...
Gepubliceerd op 12 mei 2024
2017 een jaar waarin ik van alles afscheid nam..
WOW WAUW 2017 is alweer bijna voorbij. Online lees ik allemaal terugblikken van velen en ik besloot dit ook eens te doen. Stilstaan bij wat er allemaal gebeurd is en de eerste zaken die direct bij mij oppoppen zijn alle dingen waar ik afscheid van heb, soms MOETEN, nemen. Natuurlijk zijn er ook veel mooie dingen!

Afscheid nemen doet pijn

Of het nu je eigen keus is of niet maar afscheid nemen doet pijn. Teleurstelling dat je het niet gered hebt (samen), moet loslaten waar je geen invloed op hebt, moet accepteren dat anderen keuzes maken en alles een plekje moet geven van wat geweest is. Soms voelt het als een rouwproces welke ik ook heb moeten doorlopen na het overlijden van mijn vader. Het hoort erbij, je doet het, je doorloopt het en moet weer verder met je leven.

Mijn huis en max

Ik nam na 8 jaar afscheid van mijn ex en hondje max. Ik gun ze het allerbeste voor de toekomst! Het waren 8 jaren met ups and downs waarin je veel mee maakt samen.
Ik nam afscheid van mijn droomhuis bij mijn moeder in de straat. Mijn huisje mis ik nog steeds iedere dag. Ik nam afscheid van mijn schoonfamilie. En dit is toch best gek na 8 jaar met iedereen veel mee te maken.

Mijn allerliefste beste vriendje IVO

Voor wie het niet weten, mijn vader had een pup Ivo. Ik woonde nog thuis toen mijn vader overleedt en heb besloten Ivo in mijn leven op te nemen. Een nieuw huis zoeken was geen optie. Hij was thuis! Ik kan jullie niet uitleggen hoe sterke band ik met hem had. Hij hield mij op de been. Hij zorgde dat ik de deur uit ging. Hij troostte mij en was er altijd! Wat een machtig mooi beest was hij. Helemaal toen ik ziek thuis kwam te zitten. Hij was mijn gezelschap, mijn dagritme, mijn collega, mijn alles! Toen ik alles gekozen kwijtraakte dacht ik altijd ‘als ik Ivo maar heb, meer heb ik niet nodig’. Tot die uitgezaaide lymfeklierkanker had en ik hem moest inslapen. Mijn hart brak en ik kan dit weer met een brok in mijn keel typen. Wat mis ik hem!

Definitieve WIA keuring

Ik moest definitief afscheid nemen van mijn mind die af en toe nog denkt gewoon gezond te zijn en alles te kunnen. Mijn definitieve WIA keuring bevestigde dit wel even hard.

Het ouderlijk huis

Ook namen we afscheid van het ouderlijk huis. Mijn moeder heeft het huis verkocht, maar dit is echt heel gek als kind. Het huis waar ik sinds mn tiende heb gewoond, naar terugkeerde en altijd terecht kon. Waar mijn vader is overleden, waar mijn jeugd ligt, waar zoveel gebeurd is, weg! Gone! Ik moet nog steeds wennen dat ik toch echt heel wat afslagen eerder de snelweg af ga nu.

Afscheid nemen maakt ruimte voor nieuwe dingen

Nu klinkt het allemaal heel dramatisch maar afscheid nemen is goed. Het zorgt voor nieuwe fases. Nieuwe mogelijkheden en ruimte voor het maken van nieuwe stappen.

Met stom toeval leerde ik Jeroen kennen

Nog steeds dankbaar dat we elkaar zijn tegen gekomen. Soms lopen dingen zoals ze moeten lopen. Ons eerste telefoongesprek duurde ruim 4 uur tot half 3 ’s nachts. Ik kwam hem vrij ‘snel’ tegen, maar soms is het gewoon goed en dat wisten we meteen. Een lieve nieuwe schoonfamilie rijker en een inburgeringscursus in Vught inclusief Carnaval light! Sindsdien onafscheidelijk ? een mooie vakantie naar Portugal verder, met gescheurde enkelbanden, we hebben het allemaal overleeft en ik voel me happy! Nieuwe plannen voor een mooie reis in 2018; Filipijnen? Thailand? Borneo? we gaan het zien. Eerst even sparen :D!

