Gepubliceerd op 19 februari 2024
Leuke extraatjes om goed voor jezelf en je medewerkers te zorgen

We weten allemaal dat het belangrijk is om blij en gezond personeel te hebben. Dit draagt onder anderen bij aan de optimalisatie van de business, meer efficiency en minder ziekteverzuim. We weten ook dat werkgever en werknemer er alles aan moeten doen om ziekteverzuim te voorkomen en te verminderen. Het is daarom ontzettend belangrijk om goed voor jezelf maar ook als werkgever om goed voor je personeel te zorgen.

Hoe kan je goed voor je personeel zorgen?

Het zorgen voor je personeel zit hem in veel dingen. Zowel lichamelijk als geestelijk. Je bent verplicht om te zorgen dat de werkdruk niet te hoog is en je bent verplicht om te zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Je kan ook zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden. Ik zeg altijd ”Een directeur krijgt het personeel welke hij verdient”. Dus vraag je eens af, wat doe en geef jij je personeel?

Leuke extraatjes

Ik ben dol op werkgevers die leuke extraatjes geven aan hun personeel. Hier gaat mijn HR hart harder van kloppen. Ik schreef eerder al eens een artikel over Senzatea. Werknemers worden blij van goede lekkere koffie, maar wie zorgt er voor de theeliefhebbers? Nou Senzatea dus. De standaard theezakjes overal op kantoren komen mij een beetje mijn neus uit. Saai en nietszeggend. Leuk om je te onderscheiden richting werknemers en klanten.

Ook schreef ik eerder al over fruit.nl. Vers fruit op kantoor, hoe lekker. Ik vergeet altijd fruit mee te nemen. Als het er dan toch staat, pik je even een banaantje mee uit de fruitmand en eet je die achter je computer makkelijk op.

Ik ben kwetsbaar door mijn spierziekte

Ik heb een slechte weerstand en mijn lijf is zwak. Ik probeer goed voor mezelf te zorgen maar die vitamines man man man. Ik kom echt niet aan de dagelijkse hoeveelheid. Ik ben sneller ziek dan anderen en als ik ziek ben duurt mijn herstel altijd langer dan bij anderen. Ik heb wel gemerkt dat sinds ik niet meer werk op een kantoor ik minder vaak verkouden ben en minder vaak griep heb. Al die mensen en bacillen op kantoor zijn extreem!

Hoe zorg ik voor mijn dagelijkse hoeveelheid vitamines?

Ik kwam via Facebook terecht bij een werkgever die Blend New Day sappies op werk aanbiedt. 100% biologische sappen van groente en fruit, 400 gram groente en fruit per sappie in een flesje! WAUW.. ik wilde meer weten want dit zou weleens een goede booster voor mezelf kunnen zijn. Lief zijn voor mijn lijf en goed voor mezelf zorgen.

De gedachte dat echt veeeeeeel mensen niet aan de juiste hoeveelheden groente en fruit komen is eigenlijk heel erg. Hoe gaaf dat je deze sappen aan personeel kan aanbieden op kantoor of gewoon particulier kan bestellen. Ik en mijn moeder hebben beide een doos sappen besteld. Ik moet eerlijk zeggen dat sommige sappies pittig zijn van smaak maar velen zijn echt lekker en goed te doen. Ze hebben zelfs sappen die extra goed zijn voor je huid, laat ik nu net met een huidverbeteringstraject bij Delia Skin Clinic bezig zijn.

Blend new day, hoe werkt het?

Particulieren kunnen de flesjes bewaren in de vriezer. Ik haal er thuis iedere avond 1 uit, die ontdooit ’s nachts en ’s ochtends hop een flesje naar binnen of mee de auto in. Voor werkgevers zijn er abonnementen beschikbaar al voor E 36,- per week ontvang je dan 48 sappen in de maand. Je kan zelf kiezen hoevaak je hoeveel sappen wil laten bezorgen op kantoor en je kan de smaken zelf bepalen! De favorieten extra bestellen. De werkgever kan zelf beslissen of de sappen vervolgens gratis of betaald aangeboden worden op kantoor en in de kantine. Een display vriezer is tevens mogelijk op locatie.

 

Met een voorstel komen bij je werkgever

Vaak zijn werkgevers te druk om met dit soort dingen bezig te zijn, maar staan zij er best wel voor over. De Senzatea is voor werkgevers namelijk niet duurder dan de bekende standaard theezakjes. Wellicht kan je dit soort alternatieven zelf aandragen bij je werkgever. Stel Senzatea, fruit.nl of Blend New Day voor. Onderbouw waarom het leuk en goed zou zijn (motivatie, gezondheid, extra arbeidsvoorwaarde) en wie dit allemaal leuk lijkt. Wie weet pakt je werkgever het op en hebben jullie binnenkort vitamine bommen in de building, whoop.

We love korting

Blend New Day heeft nu een kennismakingskorting voor particulieren en werkgevers. Je krijgt voor maar 19,95 1 soepje (en die is echt super lekker!) en 4 slowjuices. Wellicht krijg je hier je directeur mee over de streep ;).

Wat voor extraatjes zijn er bij jullie op kantoor? Welke vind je leuk en kan je goed waarderen? Laat het mij weten in een comment below.

Linda van De Ontslagexpert (1)

Linda

Wij zorgen voor een eerlijk kloppend juridisch ontslag die WW-proof is en de juiste euro’s heeft die recht doet aan je situatie. We zien maar 1 kloppend ontslag per maand. Dit is schrijnend. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend & gratis contact met ons op.

Onze diensten

Socials

Je (dreigende) ontslag op de juiste manier afhandelen?

Gratis e-book | De Ontslagexpert

Vergelijkbare blogs

Heb je een vraag? Laat hieronder een reactie achter!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gelukt! Je ontvangt het e-book binnen een aantal minuten in je inbox.