...
Gepubliceerd op 20 juni 2024
Eye-catcher Senzatea! Naast lekkere koffie ook verse thee op kantoor?

Je klanten en werknemers drinken graag lekkere koffie. Het liefst verse koffie en de optie om voor een espresso, cappuccino of latte te kiezen. Er wordt eigenlijk weinig geïnvesteerd in lekkere (verse) thee. Zo heeft bijna ieder bedrijf de ”gewone” Pickwick-zakjes en met een beetje geluk diverse smaakjes. Saai! Toch vinden de thee-drinkers het super leuk als er verse thee is. Laat Senzatea nu de oplossing hebben om écht op te vallen en een mooie eye-catcher te plaatsen bij jou op kantoor. Een pretty happy office zorgt voor een fijne werkplek waar klanten en werknemers graag komen. Goed zijn en doen voor je werknemers krijg je altijd terug. Ik zeg altijd: een directeur krijgt het personeel dat hij verdient.

Senzatea

De thee van Senzatea is niet fijngehakt en daardoor super healthy, omdat alle vitamines, antioxidanten en andere werkzame stoffen niet kapotgestampt zijn. Natuurlijk kon ik deze proeven en er was super veel keus: van Earl Grey, Blue Flower, Forest Happiness tot Orange Chocolat en ga zo maar door.

Er bestaan ook diverse mogelijkheden in het aanbieden van de thee: van op zichzelf staande houders met 3 dispensers tot meerdere dispensers en mogelijkheden om constructies aan de muur te bevestigen. Ik was best onder de indruk, het zag er tof uit en was écht anders. Toen ze vertelden dat de dispensers eigenlijk omgebouwde cornflakes units uit hotels zijn, vond ik dit echt een geniaal idee.

 

Waarom ik zo fan ben van Senzatea

Het is anders. Het is een eye-catcher en het is zorgen voor de theeliefhebbers en dus je thee drinkende klanten en werknemers. Ik kreeg destijds ontzettend veel leuke reacties op kantoor van werknemers en klanten. Alleen deze reacties zijn de moeite al waard! Iedereen vond het hip, gaaf en chique. Daarnaast is Senzatea ook niet duur. Ik heb de thee helemaal zitten doorberekenen (want ja dat wil iedere ondernemer toch weten) en kwam eigenlijk op precies dezelfde kosten uit als de bekende Pickwick zakjes. De keuze was dus snel gemaakt. Daarnaast is het een duurzaam product met minder verpakkingskosten en dus ook minder afval. Beter voor het milieu!

Eenmalig investeren

Aan de constructies van de dispensers wil Senzatea niet verdienen (onderhandelen hierover is daarom ook geen optie) deze krijg je gewoon tegen inkoopprijs. Tevens leveren zij ook de zeefjes en hebben zij leuke kleine boxes die je op vergadertafels kan zetten. De dispensers zijn namelijk best groot en die kun je niet overal kwijt, afhankelijk van de constructie zijn ze mogelijk niet eens te verplaatsen. Deze moet je dus eenmalig aanschaffen. Je bestelt één keer in de zoveel tijd je thee en je vult de dispensers steeds bij. Zeefjes leeg tikken en in de vaatwasser. Easy peasy!

Bekijk de website van Senzatea voor alle mogelijkheden en smaken thee. Ik ben fan van de Herbal Chai smaak en heb sinds kort ook zelf Senzatea thuis in mijn home office. Kortom: een leuk product, duurzaam, niet duur en een product dat gewaardeerd wordt door klant en werknemer. Wat wil je als ondernemer nog meer!?

Linda van De Ontslagexpert (1)

Linda

Wij zorgen voor een eerlijk kloppend juridisch ontslag die WW-proof is en de juiste euro’s heeft die recht doet aan je situatie. We zien maar 1 kloppend ontslag per maand. Dit is schrijnend. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend & gratis contact met ons op.

Onze diensten

Socials

Je (dreigende) ontslag op de juiste manier afhandelen?

Gratis e-book | De Ontslagexpert

Vergelijkbare blogs

Heb je een vraag? Laat hieronder een reactie achter!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gelukt! Je ontvangt het e-book binnen een aantal minuten in je inbox.