust of onbewust! Kan jij de HR van je werkgever echt vertrouwen? Of moet zij het toch ‘proberen’ van de directeur? De laatste dame die zei “ik wil het laten controleren maar ik denk dat het klopt” verdiende €9.500,- euro bruto extra dankzij onze hulp! Dit kwam door verlofuren die weg gesjoemeld werden en een transitievergoeding die compleet verkeerd berekend was. Wij zien op jaarbasis minder dan 2% kloppende vooraf opgestelde VSO’s. Ga er niet van uit dat het ‘wel klopt’ en schakel onze hulp in.

WAAROM ZOU IK VOOR JULLIE KIEZEN?

Wat alle klanten aan ons terugkoppelen is dat ze zich begrepen en gezien voelen door ons. Ze ervaren een warm bad bij onze ontslagexperts. Onze steun en toeverlaat en het laagdrempelig contact via WhatsApp wordt ontzettend gewaardeerd. Je hoeft bij ons niet via de assistent van een advocatenkantoor een afspraak in te plannen. Je kan ons altijd even snel appen. Daarnaast hebben wij 100% aandacht en tijd voor je. Per teamlid nemen we maar een beperkt aantal zaken aan. Daarom kunnen we van tevoren nooit beloven welk teamlid je krijgt. Dit komt omdat we op het moment dat je VSO over de brug komt kijken wie er het beste plek in zijn agenda heeft of het beste bij jouw zaak past. De resultaten liegen er niet om. Check onze review pagina eens. Wij hebben nog nooit een ontevreden klant gehad.

MEET HET De Ontslagexpert TEAM:

Met ontzettend veel trots stel ik graag mijn team ontslagexperts aan je voor. Mijn team is geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring. Ieder teamlid kent de impact van ontslag, omdat zij zelf ook een naar ontslag hebben meegemaakt.

Daarnaast heeft iedereen vele ontslagzaken behandeld waardoor jij absoluut de beste hulp en dus deal krijgt. De juridische kennis van iedereen is altijd up to date omdat ik blijf investeren in de kennis van ieder teamlid. Dit doen wij door jaarlijkse met het team in training te gaan.

Wij zijn je steun en toeverlaat in deze lastige tijd. Ik zeg altijd als je mij fijn vind qua persoon dan vind je mijn teamleden fantastisch. Je zult er geen spijt van krijgen en zult merken dat na het eerste telefoontje met je behandelaar er al een last van je schouders valt. Je kunt weer ademhalen en krijgt weer vertrouwen dat wij het goed voor je gaan oplossen. Je kan met een gerust hart gaan slapen of relaxen terwijl wij alles voor je regelen. Dat wil jij toch ook?

Medewerkers De Ontslagexpert | Annette

Annette

Ontslag medewerker

Annette is het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en haar krijg je dus aan de telefoon als je ons belt. Wil je ons inschakelen of overleggen of wij je kunnen helpen? Dan kan je bij Annette terecht. Ook zal zij je helpen met de do’s en dont’s onderweg naar jouw ontslag.

Marieke kraan | De Ontslagexpert

Marieke

Ontslag medewerker

Marieke krijg je bij ons als eerste aan de lijn wanneer je ons belt. Marieke helpt jou verder met wat wij voor jou kunnen betekenen en wanneer jij een vraag hebt. Met Marieke haar ervaring in de zorg, helpt ze jou perfect op weg met jouw vraagstukken.

Medewerkers De Ontslagexpert | Willianne

Willianne

Ontslagexpert

Willianne volgde tegelijk met mij de HR opleiding en volgde vervolgens nog een opleiding arbeidsrecht. Inmiddels zit zij al meer dan 13 jaar in het HR vak en heeft al honderden VSO’s onderhandeld en gezien. Willianne kan niet tegen onrecht en vindt mensen helpen aan eerlijk en kloppend ontslag het fijnste om te doen. Haar quote: ‘Iedereen verdient de juiste hulp!’. Daarnaast runt zij samen met mij De Ontslagexpert en neemt zij de zaken waar als ik met vakantie ben of door eigen gezondheid afwezig moet zijn.

Medewerkers De Ontslagexpert | Sanne

Sanne

Ontslagexpert

Sanne volgde de minor Arbeidsrecht en Sociale Zekerheidsrecht. Sanne is persoonlijk door mij opgeleid tot ontslagexpert en al sinds 2019 betrokken bij De Ontslagexpert. Sanne schrikt er iedere keer weer van hoeveel zaken er in de VSO’s niet kloppen. Ze vindt het fantastisch om kloppende en eerlijke ontslagen te onderhandelen. Sanne helpt mij verder met veel projecten binnen mijn bedrijf en daarnaast begeleidt zij dus vele ontslagklanten met fantastische resultaten.

