...
Gepubliceerd op 21 mei 2024
Wanneer gaf jij jezelf voor het laatst me-time?

Me-time is even tijd voor jezelf hebben. Voor dingen die jij leuk vind en die zorgen voor ontspanning. Me-time is tijd waarin je weer even kunt opladen en bijtanken. Dit kan voor iedereen iets anders zijn. Voor mij is dit onder anderen naar de kapper gaan en mezelf weer even georgious voelen!

Zoals jullie op Facebook hebben gezien was ik van de week naar de kapper. Me-time for me! Zo leuk want ik ging voor het eerst naar Het Haerhuys in Velserbroek (buurt van Haarlem). Zo tof een oud collega van Keune Haircosmetics is met haar moeder een eigen salon begonnen. Ik ben nogal kritisch wat betreft de mensen die aan mijn haar mogen zitten. Ik wil alleen toppers aan mijn haar!

Waarom mogen mensen niet zomaar aan mijn haar zitten

Keune Haircosmetics is een fantastisch Nederlands haarcosmetica merk waar ik lange tijd gewerkt heb op de HR-afdeling. Het is een familiebedrijf met een vader en twee zoons aan het roer. Alles wordt geproduceerd en ontwikkeld in Nederland in Soest. De producten worden all over the world verkocht en Keune heeft Educators in dienst. Dit zijn echte top kappers die haarshows, kleur en kniptrainingen op hoog niveau all over the world geven. Sinds ik hier met veel plezier gewerkt heb (regelmatig als haarmodel gevraagd werd en de meiden van de studio mijn haar deden) ben ik verpest en mogen niet veel mensen meer mijn haar doen. 😉

Het haerhuys en hun specialiteiten

Toen ik hoorde dat Mariska (educator van Keune) voor zichzelf was begonnen wilde ik 1 graag haar salon zien en 2 weer een top kapper aan mijn haren hihi. Mariska heeft naast haar werk als Educator jaren les gegeven op een particuliere kappersopleiding. Ook haar moeder Monique is een echte topper van een kapper, zij gaf ook jaren les en is zelfs 12 jaar vestigingsmanager geweest van één van de vestigingen van de opleiding. Hun specialiteiten; kleuren, haarextentions (niet schadelijke manier) en trainen.

Ik vind het zo tof om te zien dat steeds meer mensen hun hart volgen en gaan doen wat ze voelen wat ze moeten doen. You go girls work on your dreams!

Heerlijke me-time bij Het Haerhuys

Mariska en Monique zijn ontzettend vrolijk, open en vriendelijk. Het betreft een salon aan huis maar dan echt een hele mooie chique aan het water (zie foto). Het is er licht, ze hebben lekkere koffie en leggen je echt even in de watten. Wasbakken met massagestoelen, heerlijke maskertjes met warme handdoeken op je hoofd. Ze snappen wat je wilt en niet wilt en geven top advies. Ik had best een lastig kleur probleempje en deze was in één keer perfect passend! Wat is dit heerlijke me-time!

Realiseren dat je dit soort momenten vaker moet hebben

We hebben heerlijk zitten bijkletsen. Gesproken over het ondernemen en ieder zijn plannen. Het Haerhuys heeft nog hele toffe gave plannen. Ik zou zeggen ga zeker hun Facebook volgen voor toffe acties, plannen en hele toffe informatie coming soon! Ik vind het helemaal leuk en de dames onder ons vast ook. 😀

Ik reed vol energie naar huis met weer allemaal leuke nieuwe plannen. Ontspanning en me-time zorgen voor rust en ruimte in je hoofd! Trakteer jezelf daarom op relaxte uitjes of dingen die jij leuk vind. Plan het in en hou het erin. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende haarmeeting bij de dames! In de tussentijd ga ik ook andere me-time momenten inplannen. Lees ook mijn blog over wat ontspanning voor mij is; zo knip ik bijvoorbeeld zelf ook ter hobby.

Hit the stars als je dit een leuk artikel vindt!
Wanneer had jij voor het laatst me-time? Wat is voor jouw me-time?

 

Linda van De Ontslagexpert (1)

Linda

Wij zorgen voor een eerlijk kloppend juridisch ontslag die WW-proof is en de juiste euro’s heeft die recht doet aan je situatie. We zien maar 1 kloppend ontslag per maand. Dit is schrijnend. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend & gratis contact met ons op.

Onze diensten

Socials

Je (dreigende) ontslag op de juiste manier afhandelen?

Gratis e-book | De Ontslagexpert

Vergelijkbare blogs

Heb je een vraag? Laat hieronder een reactie achter!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gelukt! Je ontvangt het e-book binnen een aantal minuten in je inbox.