Gepubliceerd op 23 februari 2024
LindasResources even op een laag pitje!

De afgelopen twee maanden speelde er veel in mijn leven en ben ik eigenlijk compleet stil geworden online. Wellicht is het jullie opgevallen, wellicht nog niet. Ik wil jullie in ieder geval even bijpraten zoals ik altijd doe. Zo eerlijk en open als ik ben, wil ik dit nu ook zijn en ik hoop op iedereen zijn begrip.

Mijn zus is overleden

Zoals jullie weten is mijn vader in 2011 binnen 6 weken overleden. Hij had kanker een zeer agressieve kanker en kreeg geen eens de kans om nog te vechten voor zijn leven. Nu heeft het noodlot opnieuw toegeslagen binnen ons gezin en is mijn zus vorige week overleden (32 jaar) na een zelfde korte ziekteperiode en waarschijnlijk de zelfde kanker als mijn vader. Mijn zus is erg gesteld op haar privacy en had een hekel aan social media. Ze vond het heel vaak gek dat ik zoveel online deelde en daarom hou ik de details, ter ere en wens van haar en haar gezin, beperkt.

Hartverscheurend

Ik kan jullie niet uitleggen hoeveel pijn dit doet. Je vader verliezen met 47 jaar hoort niet, maar een jonge meid in de bloei van haar leven, op 32 jaar, hoort al helemaal niet. Onze families zijn er kapot van. Waar we net na 7 jaar onze draai vonden met het verlies van mijn vader, krijgen we nu nog een klap er achteraan. We moeten hier weer doorheen, we moeten weer onze weg gaan vinden en een manier om er mee te gaan leven. Een zware taak!

LindasResources, stoppen?

Door het overlijden van mijn vader wist ik al ”er is meer dan alleen werken”. Hij werkte zo hard dat ik soms vind dat hij te weinig heeft kunnen genieten van het leven. Deze wake up call was toen al duidelijk en ik heb toen besloten nooit meer TE hard te werken voor een baas, omdat leven veel belangrijker is.

Door het overlijden van mijn zus ben ik weer gaan nadenken over mijn eigen leven. Ik ploeter al 2 jaar keihard voor LindasResources. Soms stop ik alle laatste beetjes energie die ik heb in LindasResources. Doordat ik dit doe heb ik soms geen puf en energie voor familie en vrienden. Ik wou bijvoorbeeld dat ik vaker was afgereisd naar mijn zus in Groningen. Mijn hobby is een beetje uit de hand gelopen.

Een break

Nu is thuis op de bank zitten en niks doen behoorlijk geestdodend. Dus ik wil wel iets blijven doen. Het is een stukje zingeving, contact met mensen online, waardering van hen die mij ook energie geven. Maar mijn grootse wilde plannen zijn echt even op een laag pitje. Ik wil nog energie overhouden voor de mensen om wie ik geef. Ik wil de komende tijd rust pakken en er zijn voor mijn zus haar gezin en onze families. Ik wil meer leven! Bewust leven! Zoals mijn zus ook altijd deed. Ik ben niet voor niets volledig afgekeurd en dat is soms ook even goed om te realiseren en bij stil te staan. Ik blijf altijd maar gaan.

De komende tijd: klanten en jullie online

Jullie kunnen nog steeds vragen insturen en deze zal ik of mijn lieve ”collega” Rianne Dillen beantwoorden. Klanten kunnen nog steeds met vraagstukken bij mij terecht. Per ”opdracht” bekijk ik of ik deze wil en kan oppakken of dat ik je doorverwijs naar de best passende persoon bij dit ”probleem”. Ik heb een mooi netwerk aan goede HR mensen en advocaten! De beste!

Ik ben een tijd minder online en schrijf voorlopig even geen nieuwe stukken. Ik pak dit op wanneer ik hier weer aan toe ben en hier weer creativiteit voor heb.

Er is meer dan werken!

Ik hoop dat dit ook voor iedereen die dit leest een wake up call gaat zijn. Stop met alleen maar ”druk” zijn. Geniet met de mensen die je lief hebt, want je weet nooit wanneer de dood jouw huis binnenstapt! Niet om je een rot gevoel te geven, maar hoe jong of gezond je ook eet drinkt en bent, je weet het nooit!