Cooper onze lieve pup

Ik miste echt een hondje in mijn leven. Mijn dagritme, mijn collega, mijn maatje, mijn wandelingen. Tijd voor een nieuw hondje en Hanneke Van Chika’s Erf in Oirschot (waar Max ook vandaan komt) was zo lief om mij snel een nieuw hondje te gunnen. Max bij mijn ex, Ivo overleden, tijd voor Coopertje! Het is nu echt even afzien en heel zwaar maar ik heb het er allemaal voor over. Slapeloze nachten, koppijn, uitgeput, moe, labiel kom maar op. Ik heb weer een hondje met een gouden hartje waar ik nu, maar straks nog veel meer plezier mee ga beleven. We love you!

LindasResources 10.000 unieke bezoekers

Steeds meer mensen weten LindasResources te vinden. Meer dan 10K unieke bezoekers per maand bezoeken mijn website. Ik voel me vereerd. Hier droomde ik van. April 2016 gestart. Ik was al blij als ik 20 bezoekers per dag op mijn site had en nu.. WAUW! Dankbaar voor al jullie support online en offline! Bedankt voor alle leuke berichtjes, mailtjes, vragen, hart onder de riem of verhalen die jullie met mij delen. Door al jullie online contacten raak ik niet geïsoleerd thuis!

LindasResources aan de vlog

Deze perfectionist wilde pas gaan vloggen en videos maken als ik perfect kon editten. Ik moest eerst een goede camera hebben en er kwam allemaal niks van terecht. Ik moest en zou mijn doel behalen en dat was video in 2017 maken en mijn youtube kanaal oprichten. Ik gooide alle gedachtes overboord en ben begonnen met vloggen met mijn telefoon en het editten in Imovie. Ik vind het leuk om er mee bezig te zijn. 2018 komen er HR videos en nog veel meer gave dingen! Vergeet je niet te abonneren. Abonneer je hier op mijn kanaal en mis niets!

Definitief gekozen voor een KVK

Heeft het wel zin? Wat kan ik er mee? Schiet het op? Ik kan bijna niks in aantal ”betaalde” uren? Klaar met deze gedachtes. Ik heb prachtige ideeën en met een beetje hulp links rechts kan ik echt een heleboel in eigen tempo bereiken. Ik geloof in mezelf! Je moet alleen wel starten en beginnen. Dus die KVK komt er direct in januari, woeiii trots en spannend. Just start! Just go! Blijf in beweging.

Jullie steun wordt steeds belangrijker!

Er is steeds meer en meer en meer online. Hoe ga je dan nog opvallen tussen de massa. Hoe zorg je dat Facebook en bijvoorbeeld een Instagram jou artikelen naar voren duwen. Wat een struggels zijn dat dit jaar. Ik merk zo’n verschil tussen 2016 en 2017 in bereik terwijl ik toch gewoon hetzelfde doe :(. Ontzettend moeilijk en zwaar en ontzettend lastig wanneer je nog geen geld hebt om te investeren in het promoten van je content.

Daarom zo dankbaar met iedere like, iedere comment en iedere share of follow op welk kanaal dan ook! Jullie maken het mogelijk dat ik doe wat ik doe en dat het nog zinvol is en anderen mensen mij kunnen tegenkomen en ook kunnen leren kennen! 

2017 versus 2018

2017 was een jaar waarin ik veel kwijt raakte maar waarin ik ook veel heb gekregen en heb bereikt. Dankbaar en trots ga ik dit jaar afsluiten en proosten op een nog mooier 2018. Ik wens iedereen een prachtig oud en nieuw en een nog mooier 2018! Follow your heart and dreams. Je weet allang wat je moet doen of welke kant je op moet gaan. JUST DO IT!

Bedankt en veel liefs van mij

Foto header: Suzanne van den Kroonenberg

Linda van De Ontslagexpert (1)

Linda

Wij zorgen voor een eerlijk kloppend juridisch ontslag die WW-proof is en de juiste euro’s heeft die recht doet aan je situatie. We zien maar 1 kloppend ontslag per maand. Dit is schrijnend. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend & gratis contact met ons op.

Onze diensten

Socials

Je (dreigende) ontslag op de juiste manier afhandelen?

Gratis e-book | De Ontslagexpert

Vergelijkbare blogs

Heb je een vraag? Laat hieronder een reactie achter!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gelukt! Je ontvangt het e-book binnen een aantal minuten in je inbox.