Medewerkers De Ontslagexpert | Chantal

Chantal

Ontslagexpert

Chantal volgde diverse opleidingen waaronder Arbeids- en organisatiepsychologie en Arbeids- en Sociaal recht. Chantal zit al sinds 2007 in het HR vak. Ze heeft haar eigen ontslag bedrijf, maar wilde graag nog meer klanten helpen aan een eerlijk ontslag. Chantal haar hart gaat sneller kloppen wanneer ze jou mag helpen aan een eerlijk ontslag. Zeker wanneer de werkgever niet netjes is of stug in de onderhandeling zit. Chantal krijgt er altijd weer beweging in.

Medewerkers De Ontslagexpert | Eline

Eline

Ontslagexpert

Eline heeft al jaren ervaring als arbeidsdeskundige en in het HR vak. Deze ervaring en kennis komen erg goed van pas bij het werk als ontslagexpert. Eline heeft al vele VSO’s gezien en ziet overal kansen. Ze kent de werkgeverskant goed en weet daarom als geen ander hoe ze de werkgevers moet overtuigen.

Medewerkers De Ontslagexpert | Laura

Laura

Ontslagexpert

Laura heeft al jaren ervaring in het HR vak. Hierdoor heeft zij ontelbaar veel VSO’s gezien in haar carrière. Laura haar hart gaat sneller kloppen van het ontslagwerk, daarnaast kan zij niet goed tegen onrecht. Het gaat haar aan het hart wanneer ze een “slechte” VSO voorbij ziet komen. Laura helpt jou graag aan een voorstel dat recht doet aan de situatie.

Medewerkers De Ontslagexpert | Joyce

Joyce

Ontslagexpert

Joyce heeft al jaren ervaring in het HR vak. Ze heeft een hart voor de werknemer en haar vuurtje gaat aan als er sprake is van onrecht. Het gaat haar aan het hart wanneer ze een “slechte” VSO voorbij ziet komen. Joyce helpt jou graag aan een voorstel dat recht doet aan de situatie.

Medewerkers De Ontslagexpert | Hanneke

Hanneke

Ontslagexpert

Hanneke heeft al jaren ervaring in het HR vak. Ze heeft een hart voor de werknemer en ontslagwerk. Hanneke haar hart gaat sneller kloppen wanneer ze jou mag helpen aan een eerlijk ontslag. Zeker wanneer de werkgever geen nette of onrechtvaardige VSO opstelt voor de werknemer. Hanneke gaat op zoek naar de mogelijkheden en gaat altijd voor een eerlijke en rechtmatige deal!

Medewerkers De Ontslagexpert | Joyce

Britt

Ontslagexpert

Britt heeft al jaren ervaring als arbeidsrecht jurist. Werknemers bijstaan is voor haar dagelijkse routine. Doordat zij werkzaam is geweest als advocaat heeft ze beide kanten van de medaille gezien. Zij kan zich goed inleven in beide partijen en de juiste schakel zijn tussen werknemer en werkgever. Britt zet zich met heel haar hart en kennis in om jou te helpen aan een eerlijk ontslag.

Medewerkers De Ontslagexpert | Hanneke

Sibrinne

Ontslagexpert

Sibrinne heeft jarenlange expertise in het HR vak. Hierdoor heeft zij vele VSO’s gezien en spreekt zij de taal van de werkgever.  Met haar verbindende vermogen en pragmatische aanpak trekt zij graag samen met jou op in dit onzekere traject. Ze vindt het belangrijk om aandacht te hebben voor jouw gevoelens, wensen en inbreng en kan ze ook de zakelijke kant goed aan je uitleggen. Met deze ingrediënten werkt zij samen met jou aan een eerlijk ontslag!  

WIL JE EVEN BELLEN OM TE BEKIJKEN OF WIJ JOU KUNNEN BIJSTAAN?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op via 085-7600891 of vul het contactformulier in.

Wij nemen altijd binnen 24 uur telefonisch contact met je op tijdens werkdagen. Vaak nog veel eerder omdat wij snappen dat de nood hoog is. Niets vernomen? Check dan je (spam) mailbox en of bel ons direct opnieuw want dan is er iets fout gegaan.​

Is je WIA beslissing al binnen?

Heb je al een VSO ontvangen?