Lieve zus wat ga ik je missen en wat doet dit pijn! (L)

Linda van De Ontslagexpert (1)

Linda

Wij zorgen voor een eerlijk kloppend juridisch ontslag die WW-proof is en de juiste euro’s heeft die recht doet aan je situatie. We zien maar 1 kloppend ontslag per maand. Dit is schrijnend. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend & gratis contact met ons op.

Onze diensten

Socials

Je (dreigende) ontslag op de juiste manier afhandelen?

Gratis e-book | De Ontslagexpert

Vergelijkbare blogs

Heb je een vraag? Laat hieronder een reactie achter!

25 Reacties

 1. Phylicia Assee

  Lieve Linda, Ik wens jou heel veel sterkte en kracht toe.

  Dikke Knuffel

  Antwoord
 2. Michel Wezenberg

  Beste Linda, ik ken je niet maar wat een hartverscheurend verhaal. Ik herken wel wat delen uit jouw verhaal, ik heb een erg zieke vader en ook een dierbare veels te jong verloren. Uiteraard wens ik je heel veel sterkte en tijd voor het verwerken.
  Groet Michel

  Antwoord
 3. Sophie

  Linda, Wat heftig, wat een verlies! Ik lees je updates altijd met plezier, zeker nu ik ook de stap naar HR wil maken/ aan het maken ben. Maar ik ken Rianne ook dus ik kan ook altijd haar berichten. Heel veel sterkte, en neem je tijd!

  Antwoord
 4. Astrid Wolterink

  Heel veel sterkte met dit verlies. Neem je tijd en probeer toch van de kleine dingen te genieten.

  Antwoord
 5. Nash van Dijk

  Gecondoleerd Linda en heel veel sterkte!

  Antwoord
 6. Yolanda Rommers

  WoW, wat heftig Linda! Ik ken je niet maar zag zojuist jouw bericht en dat trok enorm mijn aandacht. Wat naar en oneerlijk allemaal! En je hebt volkomen gelijk! Dank dat je dit met ons deelt en ook dank voor de tip! We staan inderdaad niet bij stil totdat het je overkomt.

  Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies en ook heel veel sterkte met de onderzoeken.

  Ik hoop van harte dat je niet hetzelfde hebt als je vader & je zusje zodat je al je tijd kan spenderen aan iedereen die je lief is! Geniet van alles, van alle kleine dingen, we hebben het helaas niet voor het zeggen wat de dood betreft.

  Ik leef met je mee.

  Liefs,
  een toevallige lezer!

  Antwoord
 7. Arno van Oosterhout

  Lieve Linda, wat een indrukwekkende en hartverscheurende blog en wat knap van je dat je dit schrijft! Mooi verwoord maar de inhoud is triest en raakt! Ik wens jou en je familie alle kracht om dit grote verlies te verwerken, zoals je schrijft beiden veel en veel tem jong heengegaan. Waarom? Dat zullen we nooit begrijpen…..
  Sterkte en kracht voor elkaar, Arno

  Antwoord
 8. Julie

  Jeetje Lin, wat heb ik veel respect voor jou dat je dit zo deelt met ons. Heel begrijpelijk dat je even wat rustiger aan doet. Doe waar je je goed bij voelt ! En tot heel snel lieverd, sterkte xx

  Antwoord
 9. Fred Julio

  Jemig. Heftig.Sterkte met verlies en verwerking.Sterkte met de testen. Veel geluk en gezondheid gewenst dat je mag genieten van de keuzes die je doet. Dank voor het delen van je gevoelens. Dank voor het delen van de belangrijke boodschap. Leef je leven voor jezelf en gezin. Deel je liefde en respect met anderen, maar verloochen jezelf niet en blijf vooral jezelf. Lieve groeten en respect. Fred

  Antwoord
 10. Lique van Harn

  Wat vreselijk! Ik hoop dat je kracht en liefde kan vinden om hier voor jezelf en je familie mee om te (kunnen) gaan!
  Heel veel sterkte en kracht toegewenst!
  Andersom, als jij weer hulp nodig hebt op zakelijk vlak, ben ik ook bereikbaar en zal ik je helpen waar mogelijk!!
  Veel liefs in deze moeilijke tijd❤️
  Liq

  Antwoord
 11. Alfons van Loenen

  Heel begrijpelijk Linda, wat hebben jullie (te) veel meegemaakt. Ik wens je heel veel sterkte, kracht en wijsheid bij deze ondraaglijke verliezen.

  Antwoord
 12. Oesha

  Lieve Linda,

  Heel begrijpelijk dat je nu andere dingen aan je hoofd hebt, pfff heel heftig dit zeg. Heel belangrijk wat je zegt over leven en over te hard werken. Je moet nu leven en genieten want morgen kan er niet meer zijn! Ik wens jou heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke periode. Dikke knuffel ? Oesha

  Antwoord
 13. Mike

  Gecondoleerd met dit enorme verlies en heel veel sterkte de komende tijd! Wat een klap!!!

  Antwoord
 14. Nicole Stroop

  Lieve Linda,
  Heel veel sterkte met het verlies van je zus.
  En alle kracht voor de onderzoeken. Ik ben er stil van en weet gewoon niet wat ik moet schrijven. Dus doe het maar zo….een dikke digitale knuffel!
  Liefs, Nicole

  Antwoord
 15. -

  Lieve Linda, ik ben er stil van en heb tranen in m’n ogen. Ik denk dat ik je zus nog ken van dansen en schrik er erg van. Wat is dit ongelofelijk heftig, in de al zware situatie waarin je zat.
  Heel veel sterkte en kracht toegewenst om dit onmenselijke verdriet te dragen. Groet!

  Antwoord
 16. Yvanka Vletter

  Wat was je verhaal mooi. En wat was je sterk. Wat hebben we gehuild. Namens de dames van de RT34 (Groningen). We denken aan jullie. Ik hoop dat we wat voor jullie, Eugene en de kids kunnen betekenen.

  heel veel liefs,

  Yvanka

  Antwoord
 17. Chantall

  Lieve lieve linda,

  Ik wens je veel sterkte mer het verlies van je dierbaren. Mijn moeder is op 32 jarige leeftijd ook overleden aan maagkanker. Het ergste was dat dit gebeurde op mijn 5de verjaardag. Ik weet hoe jij je voelt. Het is een leegte die nooit meer gevuld kan worden. De kracht zit in jezelf om het een plek te geven en verder te gaan. Ik heb het tot de dag van vandaag niet kunnen verwerken. Zelfs mijn dochtertje van 5 jaar blijft naar oma vragen. Hardwerken en geld is niet alles. Ben ik volkomen met je eens. Tijd en liefde doorbrengen met mensen die je liefhebt is kostbaar. Geniet daarvan. Ik hoop dat je er bovenop komt. Ik wens jou en je naaste veel liefde toe

  Antwoord
 18. Patrick

  Lieve Linda,

  Ik ken je niet persoonlijk, maar een herkenbaar verhaal brengt me terug in de tijd.

  Sterkte in de komende periode en sterk dat jet op deze wijze deelt.

  Gr.
  Patrick

  Antwoord
 19. Ans

  Hoi Linda,
  Heel veel sterkte toegewenst. Wat een verschrikkelijk nieuws. Wil je je moeder ook heel veel sterkte toewensen. Ik zal haar ook een persoonlijk berichtje sturen.
  Veel liefs, Ans

  Antwoord
 20. Wesley

  Hé Lin, Ik wens je veel sterkte met het verwerken van dit verlies… Mocht je de behoefte hebben om binnenkort een keer te touren op de motor, dan weet je me te vinden!

  Groetjes Wes

  Antwoord
 21. Dwight

  Verschrikkelijk wat jullie overkomen is. Ik wens jou en je naaste veel sterkte en kracht toe in deze zware tijd

  Antwoord
 22. Bobby

  Gecondoleerd heel veel sterkte en kracht ????❤️

  Antwoord
 23. ErtiknHelnerd

  Een leven dat verdwijnt
  Een fysieke leegte die verschijnt

  Wat echter altijd boven drijft
  Is de herinnering die overblijft

  In je gedachten,je lijf en in je hart
  Dat is hetgeen dat steeds weer verward

  De droefheid om dat wat is verdwenen
  De glimlach die in de plaats daarvoor is verschenen

  De glimlach zal de droefheid op termijn verdringen
  En de verlorene levenslang bezingen

  Dierbaren verdwijnen nooit.

  Antwoord
 24. Jannette

  Beste Linda,

  Ik wil je heel veel sterkte wensen met dit enorme verlies.
  Je verhaal is zeker een wake up call. Heel veel sterkte en kracht. Denk goed aan jezelf!

  Antwoord
  • Linda

   Super lief dat je een berichtje achterlaat. Dankjewel Jannette!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gelukt! Je ontvangt het e-book binnen een aantal minuten in je inbox.